Hanımlar,
benim uzun ve sıkıcı açıklamalarımdan birine maruz kalacağınız için şimdiden özür dilerim ama bu yazı yazılacak mecburen.
Konu sahibesini hiçbiriniz fake olabilir gerekçesiyle kötü içerik yapmadı, konu da deyim yerindeyse fake'di değildi deyip kendi kendinize hüküm vermekten öteye gitmeyip bir de aranızdan bazıları polemiğe girmiş, siz bildirmeyince bir zaman sonra aynen şunu yazıyorsunuz, bu üye fake ama birşey yapılmadı, üye sitede yazmaya devam ediyor, bildirmezseniz biz ne yapabiliriz?
Konuları takip etmemiz mümkün olamıyor ki.
Bildirsek ne olacak ki kadın sesi duymak yetiyor söylemlerini de okudum yazılma amacını da okudum cevabım yanlış anlaşılmasın bu sebeple, evet doğru kadın olmak yeterli bu sitedeki varlığınızı devam ettirebilmek için, sizlerle telefonda görüşüldüğünde ısrarla ben gerçek bir karakterim, yazdıklarım doğru dediğinizde biz sizin beyanınızı esas alırız, yok inanmadım üyeler size fake diyorsa fakesiniz deyip kestirip atamayız ama olayın arkasını da bırakmayız, ki bunun örneklerini gördünüz okudunuz, üyelerle dalga geçen bazı üyeliklerin yer tespiti yapıldı, sokağının fotoğrafı bile konusunda yayınlandı.
Üye dalga geçiyor, dava açın bile denildi, lakin gerçek mi değil mi tam emin olmadığımız kimseyi ne biz zan altında bırakabiliriz ne de zan altında bırakılmasını isteriz.
Siz ne kadar fake üyelik ve sizlerle dalga geçen konular istemiyorsanız biz de o kadar istemiyoruz, aylarca yorumlarıyla aranıza aldığınız kişiler fake çıkınca bir daha bu siteye giremez diyoruz biz, bu da yaşandı kullanıcı adı vermeyeyim ama hatırlarsınız arabada çekilmiş foto koyan ve bu nedir diye soran, yorumlarına itibar ettiğiniz biri vardı, sonrasında kendi ağzıyla söyledi sizle dalga geçtim diye, bir daha siteye gelebildi mi? Hayır.
Bazen her fake denen öyle çıkmıyor, sizler topiklerinde fake yazınca hafızalarda öyle kalıyor ve her konusu maalesef fake üyelik yazılarıyla sabote ediliyor, belki farkındasınız belki değilsiniz ama burada çeşit çeşit insanız, bazımız takdir görmek, bazımız mükemmel biri görünmek, bazımız takıntıları yüzünden sizlerin abartılı bulduğu bir anlatımla konu açabiliyor, belki reelde edinemediğimiz statüyü edinmek için böyle yapıyoruz, belki dikkat çekmek için bilemem ama mutlak her abartılı bulunan fake demek de olmuyor, kulakları çınlasın bir zipzip vardı, yaş kaç derdi, kızın takıntısı buydu ama kanlı canlı gerçek bir karakterdi, ondan bile rahatsız olduk yeri geldi.
Bariz ipuçları olmadan bizim yapabileceklerimiz belli, sizin de yapmanız gereken belli aslında, inanmıyorsanız kötü içerik yapacaksınız, konuya yazmayacaksınız, garip bir durumdur ki fake denilen üyelerin konuları daha fazla yorum alıyor.
Velhasıl durum bu, yine bu gibi durumlarda yazdıklarıma benzer bir yazı oldu. Bu da benim kusurum olsun.