Gün içinde evde nasıl giyiyorsunuz?

Makyaj evdeyken sıfır, el yüz yıkama saç ev topuzu klâsiğinden sonra evdelik pijama altı üste tişört

Herkes her konuda olduğu gibi en doğrunun kendi yaptığını düşünüp aksini yapanlara giydirdikçe daha çok keyifleniyorum
devam muzkadcım işine geldiği gibi. Ben en çok koyunlu pijamamı seviyorum ama o gün canım sevişmek isterse de güzel bir bluz altına da sexy birşeyler giyerim. Pijama ile günümü geçirmek beni kendine ayıracak zamanı olmayan kadın yapmadığı gibi her gün bakımlı olmak da kasıntı kokoş yapmaz

Yorumlar hoşuna gitmis bakıyorumda minik muzkadda eğlendimi okurken aynen öyle kadın o gün nasıl giyinmek istiyorsa öyle giyinsin sadece kendi icin

Reactions: JES
Ay bunlar nasıl ithamlar
Allah kuru iftiradan korusun

Tayt rahat aslında ama evet üstüne giyeceğiniz tişört, kazak vs önemli.
Tayt dediniz de aklıma 80'ler geldi tv'nin hayatımızda daha aktif rol oynaması, Amerikan dizilerini, şarkıcılarını takip etmeye başlamamızla birlikte kadın modamıza yeni bir ürün bomba gibi düşmüştü, Tayt.
Disko topu gibi parlak taytlar, üzerine atılmış neon tişörtler kazaklarla buz pateni pistinde kuğu gibi salındığımızı sanarken düşüp bir yerlerinizi kırmadığımıza şükrettiğimiz dönemler:)))

Yorumlar hoşuna gitmis bakıyorumda minik muzkadda eğlendimi okurken aynen öyle kadın o gün nasıl giyinmek istiyorsa öyle giyinsin sadece kendi icin
Ya regen arada çok gülünce içerden dürttü anladım ben eğleniyor ya elti kaynana görümce görmekten bıktım ya kaç zamandır şöyle biraz vurdulu kırdılı konular olunca endorfin salgılıyor vücudum kaos istiyorum ben kaossssss

O renkli taytlar şimdi tekrar peydah oldu abla :)) Tayt deyince 90larda topuğundan geçmeli yeri olan taytlar vardı ya, gözümün önüne vatkalı üstlerinin altına o taytları giymiş permalı ablalar canlanıyor (vurmayın taytlı gızlar pantolon giyip öyle vurun)

Taytlar epey bir süre unutulmuştu sanki
Ne ara tekrar bu kadar ön plana çıktı hatırlamıyorum.
Victoria secretin bu işte bir payı var gibi

Hahahahaha vurulacak bir şey yok, ne modaydı ama Ben vatkayı hiç sevmezdim, 90'larda ne alırsan içinde vatka olurdu söküyordum hepsini, permaya da gerek yoktu saçlar dalgalı ama tayt giydim hala giyiyorum:))) neon renkler, mika bilezik küpeler, tepeden çiçekli saç mandalıyla yüzü geren saç modelleri
Eskiler yine moda oluyor, yakında herkes hippi, Çiçek çocuk vs olursa şaşırmam :)

Ahahhahahaha junior muzkadı kaosla besleme simdiden ya zaten cocuk disari cıktgnda kaosu görecek

Taytlar epey bir süre unutulmuştu sanki
Ne ara tekrar bu kadar ön plana çıktı hatırlamıyorum.
Victoria secretin bu işte bir payı var gibi
Moda bence artık bir kısırdöngüye girdi, o yüzden eskiler yeniden gündeme getiriliyor, herşey herkese yakışmıyor elbette ama işte moda dünyasının amacı ticari, dikkat çeksin ve herkes giysin de yakışmış yakışmamış önemi yok, kadını belli vücut ölçülerinde olması gerektiğine inandırıp belli moda kalıplarının içine sokmaya çalışmaktan bir şey değil bana göre.
Vücudunuzu tanıyıp neyi giyip giymeyeceğinize siz karar vermelisiniz, moda dayatmalarına karşıyım.

Ahahhahahaha junior muzkadı kaosla besleme simdiden ya zaten cocuk disari cıktgnda kaosu görecek
2020 simülasyonunu başarıyla atlatabilirsem onu da jöh olarak yetiştireceğim başka türlü mücadele edemez bu dünyada teyzesi arada sana da yollarım, dünya yansa mütemadiyen dondurma yalama zevkini tattırırsın

Ahahahhaha yolla yolla gelsin

Çingene gibiyim oda öyle

Evet o siteden birkaç kez baktım ama o fiyatlara kaliteli bulamamıştım. Önerdiğiniz markalar veya öneriler varsa alabilirim :)
Ben markaya bakmıyorum alacağım şeyin adına giriyorum beden seçip ucuzdan pahalıya sıralıyorum, beğendiğim şeyin yorumlarını inceliyorum. Hepsi bu.
Özeniyorum diyenlerin tayt giymesi de ne bileyim yani hanımlar kızmayın ama tayt çok çirkin bir şey yahu, rahat olabilir ama kesinlikle şık değil.
Üzerine ne giydiğinize bağlı, ben tunikle kullanmayı çok seviyorum.
şimdi aşortman takımları moda ama
Modaya da uyulabilir canım, dizi çıkmış özensiz rastgele şeyler olmadıktan sonra. Ben evde şık olunca mutlu hissediyorum kendimi.
Evde sütyende giyiyor musunuz? Ben ne taytla ne sütyenle rahat edebiliyorum
85d takıyorsan mecburen rahat ediyorsun canım yoksa her kıpırtında dans edip sinir ediyorlar insanı. Sütyensiz evde gezmek şöyle dursun uyuyamıyorum bile.
Hep çıplak gezersek gözleri alışır, özlesinler ki çıkarsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…