Görümcem Yakınlık Kurmaya Çalışıyor Nasıl Davranmalıyım ??

Walla durumun zor iki ucu b.klu değnek yani...
Sansli oldugun bir sürü konu var, ilki gorumcen yilda 3 ay orada , ikincisi esin arkanda tatlim...
Madem baristin erdemlilik gosteren tarafsin bunu da devam ettir tatlim,, ama mesafeni bozma tatlim,, git otur kv evinde gelsin onune yemek cokda yemek istemiyirsan ya yiyormus gini yap yada hastayim de yeme tatlim,,,hep oturmanda bir sure sonra batar , onun icin böyle minik seyler yap ne bileyim kp cay kat veyahut cay bulasiklarini makinaya yerlestir...zaten 3 ayin 1 ayi gitti kaldi 2 ay tatlim....

Teşekkür ederim öncelikle. Konu sahibi için söylemiyorum ama evet burada genelde gelinleri dinliyoruz. Onların anlattıkları kadarını biliyoruz. Samimiyet konusuna gelince; bunu istismar eden var; etmeyen var. Gerçekten iyi niyetli ve saygılı olmak önemli. Size tamamen katıldığım bir konu daha var o da bazı kızların evlendikten sonra değişmesi. Evlenene kadar anneciğim, babacığım, canım cicim; evlendikten sonra ben senin aileni istemem. O zaman en baştan mesafeli olacaklar karşıdaki kişi ve onun ailesi de seni o şekilde kabul edecek. Bir öyle bir böyle olmamalı. Çok yanlış.

tavrınız gayet net ve yerinde bravo bence böle devam edin çok yüz vermeyin mesafeli soğuk davranın alışırlar bu tavrınıza aksi halde yüz verince yine suistimal edilmek var hiç gerek yok yani. gider bi çay içer dönersiniz eşinizin genel tavrıda iyi ama destekçi size

Eşin görümcene küsmemiş miydi annesini bırakıp geldi diye

Ladin kusura bakma da fazla diksin

Annene de onlara da

Tüm dünya sizin istediğiniz gibi dönemiyor

O nedenle arada uyarılı olmak lazım

Yani yemeğe gitmek çaya gitmek ne fark eder

Evet bu pazara gerek yok

Hafta içi gideriz deyip geçiştirmeliydin ve gerçekten gitmeliydin de

Esinizle ilk basta konusmussunuz herangi bi yere gidilirse gitmem diye esinizde tamam demis eee sonra ilk cagirmada neden hemen kiviriyor

Bu kararlılıkta devam edin inanki insanlara azıcık yüz vermeye gelmiyor herkez hatasını anlasın ve yerini bilsin sizde yemeğe vs gitmeyin

Bu kararlılıkta devam edin inanki insanlara azıcık yüz vermeye gelmiyor herkez hatasını anlasın ve yerini bilsin sizde yemeğe vs gitmeyin
sanrm haklısın en iyisi böle devam etmek ama bundan önce yani görümcem gelmeden evvel kp kv e haftada 1 ugrardır şimdi böle yaptmz için ters kaçarms eşim öle dior

hayır o yüzden değil neden bilyormsnz
babası yalns düşünürmüş.. gelin gelmior olurms adm ayıp olurmus orası babasınında eviymiş
ve babası ile proplemim yokmuş o nedenle birlikte gtmemiz gerekiyorms
tamam gidecegiz zaten diyorum hiç gtmem demedim ki diorum..
tamam deyip surat asmalara devam
neymsde görümcem gelmeden haftada 1 kere gidiyormsz yine gidecekmsz gün mü saysnmıs

yemeğe gitseniz de hatta iki güne bir otursanızda mesafeli olabilirsiniz..
eşinizin hatrına yemeğe gidin
empati kurun o da üzülüyor
tavrınızı net koyduktan sonra söylemleriniz tavırlarınız yaptıklarınız dik duruşunuzla ne kadar iç içe olsanızda herkes yerini bilir merak etmeyin
önemli olan eşinizle aranızın iyi olması
önemli olan sizin huzurunuz
bir ark ya da uzak bir akraba olsa boşver gitsin derdim ama sonuçta yakınlarınız..
inanıyorum ki iyi idare edeceksiniz :)
sevgiler

olabilir bilmiyorım belkide cok katıyım su an karar vermeye calışıyorum

sanrm haklısın en iyisi böle devam etmek ama bundan önce yani görümcem gelmeden evvel kp kv e haftada 1 ugrardır şimdi böle yaptmz için ters kaçarms eşim öle dior

sizde kv kp diyin kusura bakmayın benim tavrım size değil bazı şeyleri sineye çekemiyorum sizi seviyorum.Gelip giderim ama bunu görümcem varken devam ettiremem vs. Gibi görümceniz size ne yaptı bilmediğim için bu şekilde yorumladım ama siz nasıl konuşulması gerektiğini daha iyi bilirsiniz.

bende sizin gibi düşünüyorum ama burda cok katısın diyenler olmuş o yüzden ikilemde kaldm
ve karsmdaki insanlar fırsat verdin mi suyunu cıkaracak tipler
birde eşim diyor ki sen ablam gelmeden evvel babamın evine haftada 1 ugruyordun yine ugrayalim o şekilde tamam yemek yeme dior.. çay içeriz dior ama haftada 1 gidelim madem 15 20 gün cok fazla dior

peki bende size birşey sormak istiyorum
eşim ilk başta konusmama ragmen neden bir mesajla kıvırıp surat astı sizce ?
böyle arkada durmak mı olr
ve birşey daha ekleyim
karsmdaki insan eminim fırst bulsa hemen suyunu cıkaracak bir tip inanın bilmiyorum
kimi bu durusunda devam et dior
kimi cok katısın dior kaldım ikilemde

Kararliliginiza hayran kaldim bence devam...

Canimm leydimm aile sorunlari ber evde olur ne kadar baglarini kopartsanda esinle olan yakinlilik buna engel oluyor ni ömür boyu böyle olmaz gelip gidecekler sende ayni sekilde belki de yaptijlari hatanin farkina varmislar yada simdilik buna inan zaman herseyi gostercek yüreğine genislik ber tatalimm

Ya zaten fırsat verip suyunu cıkaracak tiplerse hiç gerek yok yüzgöz olmaya.. siz kp in evine gidin madem eşinizle çayınızı için dönün. eşiniz iyi niyetli belliki kırmayın zaten sizinde tavrınız belli herkes ayagını denk alır

canm benm sagolasn yorum yazdgn için teşekkür ederim
bende zaten gtmeyeceğim demeedim ki eşime sadece uzun aralıklarla gidip bir bardak çay içecegimi söyledim hiç gtmeyecem diede bir cümle kullanmadm

canım en başta eşin zaten hatalarını görmüş onların ve kendisi de uzak kalmayı seçmiş
ama araya uzun zaman girmiş ve kardeşininde bir adım atmasıyla bu küslüğün bitmesini istemiştir haliyle
tekrardan sıkı fıkı olmak yersiz o konuda haklısın ama eşininde gönlünü edecek şekilde hareket et canım
git yemeğe hazırlasın getirsin ağırlasın sen keyfine bak :)
eşininde gönlü olmuş olur

canm benm sagolasn yorum yazdgn için teşekkür ederim
bende zaten gtmeyeceğim demeedim ki eşime sadece uzun aralıklarla gidip bir bardak çay içecegimi söyledim hiç gtmeyecem diede bir cümle kullanmadm
Bilmiyomm canimm mesafe de uzun arayla koyamayacaksin onu demek istedimm zamanla taslar yerine oturur merak edipte sıkıntı yapma ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…