How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gün içinde evde nasıl giyiyorsunuz?

Işin psikolojisini anlamıyorsun,cocuklu hayata adaptasyon çoğu kadınin şaftını kaydırıyor özellikle ilk yıl.
Çocuk huysuz mizacliysa bu süreç uzayabiliyor kendini atacak kanape ariyorsun en hizlisindan çünkü kafa kazan vücut yorgun
Oyle bir donemde kimse saçımı tarayim şunu bunu giyeyim demez

Yoo diyenler var işte, bu konuda bile kaç kadın yazdı çocuğum var kendime özen gösteriyorum diye.

E rahatsız değil ki şort tişört de. Yani illa rahat=paspal bakımlı=rahatsız değil ki. Hem rahat hem derli toplu olabiliyor insan.?

şimdi pijama ile oturulmasın diyenlerden biri de benim ama üstümdekilerle markete de gidemem

penye şort ve penye tişört var üstümde evet yazlıkta gezerim dışarıda ama şu an yaşadığım yerde bu kıyafetle markete gitmem

E rahatsız değil ki şort tişört de. Yani illa rahat=paspal bakımlı=rahatsız değil ki. Hem rahat hem derli toplu olabiliyor insan.?

Şort tisortte benim pijamam ki. 😂 Şort+tisort takım pijama.
Bazi pijamalarimla disari ciksam veya pijama ustumu tisort diye giysem pijama oldugunu anlamazlar disarda ki ben giymiyorum yinede.
Her pijamam saten dantel değil bazilari askili şort veya tisort şort ama isimleri pijama işte. 😬

:KK70: konuyu okurken aklima geldi dusunsenize erkekler böyle konu acar mı sizce:KK70:

Ahmet -evde ne giyiyorsunuz beyler
Muhittin -ahmetcim ben evde kalkar sacimi yaparim kotumu cekerim ustune guzel bir tshirt
Veli -ahmetcim ben guzel duran bir esofman ustune moduma uygun bir sporcu atleti
Ali-ben salas severim atlet esofman
Mehmet-ben kendime saygimdan üstüme yapisan bir boxer ve spor atlet trasimi olur sacimi yaparim, aynada kendime bakinca adam be demeliyim
kendinze sayginiz mi yok buraya girmeye vakit buluyorsunuz ama
Ali-cocuktan vakit mi kaliyor falan
:KK70::KK70:
Ah biz kadınlar :KK70:
Ağlayarak gülüyorum ahhahahshsh :D :D :D

Yoo diyenler var işte, bu konuda bile kaç kadın yazdı çocuğum var kendime özen gösteriyorum diye.
Bir yerden sonra ipin ucunu yakaliyorsun tabi ama ilk yıllar o özeni tutturmak çoğu kadının yapabildiği birşey değil ve bu normaldir bunu anlatmak istemiştim

Bir de evde de bakımlı olmalısınız, makyaj yapmalısınız, pijama giymemelisiniz diyenleri anlayamadım. Sokakta kıyafetimize karışıldi yetmedi de sira evimizin içine mi geldi. Sokakta mini etek giyene ya da çarşaf giyene laf edilince özgürlüğümüze müdahale olarak algılıyoruz da neden evinde istediği gibi giyinen kadına olumsuz yorum yapıyoruz. O da onun özgürlüğü. Benim nasıl giyinecegime ne başkası karar verebilir, ne de ben rahatımi eşim için bozarım. Kendime saygım için temizliğimi eksik etmedikten sonra çamaşır suyu lekeli pijama giymisim kime ne? Oraya da müdahale etmeyin be kardeşim.

Ablam ayağında çocuğu sallarken makyaj yapardı eşinin eve gelmesine yakın. Zor değil, üşeniyorsunuz sadece, salıyorsunuz kendinizi anne olunca. Annelik giysisi giyip kadınlığı bir kenara koyuyorsunuz.

Pijama çıkarıp düzgün bir şey giymek maksimum 1 dakika, saç tarayıp toplamak 1 dakika, hadi duş alamadınız diyelim koltukaltı yıkayıp roll on, deodorant kullanmak 1 dakika. Sabah maksimum üç dakikada kendinizi yeni güne hazırlayabilirsiniz. Ha kendinize ayıracak üç dakikanız bile kalmıyorsa çocuktan dolayı üzüldüm sizin için.

vurma öldük :63:

:KK70: konuyu okurken aklima geldi dusunsenize erkekler böyle konu acar mı sizce:KK70:

Muhittin -ahmetcim ben evde kalkar sacimi yaparim kotumu cekerim ustune guzel bir tshirt
Veli -ahmetcim ben guzel duran bir esofman ustune moduma uygun bir sporcu atleti
Mehmet-ben kendime saygimdan üstüme yapisan bir boxer ve spor atlet trasimi olur sacimi yaparim, aynada kendime bakinca adam be demeliyim :KK70::KK70:
Ahahhaha okuduğum en iyi yorum buydu

Mehmet-ben kendime saygimdan üstüme yapisan bir boxer ve spor atlet trasimi olur sacimi yaparim, aynada kendime bakinca adam be demeliyim
kendinze sayginiz mi yok buraya girmeye vakit buluyorsunuz ama
Ali-cocuktan vakit mi kaliyor falan
:KK70::KK70:
En iyi yorum buydu ahahha 🤭

şimdi pijama ile oturulmasın diyenlerden biri de benim ama üstümdekilerle markete de gidemem

penye şort ve penye tişört var üstümde evet yazlıkta gezerim dışarıda ama şu an yaşadığım yerde bu kıyafetle markete gitmem
Valla ben de pijamayla gezmiyorum evde ama markete de gidemem.

Beli gevsemis, bollasmis rahat sortumu giydim; ustumde de artik disariya giymeyecegim ama ev icin gayet rahat olan, her türlü ev ici lekelenmeye, deterjana, terlemeye vs heba edebilecegim penye tisort var. Bu ikiliyle markete gitmem ama evimde de rahatim yani.

Bir de evde de bakımlı olmalısınız, makyaj yapmalısınız, pijama giymemelisiniz diyenleri anlayamadım. Sokakta kıyafetimize karışıldi yetmedi de sira evimizin içine mi geldi. Sokakta mini etek giyene ya da çarşaf giyene laf edilince özgürlüğümüze müdahale olarak algılıyoruz da neden evinde istediği gibi giyinen kadına olumsuz yorum yapıyoruz. O da onun özgürlüğü. Benim nasıl giyinecegime ne başkası karar verebilir, ne de ben rahatımi eşim için bozarım. Kendime saygım için temizliğimi eksik etmedikten sonra çamaşır suyu lekeli pijama giymisim kime ne? Oraya da müdahale etmeyin be kardeşim.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Ben pijamayla duruyorum, sevgilim de sağolsun hiç niye güzel giyinmiyosun falan demiyo ne kadar tatlısın diye seviyo 🥰

Çalişırken sürekli bir koşturmaca halinde oldugumdan dağılabiliyorum. Hatta bazı sabahlar burası neresi, ben nezaman yattimda sabah oldu modunda uyaniyorum. bir ara çaycının alt kısmini su doldurup aygazı yakip üstüne koymuşum ,aradada sabahları koştururken kapıların kasalarına tosluyorum . Hala anlamis degilim o kapıyı nasıl ortalayamıyorumda çarpıyorum. :işsiz: .. Makyaj mı ? o neydi unuttum. Ama evde herkes tok ve herkesin çamaşırları yıkanıyor. He bir ara evden cıkarken elime cöp poseti almiştim işyerine kadar taşımışim. Bir seferindede ayakkabilarimi giymeyi unutmusumotobüs duragindan terliklerle döndüm. Anaaaa yaslandim galiba

Kim müdahale etti ki? Kafakola alıp üzerinizdeki lekeli pijamayı yırtarak çıkardılar mı? Öyleyse çok ayıp etmişler 😂

Tek kriterim var: rahatlık.

Evimde de rahat edemeyeceksem nerede rahat edeceğim.

Rahat ettiğim, rahat ve iyi hissettiğim şekilde giyinirim.

Evde, yüzük, küpe, saat, tel toka takmam kesinlikle.

Kalın ve sert dokulu kumaştan, fermuarlı ve düğmeli kıyafetler giymem (beli yumuşak lastikli, esnek, ferah kumaştan olmalı).

Renkleri siyah, beyaz, gri...gibi tonlarda tercih ederim. Rahat kıyafetlerim böylece şık da olur (bence).

Makyaj ise hiç yapmam evde... Suyla foşur foşur yüzümü yıkamanın rahatlığından vazgeçemem.

Sabah altıya alarmı kurar, hindistan cevizi kokulu jelimle duşumu alırım. Pötikareli bezlerle süslediğim çilek marmelatımın kavanoz kapağını sessizce açarım ki canım kocam uyanmasın. Pankekimi hazırlarken bir yandan da filtre kahve, çay ve meyve suyunu hazır ederim. Beyimin canı hangisini çekerse artık. Hızlıca banyo aynasına koşar saten şortumu ve dantelli atletimi giyerim. Hem doğal bir görüntü oluyor hem de şık. Fondöten bazımı hafta sonu kullanmam. Daha fresh bir görüntü isterim. Bb krem, allık, rimel, dudak rengi rujumu sürer parfümümü sıkarım.

Bu sırada saat 8 olur. Altın büllüklü oğlum uyanır. Onun kahvaltısını yaptırırım ki beyim uyandığında başbaşa romantik bir kahvaltı yapabilelim. Saat 10 gibi beyim kıpırdanmaya başlar. Anlarım ki uyanacak. Hemen yanına gider minik bir mümin busesi kondururum yanağına. Başucunda kıyafetlerini hazır ederim. O giyinirken çayını ve kahvesini doldururum. Meyve suyu zaten bardakta hazır olur.

Kahvaltıdan sonra iki numaralı kombinimi giyer, beyim telefonda gazete okurken ev işlerini yapmaya başlarım.

Canım kocam, huzurlu güzel ailem.
Bir ara bunun işe gitmeden evvel her sabah yürüyüş yapar, duş alır, portakal sulu kahvaltımı eder üzerine filtre kahvemi içerim versiyonunu denemiştim ben
Bir türlü oturmuyordu bende sabah 6 uyan duş al giyin servis geldi ancak çıkıyordum.
Kahve içsem kahvaltı yapıp duş alamıyordum
Kahvaltı yapsam diğerlerini yapamıyordum.
Yürüyüş işi toptan yaş
Cidden anlatan insanlar boşuna ceo olmuyorlarmış. Ben hepsini yapmaya kalksam sabah 10'da zor bitiriyorum.

Sabah altıya alarmı kurar, hindistan cevizi kokulu jelimle duşumu alırım. Pötikareli bezlerle süslediğim çilek marmelatımın kavanoz kapağını sessizce açarım ki canım kocam uyanmasın. Pankekimi hazırlarken bir yandan da filtre kahve, çay ve meyve suyunu hazır ederim. Beyimin canı hangisini çekerse artık. Hızlıca banyo aynasına koşar saten şortumu ve dantelli atletimi giyerim. Hem doğal bir görüntü oluyor hem de şık. Fondöten bazımı hafta sonu kullanmam. Daha fresh bir görüntü isterim. Bb krem, allık, rimel, dudak rengi rujumu sürer parfümümü sıkarım.

Bu sırada saat 8 olur. Altın büllüklü oğlum uyanır. Onun kahvaltısını yaptırırım ki beyim uyandığında başbaşa romantik bir kahvaltı yapabilelim. Saat 10 gibi beyim kıpırdanmaya başlar. Anlarım ki uyanacak. Hemen yanına gider minik bir mümin busesi kondururum yanağına. Başucunda kıyafetlerini hazır ederim. O giyinirken çayını ve kahvesini doldururum. Meyve suyu zaten bardakta hazır olur.

Kahvaltıdan sonra iki numaralı kombinimi giyer, beyim telefonda gazete okurken ev işlerini yapmaya başlarım.

Canım kocam, huzurlu güzel ailem.
Pankek değil pancake lütfen ama önemli bunlar 😀😀

Back