aynen su an eşim resmen oynalk yapıyor.. ve surat asıyorkocaların bu konud abu kadar oynak olmasını anlamıyorum. yanımda durdu diyosunuz aama adam içten içe sizekinleniyor işte. bence bu yavra devam edin. belliki bi kere he deseniz devamı gelecek.
aynen onun içi gidiyor.. dediğiniz dogru..Ben bu kadar kin tutamaz giderdim.Evime gelmis af dilemis bi sans daha verirdim ama temkinli olurdum tabi.Esinin de ici gidiyo yazik
sizce cok mu katıyım hala... gercekten bilemiyorum su anda o yüzden actm bu konuyu.. acaba katımıyım değilmym bir hee dersem devamı gelecek bende arada kalıyorumNeden küstünüz, yasadıklarınız cok mu ağırdı bilmiyorum ama madem barıstınız hala bu kadar katı olmanızı gereksiz buldum.
Eşiniz de arada kalmıs yazık adama.
evet bende onu anlatmak istiyorum aslnda bir hee dersem suyunu cıkartacaklar hiç gerek yokBirakin pazar da olsa esiniz gitsin ne yapiyorsa yapsin, kardesi sonucta sizden daha affedici davranabilir. Siz 2 hafta kuralindan taviz vermeyin, suyunu cikartmaya musait bir yapilari var galiba.
Sonucta yurekten affetmediginizi belirtmissiniz, gereksiz samimiyet iyice sinirlerinizi gerebilir.
evet bende onu anlatmak istiyorum aslnda bir hee dersem suyunu cıkartacaklar hiç gerek yokBirakin pazar da olsa esiniz gitsin ne yapiyorsa yapsin, kardesi sonucta sizden daha affedici davranabilir. Siz 2 hafta kuralindan taviz vermeyin, suyunu cikartmaya musait bir yapilari var galiba.
Sonucta yurekten affetmediginizi belirtmissiniz, gereksiz samimiyet iyice sinirlerinizi gerebilir.
evet bende onu anlatmak istiyorum aslnda bir hee dersem suyunu cıkartacaklar hiç gerek yok
eşime gelince
biz olmadan kendiside gitmek istemiyor zaten
lady eşine konuşmanızı hatırlataynen su an eşim resmen oynalk yapıyor.. ve surat asıyor
yok yani ben sennle konuşmsm değil mi ?
bak böle böle benden daha fazlasını beklme die
neyin suratı bu ?
hee desem devamı gelecek aynen
yarn birlikte birşeyler ypaalım olacak
parka gidelim piknige gdelim
hadi yemege cagıralım olacak
peki sizce kac güne bir gitmeliyim
ve yemege gitmelimiyim ?
aynen öle resmen 360 derece döndü canm anlayacagın ben buna kızıyorumO nasıl bir adam ya dün yanındayım diyip bugün karşında dikili veriyor pes yani bu kadar da laftan dönek olunmaz yani
aynen öle hem bana senn yanndaym diorKendi bilecegi is, surat asmayacak o zaman
Hayret bisi ya .s
aynen su an eşim resmen oynalk yapıyor.. ve surat asıyor
yok yani ben sennle konuşmsm değil mi ?
bak böle böle benden daha fazlasını beklme die
neyin suratı bu ?
hee desem devamı gelecek aynen
yarn birlikte birşeyler ypaalım olacak
parka gidelim piknige gdelim
hadi yemege cagıralım olacak
peki sizce kac güne bir gitmeliyim
ve yemege gitmelimiyim ?