görümcemi öldürsem adamdan sayıp hapise atarlar mı?

günaydın kk üyeleri
ben nişanlıyım ve nişanlımın annesi perşembe günü vefat etti. vefat ettiği günden bu yana umrunda olmayan kahkahalar atan bir görümcem var(vefat eden kendi annesi). kayınpederimin gözünün önünde de oynamış gömüleceği gün kayınpederim görmüş kızmış. herkes başın saolsun derken ''çok çekti bize de çektirdi yatalak kalacaktı hayırlısı oldu Allah bize acıdı'' dedi her gelene. zaten cenaze törenine gelenlerin çoğu benim akrabam ve arkadaşlarım(çok tutkun bir sülale değiller). cenazenin gömüldüğü günün akşamı biz gidiyoruz deyip gittiler oğluyla. babası kendisini götürmesini yada en azından teklif etmesini bekledi ama kızı hiçbir teklifte bulunmadı. (zaten bulunsada ben yollamazdım kayınpederimi (ona karınca bile emanet edilmez)) bende annesinin 7 sini okutmaya karar verdim. Nişanlıma Söyledim Evde bi kuran okutalım yasin, tesbih, mevlüt şekeri dağatalım, gelenlere de yemek dağatalım 7sini yapalım dedim. gelenler benim arkadaşlarım (14 Kişi) olduğu için saat 6 da yapacaktık iş çıkışı. onların sülaleden de görümce, bi akrabası ve alt kat komşu gelecekti. ve ben daha arkadaşlarıma söylemeden ona haber verdim hiç birşey demedi gelirim tabi dedi bana. akşam nişanlım geldi onu aradı ben ne vasıfla gelecem mevlüde diyo. sinir oldum. bu akşamda aradı nişanlımı oda hoparlöle verdi teli öyle konuşuyordu. Ağlıyor. Bana mı Düşermiş Annesine mevlüt okutmak. Niye ben okutuyormuşum. Zoruna Gitmiş. beni kötülüyor. Kendisi Annesi Öldüğünde bir yasin bile okumadı arkasından, bir dua bile etmedi. başsağlığına gelenlerle muhabbet edip kahkaha attı oturdu. gelenleri hep ben ağarladım. helvasını ben ve arkadaşım yaptık. yaşarken annesi altına yaptığında ben temizledim yıkadım felçli kadını. hastanesine ben götürdüm. randevularını ben aldım. hastaneye nişanlımla beraber götürdük. ambulansını. nakil aracını yoğun bakımını ben ayarladım. oradan ilaç istediler biz aldık. her bayram bir gün öncden gidip gelen misafiri olursa diye tatlısını ben yaptım. helali hoş olsun. oda bana aslan gibi evlat yetiştirmiş. kendisi annesi hastalandığında beni aradı kendi gelmedi bile ben hep işimden izin alıp geldim. o zaman zoruna gitmiyordu da o zaman bana düşüyordu da annesiyle ilgilenmek vefat edince mevlüt okutmam mı zoruna gitti. kendi kayınvalidesini uzak biryere yoğunbakıma aldıklarında gece 3 de beni aradılar eşiyle onun kayınvalidesini bizim orada bir hastaneye aldırdım. bir ay bizde kaldılar(nişanlımın evinde) yemeği temizliği herşeyini ben yaptım yerinden kalkmadı. onon kayınvalidesi de mi bana düşüyordu.cinnet geçirdim dün. bir sürü sipariş verdim mevlüt için ama sinirimden öldüm akşam. Nişanlım da bağardı görümceye bu kız Allah razı olsun Senin düşünmediğini yaptı dedi. sen yapsaydın o zaman yada sen yap hadi dedi. oda ben yapamam evime kimseyi alamam dedi. nişanlımda sen cuma günü o mevlüde gelmezsen ve kıza saygısızlık edersen seni kardeşlikten reddederim dedi(yaparsa nişanlım çok kinci ben onu tanıdığımda kardeşi olduğunu bile bilmiyordum. 10 senelik küslükleri vardı. ben barıştırdım) babasını bile evine sığdıramadı. (zaten ona emanet edemem kayınpederimi) şimdi ben bu görümceyi ne yapayım sizce, dövermisin öldürürmüsün? nişanlım hep dua ediyor bana Allah razı olsun diyor. Annemin vefatından beri hep okudun anneme dua ettin şimdide mevlüdünü yapıyorsun ne istersen iste benden kurban olurum ben sana diyor.
Senin gibi gelini Allah herkese nasip eder insallah. Allah bu yaptigin iyiliklerin mukafatini verecektir.

Neden bu kadının üstüne bu kadar gidiliyor... o kadar iyi kalpli insani neden üzüyorsunuz.Konu başligi epey sert olmus ama isyanda oldugunu dusunuyorum.Görümcesi evinde mevlüt okutmak istemiyor diye böyle bir karar almis.Nisanlisinin annesine hakki gecmis, hastayken o da ilgilenmis.Demek ki yolunda gitmeyen birseyler ve bir boşluk vardi ki ilgilendi.Şimdi de kayinpederine evini açıyor bu güzel kalpli insan.Ben artik insanlari anlayamiyorum.Kötüyse neden bu kadar kötüsün denir belki peki ya iyiyse,neden bu kadar iyisin diye iyileklerini sorgulamak hoş görünmedi gözüme.Banlanmış bir insanin arkasindan yazmakta bana hoş gelmiyor.Ne yazsaniz size cevap veremeyecek. Bazı ithamlara rağmen son sayfalara kadar nezaketini korumuş konu sahibi.Bu yönden de takdir ediyorum.

Konunun içeriginde çelişki var önce yatalak olmadigini belirtiyor sonra yatalak oldugunu belirtiyor.tamamen çelişkili.banlanınca yeni üyelikler alıp kendimi savuniimmi dedin acıbaa

ben 8 senedir nişanlımla sevgiliyiz. ve benden annesinin bakımını yaparken bana sen bizim içimize girmedin demiyordu görümcem. sende bizim ailedensin diyordu. Annesi ölünce (çünkü annesi yatalaktı falçliyli ben gidip her hafta yıkıyordum bakımını hastanesini yapıyordum) ortaklık bozuldu.

Ailen nasıl izin verdi onu anlamadım ama Allah sizden razı olsun ne kadar iyi yüreklisiniz

Amme hizmetidir:

valla benim görümcem de aynı ilk zamanlarda ne istiyorsa alıyordum kendisi pastaya bayılır. önceleri ben alıyordum, sonrada artık o istemeye başladı. sonra biz onlara gittik. o hiç birşey ikram etmiyor. hatta bizim getirdiğimiz şeyi bile ikram diye önümüze koymuyor. kendisinin 11 tane dairesi var. (ihtiyaç sahibi olmadığı için yazdım) bende artık almıyorum. bize geliyor 2 hafta kalıyor ben işten geliyorum ne yiycez diye soruyor. (kendisi 47 yaşında ufak da değil) bardağını bile kaldırmıyor. bende o geldiğinde kebaplar etler neler neler yapardım salatasını yemekten sonra tatlısını kahvesini eksik etmezdim. şimdi hiçbirşey almıyorum. o gelince pilav makarna yapıyorum. oda birkaç gün kalıp bıkınca pilav makarnadan kaçıyor. sonra gelsin suluyemekler ohh

biz beraber yaşamıyoruz. ben sadece nişanlımın zor günlerinde yanında oluyorum akşam oluncada evime dönüyorum. ve gerçekten çok iyi ilgi sevgi gördüm ben kv ve kp den evlatlarından fazla sevdiler beni bende onları ailem kadar sevdim. sevmek ne kadar zor olmuş. kimse kimseyi ailesi kadar sevemez mi

4. kuran okumanın hükmünü siz mi veriyorsunuz.
5. mevlüt vefat edene okutulur. dua okunurken peygamber efendimiz, Atatürkümüz, şehitlerimiz ve tüm geçmişlerin ruhuna denir ve Allah rızası için günahlarının Affı diye okutulur bence öğreninde gelin.

tam bunlar sevişmeye başlarken yukardan kuran-ı kerim aç son ses. inançlılarsa bişeyde yapamazlar:eek:

herkes başın saolsun derken ''çok çekti bize de çektirdi yatalak kalacaktı hayırlısı oldu Allah bize acıdı'' dedi her gelene.

ben 8 senedir nişanlımla sevgiliyiz. ve benden annesinin bakımını yaparken bana sen bizim içimize girmedin demiyordu görümcem. sende bizim ailedensin diyordu. Annesi ölünce (çünkü annesi yatalaktı falçliyli ben gidip her hafta yıkıyordum bakımını hastanesini yapıyordum) ortaklık bozuldu.

Benim görümceyi de aradan çıkartırsanız indirim bile alırsınz : )

Şaka bi yana da ne güzel Hayır yapıyorsunuz siz niyetinizi yerine getirin normal olmadığı belli onun.Boşverin o niyette birini.Allah kabul etsin şimdiden...

Uzgunum sizi kırmak istemem ama çok samimiyetsiz geldiniz bana. Ayrıca yapılan iyilik olsun ibadet olsun söylenmenmez bunlar Allah korusun Riyaya girer ve butün sevaplariniz gidebilir.

Hanımlar,
benim uzun ve sıkıcı açıklamalarımdan birine maruz kalacağınız için şimdiden özür dilerim ama bu yazı yazılacak mecburen.

Konu sahibesini hiçbiriniz fake olabilir gerekçesiyle kötü içerik yapmadı, konu da deyim yerindeyse fake'di değildi deyip kendi kendinize hüküm vermekten öteye gitmeyip bir de aranızdan bazıları polemiğe girmiş, siz bildirmeyince bir zaman sonra aynen şunu yazıyorsunuz, bu üye fake ama birşey yapılmadı, üye sitede yazmaya devam ediyor, bildirmezseniz biz ne yapabiliriz?

Konuları takip etmemiz mümkün olamıyor ki.

Bildirsek ne olacak ki kadın sesi duymak yetiyor söylemlerini de okudum yazılma amacını da okudum cevabım yanlış anlaşılmasın bu sebeple, evet doğru kadın olmak yeterli bu sitedeki varlığınızı devam ettirebilmek için, sizlerle telefonda görüşüldüğünde ısrarla ben gerçek bir karakterim, yazdıklarım doğru dediğinizde biz sizin beyanınızı esas alırız, yok inanmadım üyeler size fake diyorsa fakesiniz deyip kestirip atamayız ama olayın arkasını da bırakmayız, ki bunun örneklerini gördünüz okudunuz, üyelerle dalga geçen bazı üyeliklerin yer tespiti yapıldı, sokağının fotoğrafı bile konusunda yayınlandı.

Üye dalga geçiyor, dava açın bile denildi, lakin gerçek mi değil mi tam emin olmadığımız kimseyi ne biz zan altında bırakabiliriz ne de zan altında bırakılmasını isteriz.

Siz ne kadar fake üyelik ve sizlerle dalga geçen konular istemiyorsanız biz de o kadar istemiyoruz, aylarca yorumlarıyla aranıza aldığınız kişiler fake çıkınca bir daha bu siteye giremez diyoruz biz, bu da yaşandı kullanıcı adı vermeyeyim ama hatırlarsınız arabada çekilmiş foto koyan ve bu nedir diye soran, yorumlarına itibar ettiğiniz biri vardı, sonrasında kendi ağzıyla söyledi sizle dalga geçtim diye, bir daha siteye gelebildi mi? Hayır.

Bazen her fake denen öyle çıkmıyor, sizler topiklerinde fake yazınca hafızalarda öyle kalıyor ve her konusu maalesef fake üyelik yazılarıyla sabote ediliyor, belki farkındasınız belki değilsiniz ama burada çeşit çeşit insanız, bazımız takdir görmek, bazımız mükemmel biri görünmek, bazımız takıntıları yüzünden sizlerin abartılı bulduğu bir anlatımla konu açabiliyor, belki reelde edinemediğimiz statüyü edinmek için böyle yapıyoruz, belki dikkat çekmek için bilemem ama mutlak her abartılı bulunan fake demek de olmuyor, kulakları çınlasın bir zipzip vardı, yaş kaç derdi, kızın takıntısı buydu ama kanlı canlı gerçek bir karakterdi, ondan bile rahatsız olduk yeri geldi.

Bariz ipuçları olmadan bizim yapabileceklerimiz belli, sizin de yapmanız gereken belli aslında, inanmıyorsanız kötü içerik yapacaksınız, konuya yazmayacaksınız, garip bir durumdur ki fake denilen üyelerin konuları daha fazla yorum alıyor.

Velhasıl durum bu, yine bu gibi durumlarda yazdıklarıma benzer bir yazı oldu. Bu da benim kusurum olsun.

Son düzenleme:
X