Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar. Benim de her gün yürümem gerekiyor sağlığım için fakat dışarıda bunu çok yapamıyorum. Koşu bandı almak istiyorum. Tavsiyesi olan var mı? Hiç bir bilgim yok bu aletlerle ilgili
Koşu bandı veya eliptik bisiklet güzel olur canım ama marka olarak pek bilgim yok bu kategoride o tarz ürünler için açılmış konular olacaktı.
teşekkürler canım. Voit marka aldım :)
nasil gidiyor canim incelme var miHergün 10.000 adım atıp aynı zamanda 50 tane ile başladığım squat larımı beşer beşer arttırıyorum umarım devamlı yaparım bunları hepimize kolay gelsin
Hergün 10.000 adım atıp aynı zamanda 50 tane ile başladığım squat larımı beşer beşer arttırıyorum umarım devamlı yaparım bunları hepimize kolay gelsin
Teşekkür ederimm. Bence hayatınızda hiçbi şeyin size iyi gelen bi aktiviteden daha fazla değeri ve önemi yok. Siz iyi olursanız her şey herkes iyi olur. Umarım sürekliliğinizi geri kazanırsınızSüpersiniz! Ben aksatıyorum bir süredir ama vazgeçmeden devam etmeye çalışıyorum. Hepimize kolay gelsin
Kilomu koruyorum ve gözle görülür bi sıkılaşma varnasil gidiyor canim incelme var mi