görümcemi öldürsem adamdan sayıp hapise atarlar mı?

Yani dünyanın en kötü evladı bile olsa cenaze evinde oynamaz. İçi göbek atsa bile etrafındaki insanlardan korkar, çekinir yine oynayamaz.
Ya da akli dengesi yerinde değildir.
Bir de cenazede hep ağlanacak diye bi kural yok ki. Orda ki insanlar kafa dağıtmak için farklı sohbetler açıyorlar, insanız bi an aklımız kayıp bişeye gülebiliriz. Bu demek değildir ki üzülmüyoruz.
Koltuklarımı yeni aldım, yaşlı babam kokar, evimi kokutur dedikten sonra nişanlısı kardeşine orada sesini çıkarmamış, cenazede oynamış çıkarmamış ama konu sahibi kırılırsa silermiş.bu hepsinden tuhaf

Son düzenleme:
buradaki konu görümcemin bana yaptığı haksızlık

Hangi haksızlık.
Aile içinde kırmızı yandı dur, yeşil yandı geç
şeklinde direktif verebilecek kadar atıl bir kadın buna mı takıldı şimdi?
Gerçekten anlamak çok zor.
Görümce ile ilgili yazdıkların çok uç bir kere.
Hangi insan cenaze ortamında kalkar oynar yada buna teşebbüs eder.
Bu bile tek başına çok saçma duruyor.
Ona mı kaldı mevlüt okumak demiş de bilmem ne de.
Yahu babasını traş ettiğinizi söylüyorsunuz farkındamısınız?

Son düzenleme:
Yahu cenaze günü oynadı dediler inanıyorsun da,
Ramazanda hatim edince niye inanmıyorsun?
Allah Allah belki ezbere okudu Yasini. İşi gücü bırakıp onu mu takip ettin, belki gece yatarken yatağında okudu.

Onlarda gelin neden boyle yaparlarki

Bu kadar iyilik bana çok tuhaf geliyor. hatta korkutucu geliyor diyeyim.
Peki annen bu kadar nişanlınin ailesine baktigini biliyor mu? O ne diyor?
Peki neden evlenmiyorsunuz?
Evliyken bile herkes yerini bilmeli bence.
Birde bu kadar iyi yürekli olup bir insanı dövmekten öldürmekten bahsedebilmek çok enteresan.

1. oynadığında sabahtı ve sadece odada babası varmış o görmüş
2. nişanlım o kelimeye tepki gösterdi ve onu sert br şekilde uyardı bende bizimle kalmasını söyledim kayınpederimin
3.o gittikten sonra söyledi kayınpederim kavga çıkmasın diye oynadığını bize

Dünkü konunuza "agzinizin tadını bozacak tek kişi olabilir,gorumceniz" diye yazdım sildim inanın.Bu tür kişiler hem hiçbir sorumluluğunu yerine getirmez hem de teftişe cikarlar "anama/babama iyi bakılmıyor" diye dedikodu yaparlar.Burda da nisanlinizin evlendikten sonra ki tutumu önemli.Umarim huzurunuz daim olur

Ayrıca gorumcenin sana haksızlık yaptığı da yok. Sen yapmak istersen kendi kendine yapabilirsin zaten. Sanki her yaptığını reklam yapmak duyurmak yada yapıyorsun diye yüceltilmek istiyorsun.

o kelime bir tabirdir tabiki kimse kimseyi dövemezde öldüremezde bu görümceyi ne yapmalı gibi bir kelime. Ailem biliyor ve annemde dua ediyor bana çünkü annemde kayınvalidesine ve dedeme bakmış. ve hep bana nasihatıdır. yaşlıya çocuğa yetime elinden ne geliyorsa yap kızım der hep. 2 ay sonraya evlenecektik zaten haziran ayında ama cenazemiz çıktı. evlenmek üzere yüzük taktık zaten

Ayrıca gorumcenin sana haksızlık yaptığı da yok. Sen yapmak istersen kendi kendine yapabilirsin zaten. Sanki her yaptığını reklam yapmak duyurmak yada yapıyorsun diye yüceltilmek istiyorsun.
Allaha havale ediyorum. Rabbim içimdekini biliyor.

Ben mesela senin yaptıklarını yapamam bu kadar sorumluluk alamam . Kayınpederinin traşını niye ben düşüneyim hele evlenmeden. Ama kimseyi de öldürmeyi dövmeyi de dusunemem.

Allah razı olsun

o zaman kadın deli, öldürmek yerine birlik olup akıl hastanesine yatırın, çünkü aksi halde yazdıkların hayatın doğal akışına ters

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…