Gülşen bubikoğlu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de bir kızı İrem Derici'ye benzetmiştim ki gerçekten çok benziyordu :)
Ağzım o kadar büyük mu benim aşkolsun dedi.
Ben kalakaldım böyle :)

Bende senin gözlerim bozuk Gülşen bubikoglu Türkiye bin en güzel kadınlarından ilk 5 e girer. Kadın bu yaşta bile afet. İkinizde göz doktoruna görünün

Ben çirkin demedim benim tarzıma uygun değil dedim beğenmeyen çok kişi var
Herkes aynı kadını beğense ooo
Ben güzel bulanları çok çirkin gidin göz doktoruna gidin demiyorum
Güzellik görecelidir

ben bulent ersoyun hıc bırseyınden emın degılım :KK70:
erkekken evlı oldugu falan dedıkoduları da vardı
hatta eşi hamıle kalmıstı
erkekken banu alkana abayı yakmıstı falan
cok hızlı gecıs yaptı kafam karısık :)

Ciddenmi :/ Banu alkanamı aşıktu Bülent ersoy 😂

Ben çirkin demedim benim tarzıma uygun değil dedim beğenmeyen çok kişi var
Herkes aynı kadını beğense ooo
Ben güzel bulanları çok çirkin gidin göz doktoruna gidin demiyorum
Güzellik görecelidir
Ama Türkan Şoray estetikli Gülşen bubikoğlu doğal güzel canım. Arkadaşına ilet

başlığı gördüm ne alaka bi de 22 sayfa yazılmış dedim. geri çıkıyorum.

Gülşen bi çok erkeğin hayallerinde ki Kadın yahu neresi güzel değil şuan ki hiç bi kadında olan duruluk o bakış o doğal ten yok yani. Türkan şoray da güzel eyvallah ta eski estetiksiz fotolarını gösterin belki yaptığınız iyiliği anlar 😂

Kuaförde iken kızın birisi geldi nişanlısıyla beraber açıkçası annesi yaşında bir kadınım baktim birisinemi benzettiniz dedi evet dedim Arzum onana ne kadar benziyorsunuz naifliginiz bile dedim kalktım nişanlısı arkamdan ne alaka ne ilgisi var o kim sen kim nasıl carliyor gülümseyip çıktım bunlara değmez cidden güzel sözü güzel davranışı bilmiyor bu nesil salin gitsin gitme zamanı gelmis

Travestilere hakaret ettiğine mi yanalım, Gülşen Bubikoğlu'nun güzelliğini bir şeye benzetememesine mi..

Yahu kaşı gözü yerinde pırıl pırıl kadın.. sanki küfretmişsin.. 27 yaşına gelirken beyni 15te kalmış garibin..

Yuh diyorum, profil fotoğrafıma hakaret :KK12:Şaka bir yana pek benzemesem de beni de Gülşen Bubikoğlu'na benzetiler ve hep mutlu olurum. Gülşen Bubikoğlu savunması gibi olacak ama tam tersi ben kendisini çok kadınsı bulurum. Sinema tarihinin en güzel kadınlarından birisi bence. İlk kez kendisini travestiye benzeten birisini duydum, arkadaşını kınıyorum.

Kuaförde iken kızın birisi geldi nişanlısıyla beraber açıkçası annesi yaşında bir kadınım baktim birisinemi benzettiniz dedi evet dedim Arzum onana ne kadar benziyorsunuz naifliginiz bile dedim kalktım nişanlısı arkamdan ne alaka ne ilgisi var o kim sen kim nasıl carliyor gülümseyip çıktım bunlara değmez cidden güzel sözü güzel davranışı bilmiyor bu nesil salin gitsin gitme zamanı gelmis

Cidden enterasanlar ya :/

Arkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
bana trip atıyo şuan ? Çok saçma değilmi ?
Gülşen Bubikoğlu "bence" Türk sinemasının en güzel kadınlarından biridir. Türkan Şoray'dan daha çok beğenirim kendisini. Boy desen boy, fizik desen fizik, çekici, çok değişik bir havası olan bir kadın. Klasik Türk tipi değil kesinlikle. Hele o saçları... arkadaşınız saçmalamış. net.

Gülşen Bubikoğlu "bence" Türk sinemasının en güzel kadınlarından biridir. Türkan Şoray'dan daha çok beğenirim kendisini. Boy desen boy, fizik desen fizik, çekici, çok değişik bir havası olan bir kadın. Klasik Türk tipi değil kesinlikle. Hele o saçları... arkadaşınız saçmalamış. net.
Çok kemiksi yüzlü o yüzden güzel bulamıyorum
Ama Travesti ne alaka güzel bulmasamda çirkin asla değil

Çok kemiksi yüzlü o yüzden güzel bulamıyorum
Ama Travesti ne alaka güzel bulmasamda çirkin asla değil
Millet o kemiksi yüze sahip olmak için elmacık kemiklerine dolgu yaptırıyor. Güzellik yüzle,boyla,fizikle, saçla vs. bakıldığında bir bütündür. akıl tutulması yaşamış arkadaşınız. travestiye benzetmesine hiç girmiyorum zaten :kahve:

Millet o kemiksi yüze sahip olmak için elmacık kemiklerine dolgu yaptırıyor. Güzellik yüzle,boyla,fizikle, saçla vs. bakıldığında bir bütündür. akıl tutulması yaşamış arkadaşınız. travestiye benzetmesine hiç girmiyorum zaten :kahve:

Yok be Travesti ne alaka :/
Benim çevremdede ben dahil kemikli yüz sevmiyoruz çoğu sevmez bence
Hülya avşar gençlikte mükemmel di şimdi berbat yüzü iyice kemikleşti
Bende dolgunlaştırmaya çalışıyorum daha bebeksi ve genç güzel duruyor
Zevk işte

gülşen bubikoğlu türkan şoraydan güzel güzellik görecelidir hemen tartışmaya girmeyin ama bana göre yeşilçamın en güzeli boyu fiziği gözleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X