- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi Bisorunumvarrr
-
Yok değil malesef, bu konudaki görümce kişisi gibi kendilerini göstermediler ayrıca evlendikten sonra çıktı gerçek yuzleriaman tanrım
şaka diyin ya
TeşekkürlerGeçmiş olsun. Tek erkek çocuk diyin bir de, biz size ağıt yakalım
Bisorunumvarrr ve görümcesinin eşini arabanın arka koltuğunda düşününce, sanki sözlüsü ve sözlüsünün ailesi kendilerine eş değil de konu mankeni bulmuş gibi bir his uyandırıyor, enişte de ağırlığı olan bir adam değil demek ki, o kısım görümcesini alakadar eder gerçi de ben görümce olsam kardeşimin yanına otursam eşim bana 2 çift laf ederdi, etmesini de isterdim şahsen, sözlüsü kendi düşüncesini söylemeye korkan birisi, belli ki ablasından aklı çıkıyor, ailesine de maddi manevi bağımlı olabilir, eğer öyleyse 30 yaşına da gelse, 50 yaşına da gelse değişmez, evlenirlerse yazık eder kendisine.Belasını arayan konu sahibelerinde bugün ...
Burdaki kadınlar hep aynı şeyi yazmış. Demisler ki sorun sözlünüz olacak adamda.
Neden demiş olabilirler? Iki ihtimal var;
Ya hepsi manyak... sizni ve bulunmaz hint kumaşı sözlünüzü kıskanıyorlar..
Ya da sözlünüzde gerçekten bir sorun var.
Emihimki sözlünuz 30dan küçüktür. Sınırlarını çizememiş , ailesi içinde saygi duyulmayan sözü dinlenmeyen biri...
Bu kadar basiretsiz bir adamla evlenecek misiniz gerçekten.
Arabayi eşim sürecek. Ben enişte ile arkada oturacağım??? Eşim arabayi kaptığı gibi bir falezin tepesinden karadenizin soğuk sularına bırakır. Çünkü bu kadar saçmalık olamaz.
Görümce hanımın midesi bulanıyorsa triplerini kendi arabasinda kendi eşine yapsın.
Hic olmadi arabayi siz kullanin/ enişte kullansın ya da görünce kullansın. Siz arkada enişte ile oturmayın da her ne yaparsaniz yapin...
Daha kolay yolu var aslında. Sözlünuz yerini yolunu bildirecek ama tabi sözlünuzde o göz yok.
Ben de ön koltuğu kayınvalideme görümceme ikram ederim. Ama inatlaşma olduğunu hissetseydim tavrım değişirdi.
Nasıl insanlarla evlenmeye kalkıyorsunuz ya?
Insan 24 yaşında bunlarla uğraşır mi ?neden kendinize bunu yapıyorsunuz?
Ilerde burda görümcenizle alakalı çok konu acarsınız. Ve hepsinde de sorun görümceniz değil eşiniz olacaktır.
Önce bunu bir anlayın.
Nişanlınız ablasına diyemediği şeyi niye size diyebiliyor.
Kırılan dökülen abla kalbinden sizde yok mu?
Siz kırılmazdan mı yapildiniz?
Bunları düşünemiyor musunuz. Ya da düşünmek ve anlamaktan mi endiseleniyorsunuz?
Unutmayın. Bir abla olarak yazıyorum. Bunlar iyi günleriniz. Çok daha beterleri olacak.
Ama sizin için o günler geldiğinde hiç üzülmeyeceğim. Çünkü madem ki istediğiniz hayat/ eş bu. Bana uyar hay hay.
Güle güle yaşayın diyemem. Gülerek yaşayamacaksiniz çünkü.
Icinize ağlayarak küçük olduğunuz gerekcesiyle "her defasında" alttan alırken bir de pişmanlık yaşayacaksınız... Çünkü öfkeniz eşinizi değil doğrudan kendinizi hedef alacak... kendinize bu yapilanlara rağmen evlendiğiniz için.
Allah büyük sabirlar versin. Zira buna çok ihtiyacıniz olacak.
11 yıllık evliyim ama konudan bağımsız olarak benimde merak ettiğim bişey var. Sözlü ne demek yahu? Söz mü veriyoruz ne sözü. İsteme oldu diyelimki nişanlı olunmuyor mu? Diyelimki isteme olmadı o zamanda sevgili olunmuyor mu? Gerçekten birisi beni aydınlatsın
Eş adayına demiyor musun baş başa gezmek istiyorum diye.O koşuyorsa sen daha hızlı koş kap önüMerhaba arkadaşlar. 2 senedir beraber olduğum biri var ve 6 aydır sözlüyüz. Sözlümün bir ablası var ve kendisi 10 yıldır evli, 1 buçuk yaşında da çocuğu var. Benim problemim görümce ile. Kendisi eşi ile ankara da yaşıyor ama 3 4 ay ailesinin yanına gelip 1 ay ankara da duruyor sonra tekrar ailesinin yanına gelip Aylarca eşinden ayrı kalıyor. Tabi bu beni ilgilendirmez ama beni ilgilendiren nokta burada durduğu Aylar hep bizimle gezmek istiyor nereye gitsek gelmek istiyor. Ve hep arabada öne oturmak için koşuyo resmen. Ben bunu sorun yapıcak bir insan değilim ama eşi varken de o kardeşiyle araba da önde oturuyo ben eşiyle arkada oturuyorum. Sözde midesi bulanıyormuş arkada ama biz saatler boyu yol gitmiyoruz ki toplasan 5 dk yol gidiyoruz. Bir de ne zaman bir yere gitsek asla para ödemiyor. Parayı kasaya gidince elinde tutar ama uzatmaz. Anlamadığım nokta da Aylar a eşini görmezden durabiliyor ve eşi bunu sorun yapmıyor. Bir kez sordum yemek işini nasıl hallediyor diye yemek kartı var onun dedi. O da 500 tl bişi kime yeter 3 öğün o. Bir de daha ilk tanıştığımız zaman bana arkadaşlarımın yanında konudan alakasız biçimde bana zamanında 9 bilezik yaptılar babamda sana 4 tane yapar merak etme dedi. Bir de bana alınacak bileziğin gramına bile kendi karışıyor 16 18 gram yaparlar sana diyor. Napıcam ben yoruldum artık
Yaaaa bende istiyorum benim gözümdede ayrı bir yerin var ..Özelden foto atıyorum ama sadece sana kız ve bugüne özel
Özelden foto atıyorum ama sadece sana kız ve bugüne özel
Kız ne gerek var çıkıntı olmaya kadının gönlünden geçmiş sana foto atmak istemiş. Bana da bana da diyecek varsa da şimdi sussun da pişman etmesin bariYaaa yerimmmcidden ne tatlısınız. Ne güzelsiniz. Maşallah sizeee. Ama üzgünüm ki bana da at diyenler olucak
Kız ne gerek var çıkıntı olmaya kadının gönlünden geçmiş sana foto atmak istemiş. Bana da bana da diyecek varsa da şimdi sussun da pişman etmesin bari
evlenince çokkk konu açar burada bunlar fragman dahaaooooo ozaman isiniz zor bununla. iyi düsünün bu evliligi
Ruhsar diye bir dizi vardı hatırlar mısın? Ruhsar kayınvalidesi ile ön koltuk için yarışırdı.Bisorunumvarrr ve görümcesinin eşini arabanın arka koltuğunda düşününce, sanki sözlüsü ve sözlüsünün ailesi kendilerine eş değil de konu mankeni bulmuş gibi bir his uyandırıyor, enişte de ağırlığı olan bir adam değil demek ki, o kısım görümcesini alakadar eder gerçi de ben görümce olsam kardeşimin yanına otursam eşim bana 2 çift laf ederdi, etmesini de isterdim şahsen, sözlüsü kendi düşüncesini söylemeye korkan birisi, belli ki ablasından aklı çıkıyor, ailesine de maddi manevi bağımlı olabilir, eğer öyleyse 30 yaşına da gelse, 50 yaşına da gelse değişmez, evlenirlerse yazık eder kendisine.
40 yılın başında bir misafir gelse ön koltuğa otursa bir şey denmez ama ön koltuğu tapulayanı koltukla birlikte fırlatmak gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?