- 7 Aralık 2018
- 6.821
- 17.729
- 248
- 28
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Altın büllük diyor hanfendi sizce kinaye yapmamış olabilir mi?Bu hanımı yazılarından biraz taniyabildiysem kinaye yapmıştır umarım yanılmıyorumdur
İnsanım, eleştiriyorum. Evinde pijamayla oturan kadın da beni eleştirsin. Üzerime alınmıyorum, duyar kastığınız için sizi de eleştiriyorum.Ya siz kelimelere takılıp yaptığınızı haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Ama ben direkt size yönelik konuşmadım, alintilamadim bile. Siz kimsiniz de evinde pijama ile oturan kadını elestiriyorsunuz? Öyle bir hakkınız yok. Bundan bahsediyorum. Uzatmayalım.
Okkiİnsanım, eleştiriyorum. Evinde pijamayla oturan kadın da beni eleştirsin. Üzerime alınmıyorum, duyar kastığınız için sizi de eleştiriyorum.
Merhaba haftasonlari eşiniz evdeyken pijamayla mi duruyorsunuz makyaj yapıyor musunuz? Ben kahvaltıdan sonra hafif makyaj yapıp ya düzgün bir eşofman ya bir tayt giyerek yatak modundan çıkan biriyim. Sizler daha rahat misiniz makyaj yapar mısınız saç baş ne durumdadır ? Kendinizi nasıl daha iyi hissediyorsunuz ?
Bu yorum bana cağnım zeki müreni hatırlattı. San’at güneşi tadında bir gün geçirdiğiniz için sizi de ayrıca tebrik ederim efenim.Gece yatmadan her zaman duş alırım pijamalarımı giyer yatarım. Sabah kalkınca elimi yüzümü yıkayıp dişlerimi fırçaladıktan sonra pijamalarımı çıkarırım ve taytlı ev takımlarımdan birini giyerim. Eşofman kullanmam. Saçlarımı güzelce toplarım. Makyaj yapmam hafif renkli dudak balmı sürerim sadecr. Evdede olsam dış görünüşüme ve uyuma dikkat ederim. Eşimizden önce biz kendimizi beğenmeliyiz.
Ve gırgır.Leoparlı tayt tabi ki
Yazdılar daha önceVe gırgır.
Normal sütyen yerine sporcu sütyenleri kullanıldığında sarkma yapar mı göğüslerde?Tuhaflık değil de zararlı olduğunu bilin. Kan akışını engellediği için sütyeni uyurken takmamak lazım demişti bir doktor.
Ben zaten gündüz bile takmıyorum neredeyse iki senedir. Sünger destekli sporcu sütyeni gibi olanlardan takıyorum dışarı çıkarken. Eşim unuttu sütyenin nasıl bir şey olduğunu
Haa ben aradaki yorumları okumadım ilk sayfalardan geliyorum, kocalar kaçmasın diye her şekle girmek mübahtırYazdılar daha önceefsaneleri unutmayalım unutturmayalım
+1Eşofman da giymem ki benKocama niye sorayım ayol o bana soruyor mu hangisi şık diye Benimki kıyafet seçmez, “ne olursan ol gel”cidir o.
Ben taytlı görüntümden hoşlanmıyorum.
Haa ben aradaki yorumları okumadım ilk sayfalardan geliyorum, kocalar kaçmasın diye her şekle girmek mübahtır
Eh genel olarak erkeklere göre kıyafet örtünme ihtiyacını gideren bir araç, evdeki karşı cinsin de örtünmediği halini tercih etmeleri de doğalÇok güldüm konuyu okurken, eşim de diyor ki noluyo hatundedim böyle bir konu var, tayt tsirtle sana paspal geliyor muyum bak bakem karşı koltuktan, ben ellemeden anlayamam o tayt paspal mı şık mı gel bakayım dedi başıma bi iş gelecek sizin yüzünüzden anlamıyorum kadınları diyor biz soyunun diyoruz siz habire giyinme derdindesiniz diyerek noktayı koydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?