- 12 Temmuz 2006
- 56.157
- 215.886
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Bisorunumvarrr
-
Biz benimkiyle 31 yıldır beraberiz, sizlerde az çok biliyorsunuz, çocuktuk ya aşık olduğumuzda, ki bunca yıldır pek de iyi anlaşırız seviyoruz birbirimizi ama ona rağmen bazen kendi aramızda konuşuyoruz, 22-23 yaşında evlenmek yerine şöyle 30'u bulsaydık hayatı bir tanısaydık diyoruz, o yüzden eşim kıza sürekli gez toz hayatını yaşa diyor :)))Sorma mune , ben hep esime soylerim ben 78 de degil de bu yuzyilda dogsaymisim dunyayi yonetiyor olurmusum su an , adamcagizim da haklisin karicim der onaylar
Ne diyim erken dogmusum cok
Belki de bu yuzden simdi bu genc kadinlari gordukce kiziyorum z bu kadar vizyonsuzluk , bu kadar dar gorusle bakmak benim hic algilayamadigim seyler , bir insanin en buyuk hayali nasil evlenmek olabilir ki ? Hem de artik sinirlarin kalktigi bir dunyada , her imkana sahipken insanlar , dunyada yapacak tonla is varken , inan aklim almiyor ve kiziyorum cok
Biz benimkiyle 31 yıldır beraberiz, sizlerde az çok biliyorsunuz, çocuktuk ya aşık olduğumuzda, ki bunca yıldır pek de iyi anlaşırız seviyoruz birbirimizi ama ona rağmen bazen kendi aramızda konuşuyoruz, 22-23 yaşında evlenmek yerine şöyle 30'u bulsaydık hayatı bir tanısaydık diyoruz, o yüzden eşim kıza sürekli gez toz hayatını yaşa diyor :)))
İnsan önce kendi ne istiyor onu keşfetmeli, kendine değer vermeli, valla eş her yaşta eğer kısmetse bir şekilde gelip seni buluyor zaten.
Kadın aklınızla çatır çatır dalga geçiyor, o ezik sözlün gık demiyor. Sadece bu bile söz atma sebebi.Ha bir de diyor ki 1.5 yaşındaki çocuğu sözde gezmek istiyormuş onu bahane ediyor işin komiği gezerken onu annesine bırakıuor o geliyor tek. Ya bu kadın yılbaşında bile bizleydi biz arkadaşlarımızla kutlıcaktık o son anda vazgeçti yolu bahane etti kaldı
Bir okudum yazdığımı da sanki sesini çıkarmıyormuşum gibi yazmışım aslında gayet te yeri geldiğinde lafımı sokuyorum ama beni duymamazlıktan geliyor o zaman da Sözlüm bak ablam susıyor sen neler dedin diyorSözlü kisisinin bir el atmasi gerekiyor duruma. Yoksa siz tü kaka gelin olursunuz.
sizin sözlünüzden size eş olmaz olsa da uzun sürmez hala bunu anlayamadınız mı?Bir okudum yazdığımı da sanki sesini çıkarmıyormuşum gibi yazmışım aslında gayet te yeri geldiğinde lafımı sokuyorum ama beni duymamazlıktan geliyor o zaman da Sözlüm bak ablam susıyor sen neler dedin diyor
Diyorum o da tek gezmek istiyor ama Ablasını kocası yanında değil diye gezemiyor diyemi bilemicem o gelmek isteyince sen gelme diyemiyorEş adayına demiyor musun baş başa gezmek istiyorum diye.O koşuyorsa sen daha hızlı koş kap önü
Olabilir valla sigarasını bile babasına aldırıyor burda.Bir de şunu eklemek istiyorum; görümcenizin aylarca annesinde kalmasinin sebebi ,para biriktirmek istemeleri olabilir.cunku benim gorumcem de boyleydi.Bir gelirdi kalmaya ,elini cebini sokmadan ,iki cocuk aylarca kalirdi.Öyle öyle para biriktirdiler.Belki sizinki de bu amaclidir.tabii herkes ayni olmaz ama aklima geldi.
Sözlünün ablası eşinden göremediği birçok şeyi küçük erkek kardeşinin üzerine vazife etmiş. O kadın sözlünü sana yar etmez.Diyorum o da tek gezmek istiyor ama Ablasını kocası yanında değil diye gezemiyor diyemi bilemicem o gelmek isteyince sen gelme diyemiyor
Eniştesine araba konusunda güvenmiyor ondan arabayı vermiyor. Sözde ailesiyle de bu durumları konuşuyormuş arada bir görümcem düzelsede gene yapıyor yapıcanı. Gizli gizli buluşmak bana da çok saçma geliyor ama demediğim laf kalmadıOrtada bir suru sacma sapan sey var:
1. Arabayi eniste bey kullansin, esi yanina otursun. Neden sozlunuz kullaniyor? Siz de sevgilinizle arkada oturun ille tek araba gidilecekse ve gorumce kisisinin de midesi bulaniyorsa.
2. Tum bunlar olurken sevgiliniz bu duruma neden sessiz? Sessiz ise bu adam evlilikte de etkisiz eleman olacak demektir. Ailesinin yonlendirmesinde kalacaktir buyuk ihtimal. Su yasadiklarin da evliliginin fragmani.
3. Gorumce simdiden bu kadar dusuncesiz ve ince fikirli olmayan biri ise evlendiginizde de uc kisilik bir hayatiniz olacak. Isin tuhaf tarafi sozlunuz buna musade eden taraf. Yani bu konu sizin cozeceginiz bir konu degil. Sozlunuz cozmeyecekse de bence bu pasif adamdan ayrilmak en mantiklisi. Cunku gizli gizli bulusmak ne demek ya, ablasina soyleyemeyip sizi soktugu su durum da hos degil. Onur kirici. Cocuk degilsiniz siz. Bir yuva kuracaksa eger, simdiden sınırlarınızi cizmeyi bilmeli. Ailesi ile esi arasinda denge kuramayan adamdan da koca olmaz. Bence bu adamla evliligi 10 kez dusun. Anca sana lafi geciyor...
Ailem de görümcesini tuhaf buluyor ama tam detaylarını anlatmadım o olayları bilmiyorlarBu hikayede yananın kim olacağı o kadar belli ki. Aileniz ne diyor bu duruma?
Koskoca kadin. Evli barkli. Coluk cocuk sahibi. Kiskanclik krizine girmis kucuk cocuklar gibi davranmadi normal degil. Hayatinin cogunu da evinde degil de hala kök ailesinde geciriyorsa bu kadin esini degil de ailesini aile olarak goruyor sanirim. Normal olmayan birinden de normal olmadi beklenemez. Hani desem ki kadina uygun dille hissettikletini anlat, seni anlayacak empati yapabilecek birine benzemiyor. Pek yaşının adami degil, buyumemis cocuk kalmis. Muhtemelen de sozlunle evlensen de bu gorumce senin tek derdin olacak gibi. Sanki evinizden hic cikmayacakmis gibi. Sozlunle seni hic basbasa birakmayacak, her gun her daim her yerde sizinle olacakmis gibi. Uc kisilik bir evliligi kimse kaldiramaz. Kadinin ben kendine ceki duzen verecegini sanmiyorum. Boyleleri kendinde hata gormez. Etrafindakiler de yaptigini uyarmiyorsa, ki oyle gorunuyor, aynen devam edecektir. Dominant bir tip sanirim. Size sormadan kendi kendine plan yapip o plana sizi de dahil etmesi hic hos degil. Cok simarikca hareketleri var. Hic olgunlanmamis. Sanirim evliliginin kara bulutlari bu gorumce uzerine kurulu olacak. Yani evlenirsen tek derdin bu gorumce olacak gibi.Eniştesine araba konusunda güvenmiyor ondan arabayı vermiyor. Sözde ailesiyle de bu durumları konuşuyormuş arada bir görümcem düzelsede gene yapıyor yapıcanı. Gizli gizli buluşmak bana da çok saçma geliyor ama demediğim laf kalmadı
Görümcem annesi için bile yarışıyor bir görseniz çok komiklerRuhsar diye bir dizi vardı hatırlar mısın? Ruhsar kayınvalidesi ile ön koltuk için yarışırdı.
Diyemiyorsa sıkıntıDiyorum o da tek gezmek istiyor ama Ablasını kocası yanında değil diye gezemiyor diyemi bilemicem o gelmek isteyince sen gelme diyemiyor
Bir de Sözlüme demiş ki benim için çok soğuk bize karşı ben sizin evde rahat olamam. Bende dedim ki zaten rahat olmasın bi zahmetKoskoca kadin. Evli barkli. Coluk cocuk sahibi. Kiskanclik krizine girmis kucuk cocuklar gibi davranmadi normal degil. Hayatinin cogunu da evinde degil de hala kök ailesinde geciriyorsa bu kadin esini degil de ailesini aile olarak goruyor sanirim. Normal olmayan birinden de normal olmadi beklenemez. Hani desem ki kadina uygun dille hissettikletini anlat, seni anlayacak empati yapabilecek birine benzemiyor. Pek yaşının adami degil, buyumemis cocuk kalmis. Muhtemelen de sozlunle evlensen de bu gorumce senin tek derdin olacak gibi. Sanki evinizden hic cikmayacakmis gibi. Sozlunle seni hic basbasa birakmayacak, her gun her daim her yerde sizinle olacakmis gibi. Uc kisilik bir evliligi kimse kaldiramaz. Kadinin ben kendine ceki duzen verecegini sanmiyorum. Boyleleri kendinde hata gormez. Etrafindakiler de yaptigini uyarmiyorsa, ki oyle gorunuyor, aynen devam edecektir. Dominant bir tip sanirim. Size sormadan kendi kendine plan yapip o plana sizi de dahil etmesi hic hos degil. Cok simarikca hareketleri var. Hic olgunlanmamis. Sanirim evliliginin kara bulutlari bu gorumce uzerine kurulu olacak. Yani evlenirsen tek derdin bu gorumce olacak gibi.
Görümceniz evde tek hücreli canlı şeklinde yaşıyor. Çocukları Allah’a emanet. Sorumluluk hissetmiyor ne eşine ne başkasına. Şaşırmadım yani.Görümcem annesi için bile yarışıyor bir görseniz çok komikler
O yerini yapmis bile. Gecmis olsun. Cekecegin var.Bir de Sözlüme demiş ki benim için çok soğuk bize karşı ben sizin evde rahat olamam. Bende dedim ki zaten rahat olmasın bi zahmet
Aynen. Görümce erken başlamış acıtasyona. Alttan alttan '' Şu ufaklığa çeki düzen ver, şimdiden ez başını, diklenmesin. '' diye damarına giriyor kardeşinin.O yerini yapmis bile. Gecmis olsun. Cekecegin var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?