Günde 1 saat yürü ve herşey yoluna girsin!

Merhaba arkadaşlar. Benim de her gün yürümem gerekiyor sağlığım için fakat dışarıda bunu çok yapamıyorum. Koşu bandı almak istiyorum. Tavsiyesi olan var mı? Hiç bir bilgim yok bu aletlerle ilgili

Koşu bandı veya eliptik bisiklet güzel olur canım ama marka olarak pek bilgim yok bu kategoride o tarz ürünler için açılmış konular olacaktı.

Bugün yürümeye üşendim

Onun yerine aşağıdaki videoları yaptım yarım saat bacaklarım filan ısındı iyi oldu sanki ikincisini 13 dakika yapabildim.

Hergün 10.000 adım atıp aynı zamanda 50 tane ile başladığım squat larımı beşer beşer arttırıyorum umarım devamlı yaparım bunları hepimize kolay gelsin

Hergün 10.000 adım atıp aynı zamanda 50 tane ile başladığım squat larımı beşer beşer arttırıyorum umarım devamlı yaparım bunları hepimize kolay gelsin

Süpersiniz! Ben aksatıyorum bir süredir ama vazgeçmeden devam etmeye çalışıyorum. Hepimize kolay gelsin

Süpersiniz! Ben aksatıyorum bir süredir ama vazgeçmeden devam etmeye çalışıyorum. Hepimize kolay gelsin
Teşekkür ederimm. Bence hayatınızda hiçbi şeyin size iyi gelen bi aktiviteden daha fazla değeri ve önemi yok. Siz iyi olursanız her şey herkes iyi olur. Umarım sürekliliğinizi geri kazanırsınız

90 kilo olmuşum

En son tartıldığımda 85 lerdeydim. Evdeki tartım bozulduğu için tartılamıyordum. Geçen eczane de tartıldım 90 olmuşum şok oldum

Bundan sonra yürüyüşler düzenli ve fazla olacak!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…