Gülşen bubikoğlu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aydan şener Gülşenden 1000 kat güzel olmasına rağmen neden onun kadar konuşulmaz ? Bunuda kimse inkar edemez ☺️ İkisinin yaşlanmış haline bakın Aydan şener aşırı güzel ve kalite
Ama Gülşen çok kötü gençkende eh işte haksızmıyım?

Aydan şener Gülşenden 1000 kat güzel olmasına rağmen neden onun kadar konuşulmaz ? Bunuda kimse inkar edemez ☺️ İkisinin yaşlanmış haline bakın Aydan şener aşırı güzel ve kalite
Hedefe 9 kg kalmış, benim de 13 kilom var. Boşver onları biz hedeften şaşmayıp yaza manken gibi girelim😉

gülşen bubikoğlu çok güzel bir kadındır bunu yeşilçamda herkes kabul eder .

Valla biri bana Türkan Şoray a benziyosun dese ben küserim
Derrmisim şaka şaka :)

Arkadaşın da ayrı bir cinsmis ya bir kadına benzetmişsin sanki erkeğe benzetmiş gibi kümeler filan. Bence fırsata cevir ve ona mesafe koy böyle arkadaş olmaz çünkü

Gülşen Bubikoğlu zaten efsane ötesi o gençlik filmlerindeki güzelliği alımı başka kimsede yok kadın halimle aşığım ona

Biz de en yakin arkadaşlarimla 12 yasindayken boyle kavgalar ediyorduk. Ben Cemreyim, ben yaseminim, hayir sen gülçin ol, sen eren ol gibi. Gülçin olmayi kimse istemiyordu.🤪😅
Halbuki en güçlü ses onda ama diğerleri deki sevimlilik güzellik yok sesini de pek sevmem zaten çok yüksek tonu olunca güzel olmuyo o ses sadece kulak tirmaliyo ışın karaca misali

Arkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
bana trip atıyo şuan ? Çok saçma değilmi ?
Yorum yazmaya bile değmez ama Yeşilçam’ın en güzel kadınlarındandır hatta ben en çok kendisini beğenirim

Arkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
bana trip atıyo şuan ? Çok saçma değilmi ?
Turkan da estetikli deseydin estetikten onceki haliolabilirsin deseydin..

mesleğim gereği Türkan Şorayı gördüm yakından 16 sene falan önce o zaman bile çok beğenmemiştim ortalama bir güzel makyajsız .
Aslinda bu hali estetiksiz dogal hali olsaydi gayet guzel ama estetikle gelmis bu guzellige o yuzden begenmedim.. estetikten once de guzel degilmis zaten.. zaten makyaj biraz da guzellestiriyo cogu kadini

Halbuki en güçlü ses onda ama diğerleri deki sevimlilik güzellik yok sesini de pek sevmem zaten çok yüksek tonu olunca güzel olmuyo o ses sadece kulak tirmaliyo ışın karaca misali
Onlarda en begendigim eren di hele o yakışan beni.. insallah kurtulmaya calismamistir beninden

Aslinda bu hali estetiksiz dogal hali olsaydi gayet guzel ama estetikle gelmis bu guzellige o yuzden begenmedim.. estetikten once de guzel degilmis zaten.. zaten makyaj biraz da guzellestiriyo cogu kadini
göz makyajıyla efsane görünüyor filmlerde kirpikler takma zaten .ben karakterini değil ama güzelliğini Hülya Avşarı çok beğenirim kadın gerçekten güzel ve rahatlıkla makyajsız dolanıyor resim veriyor

Şu kadına çirkin diyeni Allah çarpar çarpar.
Arkadaşınızı önce göz doktoruna ardından psikiyatriste yönlendirin.

Eklentiler

• Screenshot_20201208-024153_Google.jpg
    Screenshot_20201208-024153_Google.jpg
    136,7 KB · Görüntüleme: 20
göz makyajıyla efsane görünüyor filmlerde kirpikler takma zaten .ben karakterini değil ama güzelliğini Hülya Avşarı çok beğenirim kadın gerçekten güzel ve rahatlıkla makyajsız dolanıyor resim veriyor
Onun goz rengini begeniyorum sadece baska belirgin albenisi yok bence, boy olsun tip olsun.. banu alkan, serpil cakmakli, mine mutlu daha guzel bana gore hulya avsar dan

Arkadaşlar Türkan şorayın güzelliğini tartışmak komik bence
Kadın dünya çapında Yeşilçamın sultanı
Aşırı güzel
Ben hayatımda öyle güzelini görmedim keşke benzesek
Gülşende çirkin değil ana standart Türk kızları olarak gülşene benziyoruz ondan seviliyo
Avrupa i güzellik derseniz Hülya avşar Emel sayın derim
Anladık yav. Ne tuhaf konu bu böyle. Bence konu sahibi türkan şoraya takık. Onu övmek için gülşen’i yermek için böyle bir konu açmış. Arkadaş olayı da uydurma. Türkan şoray çok güzel mükemmel harika diye diye gidecek yakında. Gelmişler bilmemkaç yaşına taa kaç yıl öncesinin güzelleri yeter ayol onlar bu kadar takmıyordur bu mevzuyu.

Arkadaşınızda, sizde keşke “travesti” olarak tanımladığınız bireylerin illa çirkin, kaba saba gözüken, korkunç görünen kişiler olmak zorunda olmadığını, toplumun algısının böyle olduğunu ve böyle empoze edildiğini bilseydiniz. Güzellik algısına göre konuşacak olursak illa, eline su dökemeyeceğimiz güzellikte trans kadınlarda var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X