- 22 Nisan 2020
- 390
- 905
- 23
- Konu Sahibi Bisorunumvarrr
-
Peki ablasını sevmiyorsa sözlüsüne karşı seviyormuş gibi mi davranmalı sizce? Dürüst davranmak daha iyi değil midir, yanlış anlamayın gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Ben mesela bana yapılanlardan sonra nişanlımın ailesinden çok soğudum, ailesine karşı sustum ama nişanlıma ''anneni de kardeşini de günahım kadar sevmiyorum artık'' dedim, bunu belli etmemeli miydim mesela?Erkeklerin bu konuda ufku kıt
Sen yönlendirceksin
Ablan önde oturdu dersen kavga eder senle
Benimde midem bulanıyor arkada oturcaksam gelemem dersen o zaman sen haklı olursun
Çünkü diğer türlü ablamı sevmiyorsun der
Ama sebep sunarsan sen haklı olursun
Bu tam bir fragman evlenince de ablası her haltı yiyecek sen küçüksün sen alttan al diyecekSen küçüksün alttan al diyip geçiştiyor
Her zaman her yerde dürüst olunmaz maalesef hani derler ya her doğru her yerde söylenmez diye aynen öyle sonra siz suçlu olursunuz her konuda haklıysanız bile haksız görülürsünüzPeki ablasını sevmiyorsa sözlüsüne karşı seviyormuş gibi mi davranmalı sizce? Dürüst davranmak daha iyi değil midir, yanlış anlamayın gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Ben mesela bana yapılanlardan sonra nişanlımın ailesinden çok soğudum, ailesine karşı sustum ama nişanlıma ''anneni de kardeşini de günahım kadar sevmiyorum artık'' dedim, bunu belli etmemeli miydim mesela?
Ben bi politik olmayı beceremiyorum işte ya, içimden geleni açık açık söylüyorum benden çıktı o düşünsün artık diyeHer zaman her yerde dürüst olunmaz maalesef hani derler ya her doğru her yerde söylenmez diye aynen öyle sonra siz suçlu olursunuz her konuda haklıysanız bile haksız görülürsünüz
Bence boyle devam et.Ben bi politik olmayı beceremiyorum işte ya, içimden geleni açık açık söylüyorum benden çıktı o düşünsün artık diye
Aslında az biraz politik olmk gerekiyor gelecek dönemleri düşünerek ben de diyorum eşime sevmiyorum ama saygısızlıkta yapmıyorum kimse de bana saygısızlık yapamaz diyeBen bi politik olmayı beceremiyorum işte ya, içimden geleni açık açık söylüyorum benden çıktı o düşünsün artık diye
İpucu burda iste, kimse de sana saygısızlık yapmiyor. Ama konu sahıbıne yapılıyor, yapana da yapacaksın. Su dunyaya gorumcelerı eylemeye gelmedık.Aslında az biraz politik olmk gerekiyor gelecek dönemleri düşünerek ben de diyorum eşime sevmiyorum ama saygısızlıkta yapmıyorum kimse de bana saygısızlık yapamaz diye
Benim de hiçbirine saygısızlığım olmadı ama onların bana çok saygısızlığı oldu mesela. Sevmek ayrı, saygı göstermek ayrı zaten. Neyse bu kavramlar hayatıma yeni yeni dahil olduğu için öyle bir akıl almak istedim, teşekkür ederimAslında az biraz politik olmk gerekiyor gelecek dönemleri düşünerek ben de diyorum eşime sevmiyorum ama saygısızlıkta yapmıyorum kimse de bana saygısızlık yapamaz diye
En güzeli aslında öyle olması ama ara yolu bulupBence boyle devam et.
Sorun orda ben kimseye cevap veremiyorum kim ne derse desin cevap veremiyorum gülüp geçiyorum hani son raddeye gelirsem bir kriz bir iç dökme oluyo o kadar aslında en güzeli olan olduğu anda biriktirmeden tepki vermek sınır koymak ama çoğumuz yapamıyoruz ben eşimi uyarıyorum en baştan beri ailesinden duyduğu herşeyi duymazdan geliyor bana yansıtmıyor benim bu tutumum onun birşeylerin farkına varmasını sağlıyor yoksa çok saygısızlık da yaptılar ama yüzüme karşı yapamıyorlarİpucu burda iste, kimse de sana saygısızlık yapmiyor. Ama konu sahıbıne yapılıyor, yapana da yapacaksın. Su dunyaya gorumcelerı eylemeye gelmedık.
Bence herkese anladıgı dilden konusmalı.
Emınım saygısızlık gorursen politik olamazsın. Verirsin cevaplarını.
Zihniyetleri çok farklı gerçekten nasıl çalışıyor hiç bilmiyorumBenim de hiçbirine saygısızlığım olmadı ama onların bana çok saygısızlığı oldu mesela. Sevmek ayrı, saygı göstermek ayrı zaten. Neyse bu kavramlar hayatıma yeni yeni dahil olduğu için öyle bir akıl almak istedim, teşekkür ederim
Sanırım bendeki sorunda catcat cevap verip kimseye gulmemek. Herkesin haddını bilmesi gerektiğini dusunuyorum.En güzeli aslında öyle olması ama ara yolu bulup
Sorun orda ben kimseye cevap veremiyorum kim ne derse desin cevap veremiyorum gülüp geçiyorum hani son raddeye gelirsem bir kriz bir iç dökme oluyo o kadar aslında en güzeli olan olduğu anda biriktirmeden tepki vermek sınır koymak ama çoğumuz yapamıyoruz ben eşimi uyarıyorum en baştan beri ailesinden duyduğu herşeyi duymazdan geliyor bana yansıtmıyor benim bu tutumum onun birşeylerin farkına varmasını sağlıyor yoksa çok saygısızlık da yaptılar ama yüzüme karşı yapamıyorlar
Saygı ziyan edilmeyecek kadar onemli.Benim de hiçbirine saygısızlığım olmadı ama onların bana çok saygısızlığı oldu mesela. Sevmek ayrı, saygı göstermek ayrı zaten. Neyse bu kavramlar hayatıma yeni yeni dahil olduğu için öyle bir akıl almak istedim, teşekkür ederim
Sürekli yaşadığım durum.... Bu kadar güzel izah edilemezdi.Her zaman her yerde dürüst olunmaz maalesef hani derler ya her doğru her yerde söylenmez diye aynen öyle sonra siz suçlu olursunuz her konuda haklıysanız bile haksız görülürsünüz
Ben ömrümce böyle devam ettim ama faydasını ahirette göreceğim herhalde.Bence boyle devam et.
Veriyorsun da , yoruluyorsun bir süre sonra. Kötüyle, kötülükle, fesat düşünceyle mücadele etmek benim yaşama hevesimi kırıyor. İnanılmaz yoruyor beni, günlük işlerimi yapamayacak duruma geliyorumİpucu burda iste, kimse de sana saygısızlık yapmiyor. Ama konu sahıbıne yapılıyor, yapana da yapacaksın. Su dunyaya gorumcelerı eylemeye gelmedık.
Bence herkese anladıgı dilden konusmalı.
Emınım saygısızlık gorursen politik olamazsın. Verirsin cevaplarını.
İnsanlar cahil olunca duracak yeri bilmiyorlar ben buna çözümü az görüşmekte buldum mesafe koydum oldu bitti çok şükür evime de yılda bir anca gelirler artık önceki gibi kimsenin de bana zorla bişey yaptırmasına izin vermiyorum oluyo bitiyor geçinmenin yolunu böyle buldum başka türlü gerçekten kimse yerini bilmiyorSanırım bendeki sorunda catcat cevap verip kimseye gulmemek. Herkesin haddını bilmesi gerektiğini dusunuyorum.
Nerde ne konusacagını nerde duracağını, hayatımdaki insanlar bilmek zorunda. Cunku ben biliyorum. Sınırı geceni saygısız dıye etiketler o saatten sonra saygı diye kasmam ve duzelmem de.
Bence sende gulup gecme, saygısızlıklar genelde komik olmuyor cunku. Sonra dozu artıyor. Ben takmıyorum sorun etmiyorum diyorsan orası ayrı, ben takıyorum.
Gevsek insanlara politik olmaktansa taraflarından sevılmemeyı yeglerım. Benim derdim genelde saygıyla cunku. Sevgiyle pek isim yok, bende hayatımdaki herkesi sevmiyorum ama saygısızlık yapmiyorum.
Benı sevmesınler ama sınırımı gecmesınler.
Gunluk islerini yapamayacak kadar kafama takmıyorum ben olanı biteni. Yorgunluk konusunda hak veriyorum, kafan onlar gıbı calısmadıgı kotu bırı olmadıgını ıcın yoruluyorsun bir yerde.Veriyorsun da , yoruluyorsun bir süre sonra. Kötüyle, kötülükle, fesat düşünceyle mücadele etmek benim yaşama hevesimi kırıyor. İnanılmaz yoruyor beni, günlük işlerimi yapamayacak duruma geliyorum
Çünkü herkes sadece kendi anlamak istediği kadar anlıyor işine geldiği gibi davranıyor sen istediğin kadr haklılığını anlatmaya çalış o işine geldiğine çekiyor buda insanı yoruyorVeriyorsun da , yoruluyorsun bir süre sonra. Kötüyle, kötülükle, fesat düşünceyle mücadele etmek benim yaşama hevesimi kırıyor. İnanılmaz yoruyor beni, günlük işlerimi yapamayacak duruma geliyorum
İyi yapmissin, mesafe en guzelı evet.İnsanlar cahil olunca duracak yeri bilmiyorlar ben buna çözümü az görüşmekte buldum mesafe koydum oldu bitti çok şükür evime de yılda bir anca gelirler artık önceki gibi kimsenin de bana zorla bişey yaptırmasına izin vermiyorum oluyo bitiyor geçinmenin yolunu böyle buldum başka türlü gerçekten kimse yerini bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?