Gün içinde evde nasıl giyiyorsunuz?

Yoo diyenler var işte, bu konuda bile kaç kadın yazdı çocuğum var kendime özen gösteriyorum diye.

E rahatsız değil ki şort tişört de. Yani illa rahat=paspal bakımlı=rahatsız değil ki. Hem rahat hem derli toplu olabiliyor insan.?

şimdi pijama ile oturulmasın diyenlerden biri de benim ama üstümdekilerle markete de gidemem

penye şort ve penye tişört var üstümde evet yazlıkta gezerim dışarıda ama şu an yaşadığım yerde bu kıyafetle markete gitmem

E rahatsız değil ki şort tişört de. Yani illa rahat=paspal bakımlı=rahatsız değil ki. Hem rahat hem derli toplu olabiliyor insan.?

Şort tisortte benim pijamam ki. Şort+tisort takım pijama.
Bazi pijamalarimla disari ciksam veya pijama ustumu tisort diye giysem pijama oldugunu anlamazlar disarda ki ben giymiyorum yinede.
Her pijamam saten dantel değil bazilari askili şort veya tisort şort ama isimleri pijama işte.

Ağlayarak gülüyorum ahhahahshsh

Yoo diyenler var işte, bu konuda bile kaç kadın yazdı çocuğum var kendime özen gösteriyorum diye.
Bir yerden sonra ipin ucunu yakaliyorsun tabi ama ilk yıllar o özeni tutturmak çoğu kadının yapabildiği birşey değil ve bu normaldir bunu anlatmak istemiştim

Bir de evde de bakımlı olmalısınız, makyaj yapmalısınız, pijama giymemelisiniz diyenleri anlayamadım. Sokakta kıyafetimize karışıldi yetmedi de sira evimizin içine mi geldi. Sokakta mini etek giyene ya da çarşaf giyene laf edilince özgürlüğümüze müdahale olarak algılıyoruz da neden evinde istediği gibi giyinen kadına olumsuz yorum yapıyoruz. O da onun özgürlüğü. Benim nasıl giyinecegime ne başkası karar verebilir, ne de ben rahatımi eşim için bozarım. Kendime saygım için temizliğimi eksik etmedikten sonra çamaşır suyu lekeli pijama giymisim kime ne? Oraya da müdahale etmeyin be kardeşim.

vurma öldük

Ahahhaha okuduğum en iyi yorum buydu
En iyi yorum buydu ahahha

Valla ben de pijamayla gezmiyorum evde ama markete de gidemem.

Beli gevsemis, bollasmis rahat sortumu giydim; ustumde de artik disariya giymeyecegim ama ev icin gayet rahat olan, her türlü ev ici lekelenmeye, deterjana, terlemeye vs heba edebilecegim penye tisort var. Bu ikiliyle markete gitmem ama evimde de rahatim yani.

Ben pijamayla duruyorum, sevgilim de sağolsun hiç niye güzel giyinmiyosun falan demiyo ne kadar tatlısın diye seviyo

Çalişırken sürekli bir koşturmaca halinde oldugumdan dağılabiliyorum. Hatta bazı sabahlar burası neresi, ben nezaman yattimda sabah oldu modunda uyaniyorum. bir ara çaycının alt kısmini su doldurup aygazı yakip üstüne koymuşum ,aradada sabahları koştururken kapıların kasalarına tosluyorum . Hala anlamis degilim o kapıyı nasıl ortalayamıyorumda çarpıyorum. .. Makyaj mı ? o neydi unuttum. Ama evde herkes tok ve herkesin çamaşırları yıkanıyor. He bir ara evden cıkarken elime cöp poseti almiştim işyerine kadar taşımışim. Bir seferindede ayakkabilarimi giymeyi unutmusumotobüs duragindan terliklerle döndüm. Anaaaa yaslandim galiba

Kim müdahale etti ki? Kafakola alıp üzerinizdeki lekeli pijamayı yırtarak çıkardılar mı? Öyleyse çok ayıp etmişler

Tek kriterim var: rahatlık.

Evimde de rahat edemeyeceksem nerede rahat edeceğim.

Rahat ettiğim, rahat ve iyi hissettiğim şekilde giyinirim.

Evde, yüzük, küpe, saat, tel toka takmam kesinlikle.

Kalın ve sert dokulu kumaştan, fermuarlı ve düğmeli kıyafetler giymem (beli yumuşak lastikli, esnek, ferah kumaştan olmalı).

Renkleri siyah, beyaz, gri...gibi tonlarda tercih ederim. Rahat kıyafetlerim böylece şık da olur (bence).

Makyaj ise hiç yapmam evde... Suyla foşur foşur yüzümü yıkamanın rahatlığından vazgeçemem.

Bir ara bunun işe gitmeden evvel her sabah yürüyüş yapar, duş alır, portakal sulu kahvaltımı eder üzerine filtre kahvemi içerim versiyonunu denemiştim ben
Bir türlü oturmuyordu bende sabah 6 uyan duş al giyin servis geldi ancak çıkıyordum.
Kahve içsem kahvaltı yapıp duş alamıyordum
Kahvaltı yapsam diğerlerini yapamıyordum.
Yürüyüş işi toptan yaş
Cidden anlatan insanlar boşuna ceo olmuyorlarmış. Ben hepsini yapmaya kalksam sabah 10'da zor bitiriyorum.

Pankek değil pancake lütfen ama önemli bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…