- 8 Aralık 2011
- 961
- 2.149
- 333
- Konu Sahibi Bisorunumvarrr
-
Ay şoklardayım
Nasıl o önde oturdu da eşiyle sen arkada oturdun?
Böyle saçmalık mı olur pes
O plan yaptığında sağol abla biz 2miz plan yaptık başbaşa olucaz diyemiyor musun mesela? Ya da benimde artık midem bulanıyor arkada diyip öne otur
Öne oturma konusuna bende takılmam ama biri bu konuda inatlaşıyorsa gerekeni yaparım
Arkada oturacaksam ben almıyım derim binmem
Gizli gizli buluşmak nedir yani
Yarın evinizde film izlerken aranızda çekirdek çitler bu görümce
Çizgini çizmemişsin
Sözlüne şunu yap bunu yap ablan şöyle demiceksin zaten
Erkeklerin bu konuda ufku kıt
Sen yönlendirceksin
Ablan önde oturdu dersen kavga eder senle
Benimde midem bulanıyor arkada oturcaksam gelemem dersen o zaman sen haklı olursun
Çünkü diğer türlü ablamı sevmiyorsun der
Ama sebep sunarsan sen haklı olursun
evinize yerleşecek işte evlenince ama siz bu adamla kesin evlenirsiniz o yüzden boşuna kolumuzu yormayalım akıl vermek için.kendi düşen ağlamaz demişler devamm edin siz hemen evleninnBir de Sözlüme demiş ki benim için çok soğuk bize karşı ben sizin evde rahat olamam. Bende dedim ki zaten rahat olmasın bi zahmet
Yüz vermiyorum ben ona versem daha ne yapar onu da bilmiyorum o yüzden çok sık gelebilceğini düşünmüyorumArabayı geç bu görümce size yerleşir evlenince ben diyeyim aynı yatakta bile yatabilir kardeşiyle bu kapasite var...
Yüz vermesen nolur canım. Seni kale alan mı var ? Sözünün değeri mi var? Ne değişiyor sen lafını söyleyince, yüz falan vermeyince?Yüz vermiyorum ben ona versem daha ne yapar onu da bilmiyorum o yüzden çok sık gelebilceğini düşünmüyorum
Dükkanı vardı eskiden o zamanlar her hafta sonu ailesinin yanına gelirmiş şimdi kapattı dükkanı gitme tarihi bile belli değil. Yani çocuk biraz bğyüse bile değişmezablasi cocuktan once deboyle sık gidip gelirmiymis? kucuk cocuk bakmak zor. mesela ben de 3 4 ayda bir anneme gider 1 1.5ay kalirdim cocugum kucukken. hem psikiolojim duzelirdi hem de kalabalik anane evinde olmanin cocugumun gelisimine cok faydasi oldu. belki cocuk buyuyunce ayagi biraz kesilir.
ama soylendigi gibi sizin sorununuz nisanliniz. sizin rahatsiz oldugunuz konu ile ilgilenmek ve çözüm bulmak onun sorumluluğu.
Ben sözlümü çok seviyorum görümcem için kötü olmamak için elimden geleni yapıyorum problemlerimizi çözmeye çalışıyorum ve sizden de yapabileceğim bir durum var mı öğrenmek için yazıyorum. Bir umut işte. Insanlar hiç mi değişmezNe diyordunuz bu yorumlara B Bisorunumvarrr
Değişmez.Ben sözlümü çok seviyorum görümcem için kötü olmamak için elimden geleni yapıyorum problemlerimizi çözmeye çalışıyorum ve sizden de yapabileceğim bir durum var mı öğrenmek için yazıyorum. Bir umut işte. Insanlar hiç mi değişmez
Mecburiyet değil. Başta ablası yla ilgili kötü düşünmek ve kendimi doldurmak istemedim adı üstünde görümce belki kıskanıyo dedim ama sonra daha da abarttı. Kendimi de ezdiemiyorum ne laflar diyorum insanın söylenecek şeyler değil. Bir kere öne oturmuş tu artık kendini kaybetmişim bağırdım çek öne şunu diye. Kimsenin arabasına kalmadım diyip kendi arabamı övüp onların arabasını gömdüm bile. Ağzını bile açmadı duymamazlıktan geldi utanıyorum yazarken bile. Yani kendimi ezdiemiyorum lafımı söylüyorum ama duyan yokerkek kıtlığı mı var atın yüzüğü engelleyin gitsin.canınıza kastınız mı var hayat çok kısa neden stresle ezilerek geçirecek siniz?ne mecburiyetiniz var bu adama?
Gerçekten de öyleler, hiçbirinin derdi bitmiyor herkesin kendine göre doğrusu vardır ama bnmkiler en iyisini onların bildiğini düşünüyor.7 görümce demek yedi kaşık demek.
Gorumcelerin yüzde sekseni ortalığı karıştırır. Hatta kv.leri fişekleyenlerde gorumcelerdir.
Kolaylıklar diliyorum.
Tam tersi sanki beni çok seviyprmuş ben onu sevmiyormuşum ve sanki istemiyormuşum o beni kardeşin den ayırmıyormuş gibi aktarıyorAynen. Görümce erken başlamış acıtasyona. Alttan alttan '' Şu ufaklığa çeki düzen ver, şimdiden ez başını, diklenmesin. '' diye damarına giriyor kardeşinin.
ablan yaşında bir kadın olarak tecrübelerimi yazıyorum çoğu üye gibi.arsızla yüzsüzle ve cahille baş edilmez .istediğin kadar laf söyle laf sok bağır çağır asla yenemezsin onları .yıpranan sadece sen olursun .insan önce kendine değer vermeli ve nerede mutluysa orada yaşamalı.evlilik sadece eşle yapılmıyor aileyle de yapılıyor ülkemizde.şu an baba evindeyken bu kadar şikayetçiysen evlenince gör asıl sen o görümceyiiMecburiyet değil. Başta ablası yla ilgili kötü düşünmek ve kendimi doldurmak istemedim adı üstünde görümce belki kıskanıyo dedim ama sonra daha da abarttı. Kendimi de ezdiemiyorum ne laflar diyorum insanın söylenecek şeyler değil. Bir kere öne oturmuş tu artık kendini kaybetmişim bağırdım çek öne şunu diye. Kimsenin arabasına kalmadım diyip kendi arabamı övüp onların arabasını gömdüm bile. Ağzını bile açmadı duymamazlıktan geldi utanıyorum yazarken bile. Yani kendimi ezdiemiyorum lafımı söylüyorum ama duyan yok
O dediğim şey zaten alttan verdiği mesaj. '' Şu kızı yola getir, tatlı olalım, yoksa arıza çıkartırım '' demeye vardırıyor işte.Tam tersi sanki beni çok seviyprmuş ben onu sevmiyormuşum ve sanki istemiyormuşum o beni kardeşin den ayırmıyormuş gibi aktarıyor
Bu akşam gene 3 ümüz çıkıcaktık ben istemedim son anda. Ikimiz buluştuk ama ablası bilmiyor. En azından ben istemiyorum diyince zorlamıyor gizli gizli geliyorŞu alttan al lafına da o kadar gıcık oluyorum ki,hani haklısın ama ben o kadar ise yaramaz biriyim ki bu haksızlığı onleyemem,sen sus sesini çıkarma der gibi.İki kişi arasindaki yaş farkı hiç degismez,yani her zaman görümce sizden büyük olacak ve sizden hep onu idare etmeniz beklenecek.Yetiskin gibi oturup sorunları konuşup cozemezseniz işiniz cok zor.Bu alttan al lafini yarın kv kp hatta nişanlın kendisi için bile soyleyeeck size
Bence siz bu sorunun biraz üstüne gidin ,bakım bakalım nisanlinizin tepkileri nasıl ,sorunlara nasıl yaklaşıyor ,çözum bulup sizi memnun edebiliyor mu ?yoksa yol verin gitsin..
Çok teşekkür ederimablan yaşında bir kadın olarak tecrübelerimi yazıyorum çoğu üye gibi.arsızla yüzsüzle ve cahille baş edilmez .istediğin kadar laf söyle laf sok bağır çağır asla yenemezsin onları .yıpranan sadece sen olursun .insan önce kendine değer vermeli ve nerede mutluysa orada yaşamalı.evlilik sadece eşle yapılmıyor aileyle de yapılıyor ülkemizde.şu an baba evindeyken bu kadar şikayetçiysen evlenince gör asıl sen o görümceyii
Bu herif hala ergen. Evlenme bununla, sinir sahibi olursun. Delirtirler, sonra '' Aaa deli bu. '' derler.Bu akşam gene 3 ümüz çıkıcaktık ben istemedim son anda. Ikimiz buluştuk ama ablası bilmiyor. En azından ben istemiyorum diyince zorlamıyor gizli gizli geliyor
Dükkanı vardı eskiden o zamanlar her hafta sonu ailesinin yanına gelirmiş şimdi kapattı dükkanı gitme tarihi bile belli değil. Yani çocuk biraz bğyüse bile değişmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?