Gülşen bubikoğlu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gülşen bubikoğlu türkan şoraydan güzel güzellik görecelidir hemen tartışmaya girmeyin ama bana göre yeşilçamın en güzeli boyu fiziği gözleri

Gözleri hiç güzel değilki gülşenin :/ kaşı gözü çok itici
Basenleri aşırı geniş
:/ Türkan şorayında yüzü çok güzel fiziği güzel değil
Hülyanında yüzü çok güzel fiziği güzel değil

Sacma sapan bir tartisma yasanmis ama ben Gulsen Bubikoglu'nu cok begenirim. Turkan Soray'i ise nedense begenmem. Gulsen Bubikoglu'nun tek falsosu incecik kaslari ama o bile cok goze batmiyor. Ah Nerede filminde efsanevi bir guzelligi var. Sacinin rengi o kadar guzel ki. Balyaj mi highlight mi cok fazla anlamam ama o rengi simdi ugrassan bile tutturamazsin belki. Goz makyajlari..Ve dogal guzellerden. Bizim aile Gulsen'cidir

gülşen bubikoğlu da kimmiş çok geride kalmışım magazinde sen burda dur ben bir google amcadan bakıp geleyim kimmiş nasıl bir tipmiş

Gülşen Bubikoğlu yeşilçamın en güzel kadını bence ,Türkan şoray dan çok daha güzel ....arkadaşın tuhafmış. Ciddi söylediğini düşünmek istemiyorum.

arkadaşınız travesti görmemiş bence
öyle güzeller ki
üstelik kadınsı

gülşen bubikoğlu da kimmiş çok geride kalmışım magazinde sen burda dur ben bir google amcadan bakıp geleyim kimmiş nasıl bir tipmiş

Profildeki yaşınız doğruysa magazinde değil de Türk sinemasında geride kalmışsınız maalesef.
Kadının 40'tan fazla filmi var.
Çilekli pudingli dizlerde oynayıp bir gecede ünlü olan yeniyetmelerle aynı kefeye konulduğunu görse şu an düşüp bayılırdı eminim.

Turlan soray guzel degil bence ya
Gulsen bubikoglu guzel ama
Yani ne bileyim bi karis boy bayik bakislar nesini begenirler bilmem

Turlan soray guzel degil bence ya
Gulsen bubikoglu guzel ama
Yani ne bileyim bi karis boy bayik bakislar nesini begenirler bilmem

Bende aynı şeyleri Gülşen için düşüyorum
Nasıl beğeniyorlar şok oluyorum :/ klasik bir türk kızı yüzü çok kusurlu ama kendisinin filmelerini çok seviyorum kendini izletiyo

Aynen. Saçma sapan sanatçı (!) bozuntuları pohpohlanıyor artık maalesef.

benim isim hafızam vak tabiki bayanı tanıyorum bir çok filmini izledim ama isim olarak bilmiyordum ismini yazınca a buymuş dedim

Beni iş yerinden bir çalışma arkadaşım Gülşen Bubikoğlu'ya benzetmişti. Ben de teşekkür edip memnun olmuştum. Çünkü güzel kadındır kendisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…