- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
- Konu Sahibi Bisorunumvarrr
En azından mesafe koyunca kimseyle tartışmaya yada derdini anlatmaya da gerek kalmıyorİyi yapmissin, mesafe en guzelı evet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En azından mesafe koyunca kimseyle tartışmaya yada derdini anlatmaya da gerek kalmıyorİyi yapmissin, mesafe en guzelı evet.
Her yorumunuz öyle nokta atışı ki artık dediklerinizi kenara not alıyorum resmen iyi ki varsınız bu forumdaSanırım bendeki sorunda catcat cevap verip kimseye gulmemek. Herkesin haddını bilmesi gerektiğini dusunuyorum.
Nerde ne konusacagını nerde duracağını, hayatımdaki insanlar bilmek zorunda. Cunku ben biliyorum. Sınırı geceni saygısız dıye etiketler o saatten sonra saygı diye kasmam ve duzelmem de.
Bence sende gulup gecme, saygısızlıklar genelde komik olmuyor cunku. Sonra dozu artıyor. Ben takmıyorum sorun etmiyorum diyorsan orası ayrı, ben takıyorum.
Gevsek insanlara politik olmaktansa taraflarından sevılmemeyı yeglerım. Benim derdim genelde saygıyla cunku. Sevgiyle pek isim yok, bende hayatımdaki herkesi sevmiyorum ama saygısızlık yapmiyorum.
Benı sevmesınler ama sınırımı gecmesınler.
Mesela ben olsam bana yapılan karşısında susmaz tavrımı gösterirdimPeki ablasını sevmiyorsa sözlüsüne karşı seviyormuş gibi mi davranmalı sizce? Dürüst davranmak daha iyi değil midir, yanlış anlamayın gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Ben mesela bana yapılanlardan sonra nişanlımın ailesinden çok soğudum, ailesine karşı sustum ama nişanlıma ''anneni de kardeşini de günahım kadar sevmiyorum artık'' dedim, bunu belli etmemeli miydim mesela?
Çok teşekkür ederim detaylı açıkladığınız için, aklımda tutacağım dediklerinizi çok haklısınız çünkü. Benim en büyük hatam her yapılana aman ayıp olmasın diye susmak oldu bence. Sonrasında gidip hep nişanlıma konuştum o da dediğiniz gibi “haklısın ama kötü niyetli dememiştir, boş bulunmuştur” diye ailesinin yanlışlarını kapatmaya çalıştı ve hep bizim aramızda kavga meselesi oldu bunlar. Ailesi hep ikili oynayıp nişanlıma “biz sophosles’ı kızımız gibi seviyoruz” numaraları çekerken ben fesat gibi görünüyorumdur muhtemelen bu durumda Halbuki ne gerek var söylemem gereken insana söyleyeceğim bundan sonra. Teşekkür ederim tekrarMesela ben olsam bana yapılan karşısında susmaz tavrımı gösterirdim
Böylece nişanlıma ekstradan anneni kardeşini sevmiyorum demezdim
Örnek vereyim nişanlıyken kvye birşeyden dolayı kırılmıştım ona söylemedim nişanlıma belirttim o da annem farkında olmadan öyle yapmıştır yoksa seni kırmak istemez demişti. Neticede kimse eşine karşı ailesini ezdirmez. Neyse evlendik kvnin yine alıncağım bi tavrı oldu bende o an o ortamda tepkimi koydum o da yok yanlış anladın falan diye açıklama yaptı eşim de izledi sadece. Eve gelince de annem adına kusura bakma hayatım düşünmeden konuştu yine falan dedi. Aradaki farkı görüyorsun değil mi. Çünkü olaylara tepki vermezsen şahısları eleştirirsen sen geçimsiz ve olay çıkaran gibi görünürsün. İlk sözüne ithafen de sevmediğim bi insanı seviyormuş gibi gözükmem. Mesafeli olurum ama eşime de sevmiyorum nefret ediyorum falan demem. Bana neden ona karşı soğuksun derse "soğuk olmama neden olan tavırları oldu sende biliyorsun hayatım o yüzden bu konuyu sorgulama bi daha lütfen" der geçerim. Erkeklere direkt nefret ediyorum dersen senin fesat olduğunu düşünürler çünkü dümdüz düşünce tarzları. Ama sebep sunarsan kıt olmayan kesim anlar ve tamam der. Benim gözlemlerim bu yönde :)
Ben götürmüyorum kendi plan yapıp bizi dahil ediyor ve Sözlüm de bunları yanlış görmüyor. Hatta artık resmen Sözlümle gizli gizli buluşuyoruz