Gün içinde evde nasıl giyiyorsunuz?

Süpersinnnn:)))

45 gunluk bir bebegim var.hala alışamadık memem dışarda geziyorum çatladı iyce uçları,uykusuz geceler..hal böyle olunca çok rahat ettiğim pijamam,sac baş dağılmış depressif bir haldeyim. Gelde süslen

Bunu yazmaya nasıl üşenmedin ya

Ben de aynıyım. Pijamayla güne devam edemiyorum, enerjim düşüyor. Spor, rahat şeyler giyiyorum. Şort tshirt gibi, tayt sweatshirt gibi. Eşim evdeyse ekstra dikkat ediyorum. O da dikkat eder genelde. Saçlarımı toplarım. Çok hafif makyaj da yaparım. Rimel ve Allık kullanmak gibi. Daha fresh görüyorum kendimi aynada, günlük enerjime yansıyor.

Demek ki hepimiz aynıyız Allah evladınızı size bağışlasın..

Sözle müdahale olmaz, olsa olsa eleştiri olur. Eleştiri de hayatın her alanında mevcut zaten.
Ya siz kelimelere takılıp yaptığınızı haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Ama ben direkt size yönelik konuşmadım, alintilamadim bile. Siz kimsiniz de evinde pijama ile oturan kadını elestiriyorsunuz? Öyle bir hakkınız yok. Bundan bahsediyorum. Uzatmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…