• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemi öldürsem adamdan sayıp hapise atarlar mı?

Anladığım kv niz ve kp niz çok yaşlı insanlarmış.
Kv niz ayrıca çok da hastaymış.
Böyle durumlarda ben de Allah daha çok çektirmedi, kurtardı diye düşünürüm.

Çok yaşlı kişilerin cenazelerinde de o boğucu yas havası olmaz genelde, sonuçta ölümlüyüz, ve uzun bir ömür yaşamış kişilerin ölümü üzmüyor, sonuçta kural böyle.

O yüzden görümcenin çok da üzülmemiş halleri bana olağan geldi.

Telefonla arayıp ağlandığında da önce sana sorduk yapmayacağın dedin şimdi biye karışıyorsun demediniz mi?

Ve bir kaç kez sorulmuş ama çok merak ettim. Hem adetlere bu kadar bağlı olup, 8 yıllık mazisi olup neden evlenmediniz? Evliliğinize mani bir durum mu var?
Ve sizin aileniz sizi hiç uyarmadı mı, biraz geri çek kendini gibisinden. Ne bileyim, sonuçta maddi durumu da iyi olan bir aileden bahsediyorsunuz. Bir yardımcı neden ayarlanmadı mesela?

Şu forumda bazı şeylerden emin oluyorum zaman geçtikçe o da istisnalar hariç kimse kimsenin mutluluğunu istemiyor.
İsteniyor ki herkes kv ile kp ile kötü olsun onlardan çeksin ki şöyle rahat rahat içimizdeki nefretleri kusalım. En sevdiğimiz konular bunlar.
Tam tersi bir durum olunca hemen bir samimiyetsizsin, işgüzarsın yaftası.
Çok tuhaf geliyor bana tepkiler ya.
Kadın yapmış anlatmış size ne? anlatmasa nasıl bileceğiz neler yaşadığını?
Ayrıca memnunsa ister baksın ister traş etsin herkes bir mi yahu demek ki rahatsız etmiyor bu durum. Mesela ben de olsam yapamam bu kadar ama yapıp memnun olana neden samimiyetsiz diyeyim ki?

Görümce çirkin davranmışta yani sizde çok işgüzarca davranmıyormusunuz
İkinizin davranışlarıda normal değil
İşgüzar!!! Kız gorumcenin annesine yapmadigi her seyi yaptığı için mi işgüzar oluyor..iyiymiş :işsiz:

Senin gibi kadına helal olsun okurken gözlerim doldu. Keşke herkes böyle vicdan sahibi olsa. Nasıl sahiplenmişsin nişanlını da ailesini de. İnan sen kazanırsın Allah katında da insanlık anlamında da. Hiç kin duyma ne derse desin maalesef o acınacak halde hiç laf dalaşına girmene değmeyecek bir insan. Annesi için üzülmeyen ailesini sahiplenmeyen insan seni mi sallayacak. Sen nişanlınla mutlu ol huzurlu ol yeter bak nişanlın da bunun kıymetini biliyor bu da çok önemli. Gaza gelme lütfen ve sakın kinlenip fevri davranma..böyle iyi kal

Anladığım kv niz ve kp niz çok yaşlı insanlarmış.
Kv niz ayrıca çok da hastaymış.
Böyle durumlarda ben de Allah daha çok çektirmedi, kurtardı diye düşünürüm.

Çok yaşlı kişilerin cenazelerinde de o boğucu yas havası olmaz genelde, sonuçta ölümlüyüz, ve uzun bir ömür yaşamış kişilerin ölümü üzmüyor, sonuçta kural böyle.

O yüzden görümcenin çok da üzülmemiş halleri bana olağan geldi.

Telefonla arayıp ağlandığında da önce sana sorduk yapmayacağın dedin şimdi biye karışıyorsun demediniz mi?

Ve bir kaç kez sorulmuş ama çok merak ettim. Hem adetlere bu kadar bağlı olup, 8 yıllık mazisi olup neden evlenmediniz? Evliliğinize mani bir durum mu var?
Ve sizin aileniz sizi hiç uyarmadı mı, biraz geri çek kendini gibisinden. Ne bileyim, sonuçta maddi durumu da iyi olan bir aileden bahsediyorsunuz. Bir yardımcı neden ayarlanmadı mesela?
yardımcısı vardı ama kayınvaliden çok şişmandı. felç olduğu için yürüyemiyordu. evlenmemem için bir sebep yok Ailem sadece okulunu bitir dedi. o kadar ayrıca biz sevgili olduğumuzu sakladık geçen sene söyledik zaten ailemde nişanlımı tanıdığı için sorun çıkartmadı. bu haziranda evlenecektik. ama cenazemiz çıktı belki bir kaç ay daha erteleyebilirim.

cvp: söyledik ama görümcemin kahve arkadaşları yanındaymış onların yanında tartışmak istememiş. öyle demiş nişanlıma. ama ben 3 kere konuştum 3 kere sordum. hepsinde de gelirim dedi. şimdi gelmiş bu şekilde yapıyor.

Valla son zamanlarda gördügum en iyi insansin anlattiğın seyleri yaptiysan hatta meleksin...Ama görümceye takık olman biraz tuhaf...Yani eger ben bu iyilikleri yapsam bunu da gören esim hakkımı verip beni sürekli yüceltse görumce umrumda olmaz...

Valla son zamanlarda gördügum en iyi insansin anlattiğın seyleri yaptiysan hatta meleksin...Ama görümceye takık olman biraz tuhaf...Yani eger ben bu iyilikleri yapsam bunu da gören esim hakkımı verip beni sürekli yüceltse görumce umrumda olmaz...
görümcem bana karşı iyiydi. ona takık falan değildim. nişanlımı gaza getirmeye çalışması benim zoruma gidiyor. arkadaşım dersin de birini arkandan vururya öyle bir hisse kapıldım

dun ne guzel iyilik yapmissiniz dedik ...simdi gorumcenizi kotulemeye mi geldiniz ....mevlutu okutun ama baskalrina duyurmak icin degil...gorumceyi kendinize dusman bellediniz herhalde
ben kimseyi kötülemeye gelmedim. annesinin mevlüdü okunacak tabiki onada gel demem gerekiyor. kimseyi kendime düşman bellemedim. ona büyük saygı duyuyordum. ama şaşırdım yaptıklarına

Şu iki konuyu okuyup
Hala tutarsızlıkları, ben yaptım ben ben ben tavrını, bunun göze sokuluşunu
Görümce ile ilgili olan kısımların inandırıcılıktan ne kadar uzak olduğunu göremiyorsanız,
Bunun iyi niyet mi yoksa başka bir şey mi olduğuna kanaat getiremiyorsanız
Üzgünüm ama sizin için yapılabilecek çokta bir şey olduğunu zannetmiyorum.
İnanmaya devam edin, iyi niyetinizi koruyun..

Back