- 7 Ağustos 2018
- 51
- 51
- 18
- 26
- Konu Sahibi Bisorunumvarrr
-
Ben götürmüyorum kendi plan yapıp bizi dahil ediyor ve Sözlüm de bunları yanlış görmüyor. Hatta artık resmen Sözlümle gizli gizli buluşuyoruzEn baştan tavrinizi koymamissiniz neden her buluşmaya götürüyorsunuz ki
ozmn sözlunuz tavir yapmali belli etmeli istemediginizi, oneymis gizli gizli gezmelerBen götürmüyorum kendi plan yapıp bizi dahil ediyor ve Sözlüm de bunları yanlış görmüyor. Hatta artık resmen Sözlümle gizli gizli buluşuyoruz
O ablası olduğu için toz kondurmuyor normal görüyorsözlünüz ne diyor bu duruma
Sen küçüksün alttan al diyip geçiştiyorSözlün de bu saçmalıkları görüp müdahale ermiyor mu?
bakin bunlari evlenmeden önce aranizda cözmeniz cok önemliO ablası olduğu için toz kondurmuyor normal görüyor
Hayır diyin, gelemicem diyin, korona iyice arttı risk almak istemiyorum diyin...niye takılıyorsunuz ki bu kadar peşine...kendi gezsin dursun.Ben götürmüyorum kendi plan yapıp bizi dahil ediyor ve Sözlüm de bunları yanlış görmüyor. Hatta artık resmen Sözlümle gizli gizli buluşuyoruz
Ben bunun için çok çabalıyorum ama işe yaramıyor ne yapabilirimbakin bunlari evlenmeden önce aranizda cözmeniz cok önemli
ooooo ozaman isiniz zor bununla. iyi düsünün bu evliligiO ablası olduğu için toz kondurmuyor normal görüyor
Ben kavga edicem sen buna izin verirsen de aranızı bulsun. Bu böyle gitmez.Sen küçüksün alttan al diyip geçiştiyor
Çünkü kendi kocasını senede 3 ay görüyor minübüs otobüs kullanıma şeyi de yok o yüzden bizimle gezmek istiyorHayır diyin, gelemicem diyin, korona iyice arttı risk almak istemiyorum diyin...niye takılıyorsunuz ki bu kadar peşine...kendi gezsin dursun.
Ben bana bunu söyleyen adamla evlenmezdim net. Sen de bari evlenmeyi bir değil bin kere düşün.Sen küçüksün alttan al diyip geçiştiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?