Gülşen bubikoğlu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
fethiiyede 4 yıllık tail deneyiminde ancak sarışın renkli gözlü rus ablalara uzaktan bakabilmiş ya
ondan sanırım :)
Şimdi profilinden çıkış yapıp burayı okuduğuna ve acaba ifşa mı oldum dediğine eminim :KK49: İnşallah erkektir yoksa bir kadının gelip siz mi güzelsiniz, hepiniz çirkinsiniz tarzı laubali laubali gülerek konuşmasına inanmak istemiyorum.

Şimdi profilinden çıkış yapıp burayı okuduğuna ve acaba ifşa mı oldum dediğine eminim :KK49: İnşallah erkektir yoksa bir kadının gelip siz mi güzelsiniz, hepiniz çirkinsiniz tarzı laubali laubali gülerek konuşmasına inanmak istemiyorum.
Yüzde 99 öyle. Aranızda Emel Sayın gibi güzel var mı hadi gösterin kendinizi hodri meydan falan demiş. Aklınca özelden fotoğraflarımızı alacak Muhittin abi. Ben kibliyorum.

kadınsa da ciddi psikolojik sorunları vardır bence ya
güzellik konusunda ağır bir travması olması lazım bnları yazmak için

Yüzde 99 öyle. Aranızda Emel Sayın gibi güzel var mı hadi gösterin kendinizi hodri meydan falan demiş. Aklınca özelden fotoğraflarımızı alacak Muhittin abi. Ben kibliyorum.
Evet , sanki birimizin çıkıp ben benziyorum al bu da fotoğrafım demesini bekledi :KK70:

O kendini aynada görmüştür, biz gayet güzeliz. 🙃

Konu sahibinin açtığı konunun sallamasyon olduğunu, türkan şoraya ve kendi tipine takık bir takıntılı olduğunu sayfalar önce anladım. Türk kadınlarından güzel çıkmaz deyip hülya avşar, emel sayın, türkan şoray övüyor sanki onlar Rus kadınıymış gibi. Ayrıca ne kadar manipüle edilip sindirilmişiz, ne kadar özgüvensiz bir milletiz ya. “Batı, avrupai” tipli olmak güzel olmakla eş değer tutulmuş. Komedi gibi insanlar var yemin ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X