Gün içinde evde nasıl giyiyorsunuz?

İnsanım, eleştiriyorum. Evinde pijamayla oturan kadın da beni eleştirsin. Üzerime alınmıyorum, duyar kastığınız için sizi de eleştiriyorum.

Şu an üzerimde siyah yarım tayt ve siyah askılı tsirt var. Saçım tepede topuz, hafif bir de deodorant tamam, ben makyajı dışarıda bile yapmıyorum evde kimse kusura bakmasın

Bu yorum bana cağnım zeki müreni hatırlattı. San’at güneşi tadında bir gün geçirdiğiniz için sizi de ayrıca tebrik ederim efenim.

Normal sütyen yerine sporcu sütyenleri kullanıldığında sarkma yapar mı göğüslerde?

Tüm yorumları okumadım ama bu tür konularda hep olduğu gibi evde tayt giyen ve giyilmesini salık veren bir örgüt var. Taytı güzel bulmayan bir ben miyim bilmiyorum. VS mankeni falan değilseniz tayt kimseye yakışmıyor anam babam eşofmanı o olmazsa pantulu elbiseyi giyin işte evde gızlar.

Şuan emzirdiğim için salaş spor atleti alta pijama. Bulduğum kalem. Veya tokayla hemen tepede bir dut ile güne hazırım benim değilmiş gibi dolabıma bakınıyorum bazen de özlemişim ginmeyi diyorum kendi kendime Korona da tuz biber oldu zaten

Bende tayt tshirtle takılmayı severim. Saçlarımı düzleştirir hafif makyaj yaparım. Bazen kot giyerim eşim kızar evde kot mu giyilir giysene rahat bişiler die. Ben böyle rahatım desemde dırdırından dayanamayıp gidip değiştiririm takıntısı var adamın

Eşofman da giymem ki ben Kocama niye sorayım ayol o bana soruyor mu hangisi şık diyeBenimki kıyafet seçmez, “ne olursan ol gel”cidir o.
Ben taytlı görüntümden hoşlanmıyorum.
+1
Ara sayfaları okudukça oh ya benim gibi düşünenler varmış dedim :)) herkes neyi seviyorsa onu giysin de başıma bişey gelmeyecekse tayt çok çirkin bişey. Türk kadınına uygun bir kıyafet değil. Anca oversize üstle çekilir hale geliyor.

Haa ben aradaki yorumları okumadım ilk sayfalardan geliyorum, kocalar kaçmasın diye her şekle girmek mübahtır

Çok güldüm konuyu okurken, eşim de diyor ki noluyo hatun dedim böyle bir konu var, tayt tsirtle sana paspal geliyor muyum bak bakem karşı koltuktan, ben ellemeden anlayamam o tayt paspal mı şık mı gel bakayım dedi başıma bi iş gelecek sizin yüzünüzden anlamıyorum kadınları diyor biz soyunun diyoruz siz habire giyinme derdindesiniz diyerek noktayı koydu

Eh genel olarak erkeklere göre kıyafet örtünme ihtiyacını gideren bir araç, evdeki karşı cinsin de örtünmediği halini tercih etmeleri de doğal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…