Merhaba! Arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce aldatıldığımı öğrendim.kocam bana son 2 yıldır ilgisiz saçma sapan şekilde davranıyordu.evin tüm yükü bende çocukları okula bırakıp almalar market vs o sadece geldiğinde bizimle yemek yerdi o da erken gelirse genelede 7 günün 4 ü gece gelirdi.2 tane oğlum var ben 38 yaşındayım kocamla küçüklükten beri sevgiliydik ve severek evlendik. Kendisinin sevgiliyken de biliyordum flörtöz biriydi ama hiç aklıma gelmezdi çocuklarını ve beni hiçe sayıp ilişkisini öğrendiğim halde metresiyle hala yazılıp konuşmaya devam etmesi.ben çocuklarım için tekrar barıştım ama sürekli telini her elime aldığımda bu kişi çıktı.bu kız yüzünden ayrılacağımı defalarca söylememe rağmen ne benden ne ondan vazgeçti.çocuklarım boşanmamızı istiyor daha 10 yaşında olmalarına rağmen çünkü yanlarına kadar taşındı kavgalarımız hakaretler şiddet olayları yazarken farkediyorum da ne gurur ne onur bıraktı bende. Kıza beni ve kendisini sevdiğini sürekli ağlayarak nasıl bu işin içinden çıkacağını söylermiş. kocam da zaten açıklama yapmıştı ona bağlandığını vs bana 6 ay boyunca bitti dedi yazıştı bitti dedi bana kapat dedi bana hakaret ben düzelmesi için çırpınırken o bizi savurdu attı ve ben hala yazıyorum neyi anlamayı ne görmeyi bekliyorsam ne garip 1 ay sonra davam var boşanıyorum. Ama beni öyle sindirdi ki hemşire olmama rağmen çok korkuyorum iki çocuğumla hayat mücadelesi vermeye. zoruma giden şey değer miydi evlatlarını ve beni kaybetmeye ikisini de Allaha havale ettim ilahi adaletin tecellisini görmek istiyorum.çok üzgünüm 6 aydır göz yaşım dinmedi çirkin bakımsız ve ilgisiz bir kadın da değilim kocama da hep destek hep yanındaydım.bu yaşananlar çok ağır kimse haketmiyor.boşanmış arkadaşlara soruyorum süreci nasıl atlattınız çocuklarınızla zorluklarla mücadelenizde ne yaptınız teselli eden şey sizi neydi nasıl dua ettiniz bu acıyla nasıl savaştınız?