- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
- 128
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Makyaj evdeyken sıfır, el yüz yıkama saç ev topuzu klâsiğinden sonra evdelik pijama altı üste tişörtMerhaba haftasonlari eşiniz evdeyken pijamayla mi duruyorsunuz makyaj yapıyor musunuz? Ben kahvaltıdan sonra hafif makyaj yapıp ya düzgün bir eşofman ya bir tayt giyerek yatak modundan çıkan biriyim. Sizler daha rahat misiniz makyaj yapar mısınız saç baş ne durumdadır ? Kendinizi nasıl daha iyi hissediyorsunuz ?
Yorumlar hoşuna gitmis bakıyorumdaHerkes her konuda olduğu gibi en doğrunun kendi yaptığını düşünüp aksini yapanlara giydirdikçe daha çok keyifleniyorum
devam muzkadcım işine geldiği gibi. Ben en çok koyunlu pijamamı seviyorum ama o gün canım sevişmek isterse de güzel bir bluz altına da sexy birşeyler giyerim. Pijama ile günümü geçirmek beni kendine ayıracak zamanı olmayan kadın yapmadığı gibi her gün bakımlı olmak da kasıntı kokoş yapmaz
Ay bunlar nasıl ithamlarAşkolsun gece sırf ertesi gün çıkarmak zorunda kalmasın diye eşofmana benzeyen pijama seçip giyen, o eşofmanın üstüne de günlük giyilecek bir penye seçen, uyandığında "aman keşke kapsülle beslensek" diye düşünüp kahvaltı hazırlamaya üşenen bir kadına mı benziyorum? Çok itici.
Tayt rahat aslında ama evet üstüne giyeceğiniz tişört, kazak vs önemli.+1
Ara sayfaları okudukça oh ya benim gibi düşünenler varmış dedim :)) herkes neyi seviyorsa onu giysin de başıma bişey gelmeyecekse tayt çok çirkin bişey. Türk kadınına uygun bir kıyafet değil. Anca oversize üstle çekilir hale geliyor.
Ya regen arada çok gülünce içerden dürttü anladım ben eğleniyorYorumlar hoşuna gitmis bakıyorumdaminik muzkadda eğlendimi okurken aynen öyle kadın o gün nasıl giyinmek istiyorsa öyle giyinsin sadece kendi icin
O renkli taytlar şimdi tekrar peydah oldu abla :)) Tayt deyince 90larda topuğundan geçmeli yeri olan taytlar vardı ya, gözümün önüne vatkalı üstlerinin altına o taytları giymiş permalı ablalar canlanıyor (vurmayın taytlı gızlar pantolon giyip öyle vurun)Tayt rahat aslında ama evet üstüne giyeceğiniz tişört, kazak vs önemli.
Tayt dediniz de aklıma 80'ler gelditv'nin hayatımızda daha aktif rol oynaması, Amerikan dizilerini, şarkıcılarını takip etmeye başlamamızla birlikte kadın modamıza yeni bir ürün bomba gibi düşmüştü, Tayt.
Disko topu gibi parlak taytlar, üzerine atılmış neon tişörtler kazaklarla buz pateni pistinde kuğu gibi salındığımızı sanarken düşüp bir yerlerinizi kırmadığımıza şükrettiğimiz dönemler:)))
Eki Görüntüle 2697332
Eki Görüntüle 2697333
Eki Görüntüle 2697334
Taytlar epey bir süre unutulmuştu sankiTayt rahat aslında ama evet üstüne giyeceğiniz tişört, kazak vs önemli.
Tayt dediniz de aklıma 80'ler gelditv'nin hayatımızda daha aktif rol oynaması, Amerikan dizilerini, şarkıcılarını takip etmeye başlamamızla birlikte kadın modamıza yeni bir ürün bomba gibi düşmüştü, Tayt.
Disko topu gibi parlak taytlar, üzerine atılmış neon tişörtler kazaklarla buz pateni pistinde kuğu gibi salındığımızı sanarken düşüp bir yerlerinizi kırmadığımıza şükrettiğimiz dönemler:)))
Eki Görüntüle 2697332
Eki Görüntüle 2697333
Eki Görüntüle 2697334
Hahahahaha vurulacak bir şey yok, ne modaydı amaO renkli taytlar şimdi tekrar peydah oldu abla :)) Tayt deyince 90larda topuğundan geçmeli yeri olan taytlar vardı ya, gözümün önüne vatkalı üstlerinin altına o taytları giymiş permalı ablalar canlanıyor (vurmayın taytlı gızlar pantolon giyip öyle vurun)
Ahahhahahaha junior muzkadı kaosla besleme simdiden ya zaten cocuk disari cıktgnda kaosu görecekYa regen arada çok gülünce içerden dürttü anladım ben eğleniyorya elti kaynana görümce görmekten bıktım ya kaç zamandır şöyle biraz vurdulu kırdılı konular olunca endorfin salgılıyor vücudum kaos istiyorum ben kaossssss
Moda bence artık bir kısırdöngüye girdi, o yüzden eskiler yeniden gündeme getiriliyor, herşey herkese yakışmıyor elbette ama işte moda dünyasının amacı ticari, dikkat çeksin ve herkes giysin de yakışmış yakışmamış önemi yok, kadını belli vücut ölçülerinde olması gerektiğine inandırıp belli moda kalıplarının içine sokmaya çalışmaktan bir şey değil bana göre.Taytlar epey bir süre unutulmuştu sanki
Ne ara tekrar bu kadar ön plana çıktı hatırlamıyorum.
Victoria secretin bu işte bir payı var gibi
2020 simülasyonunu başarıyla atlatabilirsem onu da jöh olarak yetiştireceğim başka türlü mücadele edemez bu dünyada teyzesiAhahhahahaha junior muzkadı kaosla besleme simdiden ya zaten cocuk disari cıktgnda kaosu görecek
Ahahahhaha yolla yolla gelsin2020 simülasyonunu başarıyla atlatabilirsem onu da jöh olarak yetiştireceğim başka türlü mücadele edemez bu dünyada teyzesiarada sana da yollarım, dünya yansa mütemadiyen dondurma yalama zevkini tattırırsın
Hiçbir fikrim yok açıkçası yaparsa yapsın. Sütyen eziyet bana göre.Normal sütyen yerine sporcu sütyenleri kullanıldığında sarkma yapar mı göğüslerde?
Çingene gibiyim oda öyleMerhaba haftasonlari eşiniz evdeyken pijamayla mi duruyorsunuz makyaj yapıyor musunuz? Ben kahvaltıdan sonra hafif makyaj yapıp ya düzgün bir eşofman ya bir tayt giyerek yatak modundan çıkan biriyim. Sizler daha rahat misiniz makyaj yapar mısınız saç baş ne durumdadır ? Kendinizi nasıl daha iyi hissediyorsunuz ?
Ben markaya bakmıyorum alacağım şeyin adına giriyorum beden seçip ucuzdan pahalıya sıralıyorum, beğendiğim şeyin yorumlarını inceliyorum. Hepsi bu.Evet o siteden birkaç kez baktım ama o fiyatlara kaliteli bulamamıştım. Önerdiğiniz markalar veya öneriler varsa alabilirim :)
Üzerine ne giydiğinize bağlı, ben tunikle kullanmayı çok seviyorum.Özeniyorum diyenlerin tayt giymesi de ne bileyimyani hanımlar kızmayın ama tayt çok çirkin bir şey yahu, rahat olabilir ama kesinlikle şık değil.
Modaya da uyulabilir canım, dizi çıkmış özensiz rastgele şeyler olmadıktan sonra. Ben evde şık olunca mutlu hissediyorum kendimi.şimdi aşortman takımları moda ama
85d takıyorsan mecburen rahat ediyorsun canım yoksa her kıpırtında dans edip sinir ediyorlar insanı. Sütyensiz evde gezmek şöyle dursun uyuyamıyorum bile.Evde sütyende giyiyor musunuz? Ben ne taytla ne sütyenle rahat edebiliyorum
Hep çıplak gezersek gözleri alışır, özlesinler ki çıkarsınlarÇok güldüm konuyu okurken, eşim de diyor ki noluyo hatundedim böyle bir konu var, tayt tsirtle sana paspal geliyor muyum bak bakem karşı koltuktan, ben ellemeden anlayamam o tayt paspal mı şık mı gel bakayım dedi başıma bi iş gelecek sizin yüzünüzden anlamıyorum kadınları diyor biz soyunun diyoruz siz habire giyinme derdindesiniz diyerek noktayı koydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?