Görümcemin bitmek bilmeyen tatili

Bisorunumvarrr ve görümcesinin eşini arabanın arka koltuğunda düşününce, sanki sözlüsü ve sözlüsünün ailesi kendilerine eş değil de konu mankeni bulmuş gibi bir his uyandırıyor, enişte de ağırlığı olan bir adam değil demek ki, o kısım görümcesini alakadar eder gerçi de ben görümce olsam kardeşimin yanına otursam eşim bana 2 çift laf ederdi, etmesini de isterdim şahsen, sözlüsü kendi düşüncesini söylemeye korkan birisi, belli ki ablasından aklı çıkıyor, ailesine de maddi manevi bağımlı olabilir, eğer öyleyse 30 yaşına da gelse, 50 yaşına da gelse değişmez, evlenirlerse yazık eder kendisine.

40 yılın başında bir misafir gelse ön koltuğa otursa bir şey denmez ama ön koltuğu tapulayanı koltukla birlikte fırlatmak gerekir.

İsteme olunca tektaş takıyorlar ve sözlü oluyorsun. Klasik aile arası küçük organizasyon.

Nişanlı olunca karşılıklı alyans takıyorsun, daha fazla insan oluyor ama törende genellikle :)

Eş adayına demiyor musun baş başa gezmek istiyorum diye.O koşuyorsa sen daha hızlı koş kap önü

Ohoo ,en güzel zamanlarinizda daha simdiden böyleyseniz,evliligi tahmin edebiliyorum maalesef.Garipmis görümceniz ve de kalite yoksunu cümleler kurmus.Altin gramlari vs ne gereksiz söylemler.Valla simdiden konusun sözlünüzle.Alttan al diyormus,o da ne demek ? Neden idare eden siz olucaksiniz? Ben 21 yasindaki oglumun flörtü icin tek bir kelime elestiri yapmiyorum ,yapsam oglum söyletmez .Nasil erkekler var böyle ailelerini birinci plana koyuyorlar ben hayretler icindeyim.Size böyle davranmalarinin sebebi sözlünüz.En basindan saydirmasi gerekirdi.Dedigim gibi tekrar konusun.olmaz böyle,cok can sıkıcı.

Bir de şunu eklemek istiyorum; görümcenizin aylarca annesinde kalmasinin sebebi ,para biriktirmek istemeleri olabilir.cunku benim gorumcem de boyleydi.Bir gelirdi kalmaya ,elini cebini sokmadan ,iki cocuk aylarca kalirdi.Öyle öyle para biriktirdiler.Belki sizinki de bu amaclidir.tabii herkes ayni olmaz ama aklima geldi.

Bahçelerde börülce fildir fildir görümce. Bir dehşet görümce konusu daha. Bazen diyorum ki iyiki bizim ki tek çocukmuş. Ona zor belki de valla benim için bal kaymak. Sana gelecek olursak konu sahibi. Ben bu işte çok basının agriyacagini hissettim. Yukarda boleyn kızı herşeyi açıklamış. Unutukca oku.

Ortada bir suru sacma sapan sey var:
1. Arabayi eniste bey kullansin, esi yanina otursun. Neden sozlunuz kullaniyor? Siz de sevgilinizle arkada oturun ille tek araba gidilecekse ve gorumce kisisinin de midesi bulaniyorsa.
2. Tum bunlar olurken sevgiliniz bu duruma neden sessiz? Sessiz ise bu adam evlilikte de etkisiz eleman olacak demektir. Ailesinin yonlendirmesinde kalacaktir buyuk ihtimal. Su yasadiklarin da evliliginin fragmani.
3. Gorumce simdiden bu kadar dusuncesiz ve ince fikirli olmayan biri ise evlendiginizde de uc kisilik bir hayatiniz olacak. Isin tuhaf tarafi sozlunuz buna musade eden taraf. Yani bu konu sizin cozeceginiz bir konu degil. Sozlunuz cozmeyecekse de bence bu pasif adamdan ayrilmak en mantiklisi. Cunku gizli gizli bulusmak ne demek ya, ablasina soyleyemeyip sizi soktugu su durum da hos degil. Onur kirici. Cocuk degilsiniz siz. Bir yuva kuracaksa eger, simdiden sınırlarınızi cizmeyi bilmeli. Ailesi ile esi arasinda denge kuramayan adamdan da koca olmaz. Bence bu adamla evliligi 10 kez dusun. Anca sana lafi geciyor...

Siz el kızı olarak gelmişsiniz el kızı olarakta kalacaksınız , bunların size bu şekilde davranmasına neden göz yumuyorsunuz?
Korkak davranarak bu sorun çözülmez
Evlenmeden önce bu sorunu çözün
Kızkardeşi egoist ve şımarık ayrıca empati yoksunu , ikisine de ayar çekin ki biraz da onların canı yansın , sizin üzüldüğünüzden bi haber bunun ikisi

Ruhsar diye bir dizi vardı hatırlar mısın? Ruhsar kayınvalidesi ile ön koltuk için yarışırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…