- 11 Haziran 2010
- 7.646
- 13.793
Ona göre sarışın mavi gözlü değilsen güzel değilmissin. Türk kadınlarından güzel çıkmazmış
Benim de aklıma geldi ama açık açık yazmak ban sebebi biliyorsunMahmut abi balık etli seviyorum diyor
Oraya bir de “bebeksi” yazmanızı rica ediciğim.
Eee kendisi her şeyi diyor şundan banlanmam saçma olur kendisi bu mesajı sürekli verdi afhjjBenim de aklıma geldi ama açık açık yazmak ban sebebi biliyorsun
Benim mi bakisimda problem var bilmiyorum ama Kemal Sunal da yakisikli degildir ama cekici bir adamdir. Mehmet ali Erbil de gencliginde ozellikle bence oyle.
hangi kaliba gore neden degerlendiriyoruz ki?
Şimdi profilinden çıkış yapıp burayı okuduğuna ve acaba ifşa mı oldum dediğine eminimfethiiyede 4 yıllık tail deneyiminde ancak sarışın renkli gözlü rus ablalara uzaktan bakabilmiş ya
ondan sanırım :)
Bir erkeğin de gelip isminde bile kadın yazan bir siteye üye olup yazması peki.Mahmut abi balık etli seviyorum diyor
Yüzde 99 öyle. Aranızda Emel Sayın gibi güzel var mı hadi gösterin kendinizi hodri meydan falan demiş. Aklınca özelden fotoğraflarımızı alacak Muhittin abi. Ben kibliyorum.Şimdi profilinden çıkış yapıp burayı okuduğuna ve acaba ifşa mı oldum dediğine eminimİnşallah erkektir yoksa bir kadının gelip siz mi güzelsiniz, hepiniz çirkinsiniz tarzı laubali laubali gülerek konuşmasına inanmak istemiyorum.
Şimdi profilinden çıkış yapıp burayı okuduğuna ve acaba ifşa mı oldum dediğine eminimİnşallah erkektir yoksa bir kadının gelip siz mi güzelsiniz, hepiniz çirkinsiniz tarzı laubali laubali gülerek konuşmasına inanmak istemiyorum.
Evet , sanki birimizin çıkıp ben benziyorum al bu da fotoğrafım demesini beklediYüzde 99 öyle. Aranızda Emel Sayın gibi güzel var mı hadi gösterin kendinizi hodri meydan falan demiş. Aklınca özelden fotoğraflarımızı alacak Muhittin abi. Ben kibliyorum.
O kendini aynada görmüştür, biz gayet güzeliz.Şimdi profilinden çıkış yapıp burayı okuduğuna ve acaba ifşa mı oldum dediğine eminimİnşallah erkektir yoksa bir kadının gelip siz mi güzelsiniz, hepiniz çirkinsiniz tarzı laubali laubali gülerek konuşmasına inanmak istemiyorum.
Yaklaşık 35. sayfadan sonra konu oradan çıktı farklı yerlere saptı44 sayfa olmuş
Hâlâ Gülşen Bubikoğlu diyorum
İyi olmuş. Yarın okurum artık.Yaklaşık 35. sayfadan sonra konu oradan çıktı farklı yerlere saptı
Offff bak bunu da bilmiyordum .gülşen in hayatı skandal da türkanın değil mi?evli adamla 25 yıl yaşadı yahuuu
Aliye Rona var olur mu?Hadi kızlar gelin Emel sayın gibi kız aranıyor sitede varmıdır burdaaşırı özgüvenli gördüm sizi