gülşen bubikoğlu türkan şoraydan güzel güzellik görecelidir hemen tartışmaya girmeyin ama bana göre yeşilçamın en güzeli boyu fiziği gözleri
Ahahah biraz ondan biraz ondanBenimde gözlerim aynı Türkan Şoray, diğer yüz hatlarım Gülşen Bubikoğlu
gülşen bubikoğlu da kimmiş çok geride kalmışım magazinde sen burda dur ben bir google amcadan bakıp geleyim kimmiş nasıl bir tipmişArkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
bana trip atıyo şuan ? Çok saçma değilmi ?
baktım geldim bu kadını mı beğenmiyor k.. kenarıgülşen bubikoğlu da kimmiş çok geride kalmışım magazinde sen burda dur ben bir google amcadan bakıp geleyim kimmiş nasıl bir tipmiş
Gülşen Bubikoğlu yeşilçamın en güzel kadını bence ,Türkan şoray dan çok daha güzel ....arkadaşın tuhafmış. Ciddi söylediğini düşünmek istemiyorum.Arkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
bana trip atıyo şuan ? Çok saçma değilmi ?
Gülşen Bubikoğlu yeşilçamın en güzel kadını bence ,Türkan şoray dan çok daha güzel ....arkadaşın tuhafmış. Ciddi söylediğini düşünmek istemiyorum.
gülşen bubikoğlu da kimmiş çok geride kalmışım magazinde sen burda dur ben bir google amcadan bakıp geleyim kimmiş nasıl bir tipmiş
arkadaşınız travesti görmemiş bence
öyle güzeller ki
üstelik kadınsı
Turlan soray guzel degil bence ya
Gulsen bubikoglu guzel ama
Yani ne bileyim bi karis boy bayik bakislar nesini begenirler bilmem
Gülşen Bubikoğlu Türkiye'nin gelmiş geçmiş en güzel kadını bana göre
Arkadaşınız kompleksi ve biraz ruh hastası sanırım
Normal bir insan böyle abuk tepki vermez
Aynen. Saçma sapan sanatçı (!) bozuntuları pohpohlanıyor artık maalesef.Profildeki yaşınız doğruysa magazinde değil de Türk sinemasında geride kalmışsınız maalesef.
Kadının 40'tan fazla filmi var.
Çilekli pudingli dizlerde oynayıp bir gecede ünlü olan yeniyetmelerle aynı kefeye konulduğunu görse şu an düşüp bayılırdı eminim.
benim isim hafızam vak tabiki bayanı tanıyorum bir çok filmini izledim ama isim olarak bilmiyordum ismini yazınca a buymuş dedimProfildeki yaşınız doğruysa magazinde değil de Türk sinemasında geride kalmışsınız maalesef.
Kadının 40'tan fazla filmi var.
Çilekli pudingli dizlerde oynayıp bir gecede ünlü olan yeniyetmelerle aynı kefeye konulduğunu görse şu an düşüp bayılırdı eminim.
27 yaşında Türkan şoraya hastası