• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemi öldürsem adamdan sayıp hapise atarlar mı?

ben kimseyi kötülemeye gelmedim. annesinin mevlüdü okunacak tabiki onada gel demem gerekiyor. kimseyi kendime düşman bellemedim. ona büyük saygı duyuyordum. ama şaşırdım yaptıklarına

bakin basligi gorunce ne oluyor dedjm girdim baktim..sonra sizin diger konunuzi hatirladim ne kadar iyi ..ama baslikta yazanlardan maalesef iyi biri oldugunuza inanmadim ...gorumcenize kafayi takmissiniz..arkadasinda boyle gorumceye eltiye kafayi takmis gelene gidene anlatir artik biktim ...yaptiginiz iyiligi herkese anlatip gorumce kotu demeye getirmissiniz

valla ben bi daha okudum bi daha okudum yok olmadı samimi gelmedi
bi yerde patlar zaten bu üylik ama hadi hayırlısı
öncelikle dinimizde 7 40 52 diye belli bir gün yoktur bu halk arasında söylenegelen bişey, bu durumda belki kadın başka bişey başka bir gün düşündü, maddiyatını ona göre ayarladı, sen ve 14 kız arkadaşın öyle bir seferber olmuşsunuz ki kadın misafir gibi kalmış ben ne sıfatla gelicem demekte haklı

zaten ona hak vermeyelim diye başta oynadı dua okumadı vs dedin ben böyle düşünüyorum

Sen de herseye atlayan bir tipsin.
Kimseye sormadan kafasina gore is yapanlari sevmem ben de.

Ne olursa olsun kizi o.
Ona danisabilrdin..abla ben boyle dusundum haberin olsun nasil yapalim vs vs..diyebilirdin.

Kizi varken sana mi kaldi?
Herseyini ben yaptim diye ovunme
Yapmasaydin o zaman

Allah senden razı olsun canım.
Allah rızası için ve nisanlinin hatrı için yap mevlüdünü kimseyide kafaya takma görümcen ister gelsin isterse gelmesin sen davet etmişsin.

Sen de herseye atlayan bir tipsin.
Kimseye sormadan kafasina gore is yapanlari sevmem ben de.

Ne olursa olsun kizi o.
Ona danisabilrdin..abla ben boyle dusundum haberin olsun nasil yapalim vs vs..diyebilirdin.

Kizi varken sana mi kaldi?
Herseyini ben yaptim diye ovunme
Yapmasaydin o zaman

hani eke tipler olur ya yaşı 20 dir ama bi konuşur bi bilmiştir sanırsın yaş 50 öyle bi hava sezdim

hani eke tipler olur ya yaşı 20 dir ama bi konuşur bi bilmiştir sanırsın yaş 50 öyle bi hava sezdim
Hee oyle aynen
Her herseye atlarlar hemem.
Dur bakalim de mi?

Kizi hayirsizsa..kardesi vardir ne bileyim ablasi vardir yengesi vardir..

Sor bakalim saga sola.
Ben dusundum yapcam ama siz ne dersiniz
Sizin bir planiniz var mi? Vs diye

Konu sahibi sanırım duygularını uçlarda yaşıyor.. O kadar haklı ve doğru olduğuna inanmış ki asla en ufak bir eleştiriye bile tahammül edemiyor.. evet buraya konu açmış ama beklediği haklısın, harikasın, mükemmelsin, görümce tü kaka gibi cümleler.. o yüzden çokta ciddiye almamak gerek diye düşünüyorum.

biz 8 senedir beraberiz ve nişanlımın başka kimsesi yok çekirdek ailesinden başka iki kardeşler bir görümce bir nişanlım. görümcem yapmayınca ben yapıyordum nişanlımla başka kim yapacak ki. başka yerde görsem yardım ederim ben yaşlıya kimolduğunun önemi yok kayınvalidem olacak sevdiğim anadım annesi ve babası için mi yapmıyacağım
Evlenmeyi ne zaman duaunuyorsunz

ben kimseyi kötülemeye gelmedim. annesinin mevlüdü okunacak tabiki onada gel demem gerekiyor. kimseyi kendime düşman bellemedim. ona büyük saygı duyuyordum. ama şaşırdım yaptıklarına

Bende konuyu sonuna kadar ne iyi bir insansınız diye düşünerek okudum ama çelişkinin büyüğünü burda yaşadım. Babasını yeni koltuk takımı alıp istemeyen annesi ölünce kurtuldum diyen hatta oynayan insana SAYGI duyuyordunuz öylemi? Ama nişanlınızı arayıp ağlayınca şaşırdınız yani bunun dışındaki hiçbir şeye sizde şaşırmamışsınız o zaman. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu o zaman?

İlk once aranızdaki bu gerilimde nişanlı kişisinin büyük payı var.Telefonu höporlere vermesi ve ablasını böyle irite edici biçimde alenen size şikayet etmesi hoş değil... Mesele ne olursa olsun ikilinin aralarında çözülmesi gerekliydi. Oldu da aranızda sorun oldu yarın bir gün manşetlerde görümceniz yerine siz olacaksınız.

İkinci olarak zil takıp oynasa bile !!! Önce ablayı arayıp fikrini her ne olursa olsun almanız gerekliydi.Sonuçta nişanlınızın olduğu kadarda görümcenizinde ANNEsi..

Üçüncüsü madem bir iyilik yapacaksınız Kayınvalideniz için yaptığınız hayrı, o bunu dedi şu bunu dedi diye yok etmeyin. Gelen gelir gelmezse kendisi bilir...

niye sadece sen ve arkadaşların yapıyorsunuz? hiç mi komşusu yoktu kv nin. akraba hiç mi yok, eşinin arkadaşları görümcenin arkadaşları vs. ya bak tamam iyi niyetlisin ama böyle olmaz bu. görümcenle önceden konuşmalıydın gel abla ben böyle düşündüm bunu yapalım mı? ne zaman nerde yapalım diyip işin içine mutlaka katmalıydın. bu mevlüt ölenin arkasından dua etmek değil mi kuran okumak değil mi? eş dost herkes çağrılır ama kızı bu kızı yani el gibi davet edilmez. görümce kaç yaşında merak ettim evli mi bekar mı çocukları var mı?

görümcem bana karşı iyiydi. ona takık falan değildim. nişanlımı gaza getirmeye çalışması benim zoruma gidiyor. arkadaşım dersin de birini arkandan vururya öyle bir hisse kapıldım
Nisanlini gaza getiren sensin.
Herseye hemen atlama bakalim
Senin ilgilendiren seyler var ilgilendirmeyen seyler var
Kizi varken, kardesleri akrabalari varken sana mi kaldi mevlut okutmak?

Gosteris yapmak icin mevlut okutuyorsun
Bakin ben nasil gelinim herseyini yapiyorum demeye getiriyorsun

Daha evlenmeden bu gelin rolleri neden?
Nisanlisim daha duracagin yeri bil bakalim.
Kendini birilerine ispatlama derdindesin?

Sen nişanlının evinde kalıyorsun. Kp orda. O zaman görümcen geldiği Birgün hep beraber oturup "abla mevlüde ne zaman düşünüyorsunuz, nasıl yapalım" diye açabilirdin konuyu. Herkes fikrini belirtirdi. Kendi kafana göre 5 gündür bundan ses çıkmıyor ben yapayım bari diyemezsin. Zaten benim bildiğim mevlüde hemen 7.gün okutulmaz.40 olu 52 olur. Onunda bi hükmü yok ama dua işte yine.
Sanki görümce hiçbirini yapmamış, senesi gelmiş kadın mevlütsüz kalmış gibi davranmışsın.e erkekler de anlamaz zaten bunlardan. Aaa bak kız nasıl çırpınıyor ama ablamda tık yok diyordur.
Ayrıca mevlüt ölenin eşine dostuna okutulur. Gelinin iş arkadaşlarına değil.

Şu forumda bazı şeylerden emin oluyorum zaman geçtikçe o da istisnalar hariç kimse kimsenin mutluluğunu istemiyor.
İsteniyor ki herkes kv ile kp ile kötü olsun onlardan çeksin ki şöyle rahat rahat içimizdeki nefretleri kusalım. En sevdiğimiz konular bunlar.
Tam tersi bir durum olunca hemen bir samimiyetsizsin, işgüzarsın yaftası.
Çok tuhaf geliyor bana tepkiler ya.
Kadın yapmış anlatmış size ne? anlatmasa nasıl bileceğiz neler yaşadığını?
Ayrıca memnunsa ister baksın ister traş etsin herkes bir mi yahu demek ki rahatsız etmiyor bu durum. Mesela ben de olsam yapamam bu kadar ama yapıp memnun olana neden samimiyetsiz diyeyim ki?
Ama bir bakarmısın sorun yaşıyor
Herşey iyi laylaylom değil
Kv kp ile gereksiz konularda sürtüşmede kavga gürültü doğru değil ama buda doğru değil bana kalırsa
Hani normal olmak bu kadar zor olmamalı

Eylem olarak kusursuz, mükemmel, vicdanlı gelin olarak görünmenizin yanında sizde fikren rahatsız edici birşeyler var. Söylediğiniz anlattıklarınız şöyleyim böyleyim bir kere hayatın olağan akışına aykırı şeyler. Ne olursa olsun bir anneyi evladı ne kadar kötü bile olsa ondan fazla düşünmezsiniz. Bu misyonu yüklenmekten vazgeçin derim çünkü ilerde elinizde patlama ihtimali yüksek

bir onceki konunuzu okurken cok duygulanmistim ama bu konuda ayni seyi soyleyemeyecegim malesef.bence bana bu anlattiklariniz abarti geliyor.hic bir evlat yasta oynamaz.kahkaha dediginiz bazen insan şoka girer boyle davranir.k.bakmayin bende gelinim kaynanami ne kadar sevsem de asla onun evlatlari gibi sevemem.siz daha nisanliyken beraber yasiyorsunuz aileniz bu duruma ne diyor.kendinizi cok fazla kaptirmissiniz.evet iyi bi insansiniz ama sizin uzerinize dusmeyen seyleri yapmaya kalkisiyosunuz.bu bi yerde patlak verir gibime geliyor

Back