Vallahi eskiden magazinin tadı başkaydı.bende sasırdım kendıme bugun yameger yakından takıp edıyormusum hıc tv ızlemem oysa kı
eskıden magazın daha cok vardı paparazziler vardı bızler tuvalet penceresınde sıkısmıs hande ataizileri gorduk gulben ergenın kasetlerını sıbel canın ceteyle kaset yuzunden bası derde gırmesı aysun kayacının fatıh aksoyun evını basması ızzet yıldızhan ve nıhat doganın otelde macera ararken basılmaları tostumu yedım senı odamda beklıyorumlarıohoo neler gormedık kı bız
o zamanlardan kalmıs aklımda zaar
denız akkaya cansu dere okan bayukgen cem yılmaz okanla denız sekı denız sekı ıle husnu senlendırıcı
oyyşşş
ben bulent ersoyun hıc bırseyınden emın degılımAma o travesti değildi , transeksüeldi :/
Hafızaya gelllben bulent ersoyun hıc bırseyınden emın degılım
erkekken evlı oldugu falan dedıkoduları da vardı
hatta eşi hamıle kalmıstı
erkekken banu alkana abayı yakmıstı falan
cok hızlı gecıs yaptı kafam karısık :)
Yani bubikoglunu kıskandı ve kendini ona benzetmeye çalıştıben bulent ersoyun hıc bırseyınden emın degılım
erkekken evlı oldugu falan dedıkoduları da vardı
hatta eşi hamıle kalmıstı
erkekken banu alkana abayı yakmıstı falan
cok hızlı gecıs yaptı kafam karısık :)
Hafızaya gelll
ayy bırde amelıyat olmadan once gulsen bubıkogluyla fılmlerı zamanı yanı...ahu tugbanın kocasıyla basılmıstı ahu tugba bu yuzden bosanmıstıYani bubikoglunu kıskandı ve kendini ona benzetmeye çalıştımakyajı bile ona benziyor
Omgayy bırde amelıyat olmadan once gulsen bubıkogluyla fılmlerı zamanı yanı...ahu tugbanın kocasıyla basılmıstı ahu tugba bu yuzden bosanmıstı
ne karısık ıs ya dusunsenıze kocanızı bır adamla basıyorsunuz sonra o adamın hamıle karısımı nısanlısımı ne ortaya cıkıyor bunlar olurken o adam kadın olıuyor
ulkemızın dallası
Suan Bülent’in kulakları zil çalıyordurayy ne gıybet yaptım beee
Türkan şoray aşırı güzel ama
Şimdikiler o kadar estetik oluyor genelde çirkin oluyorlar
Gülşende çirkin değil ama Türkan şorayla kıyaslanamazki göz var nizam var :/
yemın edıyorum yasadıgım muddetce yalnızca senı sevdım zehrayı tarık akanın sesıyle okudum
o tınısı yalnızca senı sevdım zehradakı bakısı o hıs ılk ızledıgım gunku gıbı
Arkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
bana trip atıyo şuan ? Çok saçma değilmi ?
Bende❤Bende Ediz huna aşığım
Gülsen bunikogluna neden hakaret ediyorsunuz arkadasinizi ona benzeterek kadin yesilcamin Türkan soraydan sonra ikinci guzel aktoruArkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
Oh iyi iyi inceldiği yerde kopartın sizde. Böylesi akla zararArkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
Yas 27 Iq 727 yaşında Türkan şoraya hastası