- 30 Aralık 2009
- 22.581
- 87.582
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende senin gözlerim bozuk Gülşen bubikoglu Türkiye bin en güzel kadınlarından ilk 5 e girer. Kadın bu yaşta bile afet. İkinizde göz doktoruna görünün
Ben de bir kızı İrem Derici'ye benzetmiştim ki gerçekten çok benziyordu :)
Ağzım o kadar büyük mu benim aşkolsun dedi.
Ben kalakaldım böyle :)
ben bulent ersoyun hıc bırseyınden emın degılım
erkekken evlı oldugu falan dedıkoduları da vardı
hatta eşi hamıle kalmıstı
erkekken banu alkana abayı yakmıstı falan
cok hızlı gecıs yaptı kafam karısık :)
Ama Türkan Şoray estetikli Gülşen bubikoğlu doğal güzel canım. Arkadaşına iletBen çirkin demedim benim tarzıma uygun değil dedim beğenmeyen çok kişi var
Herkes aynı kadını beğense ooo
Ben güzel bulanları çok çirkin gidin göz doktoruna gidin demiyorum
Güzellik görecelidir
Kuaförde iken kızın birisi geldi nişanlısıyla beraber açıkçası annesi yaşında bir kadınım baktim birisinemi benzettiniz dedi evet dedim Arzum onana ne kadar benziyorsunuz naifliginiz bile dedim kalktım nişanlısı arkamdan ne alaka ne ilgisi var o kim sen kim nasıl carliyor gülümseyip çıktım bunlara değmez cidden güzel sözü güzel davranışı bilmiyor bu nesil salin gitsin gitme zamanı gelmis
Gülşen Bubikoğlu "bence" Türk sinemasının en güzel kadınlarından biridir. Türkan Şoray'dan daha çok beğenirim kendisini. Boy desen boy, fizik desen fizik, çekici, çok değişik bir havası olan bir kadın. Klasik Türk tipi değil kesinlikle. Hele o saçları... arkadaşınız saçmalamış. net.Arkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
bana trip atıyo şuan ? Çok saçma değilmi ?
Çok kemiksi yüzlü o yüzden güzel bulamıyorumGülşen Bubikoğlu "bence" Türk sinemasının en güzel kadınlarından biridir. Türkan Şoray'dan daha çok beğenirim kendisini. Boy desen boy, fizik desen fizik, çekici, çok değişik bir havası olan bir kadın. Klasik Türk tipi değil kesinlikle. Hele o saçları... arkadaşınız saçmalamış. net.
Millet o kemiksi yüze sahip olmak için elmacık kemiklerine dolgu yaptırıyor. Güzellik yüzle,boyla,fizikle, saçla vs. bakıldığında bir bütündür. akıl tutulması yaşamış arkadaşınız. travestiye benzetmesine hiç girmiyorum zatenÇok kemiksi yüzlü o yüzden güzel bulamıyorum
Ama Travesti ne alaka güzel bulmasamda çirkin asla değil
Millet o kemiksi yüze sahip olmak için elmacık kemiklerine dolgu yaptırıyor. Güzellik yüzle,boyla,fizikle, saçla vs. bakıldığında bir bütündür. akıl tutulması yaşamış arkadaşınız. travestiye benzetmesine hiç girmiyorum zaten