Süpersiniz. Ben de her gün 10.000 adım atmaya gayret ediyorum, yanında da zumba ya da pilates yapıyorum mutlaka ikisinden biri yapılıyor. Konu da açtım. Yürüyüş haricinde bir spor daha ekleyip bize katılın. Ben de burada adım sayımı paylaşırım :) Yürüyüş çok önemli.
Çok teşekkür ederim katılmaya çalışırım inşallah. Başka spor iyi olur evet ama şuan yoğun bir şekilde kpss çalışıyorum. Bir süre sadece yürüyeceğim ama ilerde mutlaka ek bişeyler düşünüyorum.
Tuttum bunu :) deneyeceğimUyumadan önce ya da uyandıktan sonra açma germe yapsanız bile 10-15 dk sizin faydanıza :) Vakit almaz merak etmeyin, 5 dk yapmak hiç yapmamaktan iyidir. Günde 5 dk haftada 35 dk kas çalışması eder :)
Bende hergün yada 2günde 1 1saat yürüyorum. Faydasını görmeyi bekliyorum.
Kaç kilosunuz? Ben 83
Merhaba bende size katılabilir miyim :) ben adım sayamıyorum ama 1 saat yürümek iyi olur bir de burada deneyeyim başlamayı :) mümkünse yanii
Bende bugün çıkamadım yarın isim var zaten dışarıda çıkmışken yürürüm :) teşekkür ederimmmA tabii buyrun gelin :) Saat olarak yazarsınız sizde adım olması lazım değil. İnşallah hep beraber istikrarla yürürüz :) Bugün yürüyemicem gibi ben ama bakalım belki akşam çıkarım. Görüşmek üzere
canim seni gördüğüme sevindim nasılsın napiyosunMerhabalar,
Yürüyerek incelelelim, bacaklarımız sıkılaşsın, basenlerimiz gitsin. Ben bir süredir düzensiz yapıyorum. Zaman zaman buralara günlük açıyorum. Bu yeni günlüğüm olsun. Bu kez çok kararlıyım!!!!
<<===============Yürüme Günlüğüm=======================>>>>>
6 Eylül 2016: 9.112 adım
7 Eylül 2016: 7.099 adım
8 Eylül :____
9 Eylül :____
10 Eylül: 7.217 adım
11 Eylül: 9.716 adım
12 Eylül: 15.472
İyiyim bebek ben de sevindim sen nasılsın? Basenlerle savaşın nasıl gidiyor :) ben de bakalım tekrar yürümeye başladım umarım düzenli devam edebilirim :)canim seni gördüğüme sevindim nasılsın napiyosun
iyiyim canim basenlerle savas tam gaz devam ediyor :))İyiyim bebek ben de sevindim sen nasılsın? Basenlerle savaşın nasıl gidiyor :) ben de bakalım tekrar yürümeye başladım umarım düzenli devam edebilirim :)