-
- Konu Sahibi missbellaa
Evet bende zaten o yüzden zumbanın çok etkili olduğunu düşünüyorum.. Hemde biz eşimle her akşam olmasa da çoğu zaman tam 30 veya 40 dk zumba yapıyoruzyaşadığımız herşeyde bi hayır vardır ben buna sonuna kadar inanıyorum o yüzden geçmişi bırakıp önümüze bakalım
sana şu kadarını söyleyeyim çarşamba günü 20 dk leslie 5 dk zumba yaptım boynumdan aşağı sular damlıyordu resmen
dün sadece leslie yaptım azıcık vücudum ısındı o kadar
yani sadece 5 dklık zumba bile inanılmaz etkili bence
ayyy şahanesiniz karı-kocaEvet bende zaten o yüzden zumbanın çok etkili olduğunu düşünüyorum.. Hemde biz eşimle her akşam olmasa da çoğu zaman tam 30 veya 40 dk zumba yapıyoruz
Acayip terliyoruz saçlarımız ıslanıyor o derece yani..tabi bi de yaz sıcağının da etkisi var ama sonuçta hareket ediyoruz.. Eşimle anlaştık ben bırakacağım zaman o beni oturtmuyor o bırakacağı zaman ben onueğlenceli de oluyor açıkçası.. İlk kim pes ederse kahveleri o yapıyor
Ayyy inşallah.. O değil de eşimde yemek konusunda bir kısıtlama yapmadığı halde 3 kilo verdi.. Bunu zumbaya bağlıyoruzayyy şahanesiniz karı-koca
30-40 dk yapıyorsan çok kısa sürede verirsin kilolarını hiç endişe etme
ben 72 kilodan 57 kiloya düştüm çoğunlukla tek öğün beslenerek ama son bikaç haftadır dikkat etmediğim için 61-62 civarıyım şu anAyyy inşallah.. O değil de eşimde yemek konusunda bir kısıtlama yapmadığı halde 3 kilo verdi.. Bunu zumbaya bağlıyoruzbi de sürekli su içiyoruz tabi.. İçtiğimiz suyu da ter olarak atıyoruz.. Ama ne halimiz kalıyor ne de enerjimiz
Sizin de fazla kilonuz mu var?? Sağlıklı olmak adına mı birşeyler yapıyorsunuz?? Ya da gayet fitsiniz ve sadece kilonuzu mu koruyorsunuz? Sadece ben sorduğum için mi ilgilendiniz
Çok teşekkür ederim canım.. 72 kilodan 57 kiloya düşmüşsün gerçekten çok azimlisin..ben 72 kilodan 57 kiloya düştüm çoğunlukla tek öğün beslenerek ama son bikaç haftadır dikkat etmediğim için 61-62 civarıyım şu an
biraz bu aldıklarımı geri verebilmek ve kiloma kilo katmamak adına birşeyler yapmaya çalışıyorum
ama daha çok soruna yanıt verebilmek istedim :)
çünkü ben epey bir araştırma yaptım bu şekilde beslenmeyle alakalı ve epey de tecrübem var aslında o yüzden sen de faydalan istedim :)
sağol canımÇok teşekkür ederim canım.. 72 kilodan 57 kiloya düşmüşsün gerçekten çok azimlisin..
bence gayet iyi gidiyorsunuz13 Temmuz:62.6
14 Temmuz: 61.8
15 Temmuz: 61.6
Bugun tek öğünümü 16 gibi yedim, biraz enerji yaptı sanirim bende. Pek uyuyamıyorum iki gundur. Tek öğün haricinde şekersiz turk kahvesi iciyorum o kadar.
Ben sanki bir haftada 59.9 da olsa gorurum diyordum ama sanki yavas gidiyorum. Yarin biraz spor yapayım hic hareketsizim.
Merhaba, tesekkur ederim 1.65 civarı. Spor hiç yok azıcık spor ekleyebilsem keşke.bence gayet iyi gidiyorsunuz
kilonuz az olmasına rağmen 2 günde 1 kg gitmiş
yılmadan devam edin bence
boyunuz kaçtı
Merhaba, tesekkur ederim 1.65 civarı. Spor hiç yok azıcık spor ekleyebilsem keşke.
Boyunuza göre kilo veriminiz çok çok iyi sakın pes etmeyin13 Temmuz:62.6
14 Temmuz: 61.8
15 Temmuz: 61.6
16 Temmuz: 61.1
Tek öğün yiyorum ama aslında baya normal insan gibi yiyorum. Mesela bugun az lavaş ile döner yedim, az cikolata yedim ama hepsini ayni saat icinde yapıp bitiriyorum. Yarin artik hareket edecegim sıfır sporla bu kadar oldu.
hala pes etmediğim icin de mutluyum aslinda. Arkadaslarimin yemeğe çağırdığı ve icmeye çağırdığı 2 gün oldu, reddettim. Direnelim bakalım
Bu dini oruç gibi değil aslında açlık saatlerinde şekersiz olmak kaydıyla çay kahve ve su içebilirsinizKızlar omad cok iyi ben geçen senelerde arada yapıyordum bilinçsiz olarak1 hafta önce yine yapıyım dedim ağız kurulugundan perişan oldum sıcaktan mı kaynaklı çok aşırı tatlı tüketen biriydim acaba tek ogune geçince tatlı isteğinden mı kaynaklandı bilemedim . Duramadım bozdum tekrar başlayacağım bayram sonrası inşallah sizde d oluyor mu ?
Ay biliyorum tabikiBu dini oruç gibi değil aslında açlık saatlerinde şekersiz olmak kaydıyla çay kahve ve su içebilirsiniz
Hmmm pardon canım belki bilmiyorsundur diye kusura bakmaAy biliyorum tabikiOna rağmen ağzımdan geçmeyen bir kuruluk var soda kahve şu çok içiyorum ama etkili değil anlayamadım
Merhabalar:) hesap detaylari bölümü , özel baslik kismina kendiniz yaziyorsunuzafedersiniz ama hedef baskul şeklinde nasıl profilinize ekleme yaptınız acaba ?