Görümcem Yakınlık Kurmaya Çalışıyor Nasıl Davranmalıyım ??

bu acıdan bakıldıgnda evet ama soncda ben eşimle bir konşma yptm görümcem geldikten sonra bana tamam dedi pazar günü kıvırdı hemen bence buna gerek yoktu böyle yapması aslnda işleri daha cok inada bindiriyor

seni anlıyorum canım ama kocana karşı dolma
o anda öyle tepki vermiş olabilir
zamanla çözülebilecek bir durum bence
surat yapıp tartışmaya girmeden halletmeye çalış önemli olan sizin huzurunuz
halledeceğine inanıyorum sorununu anlatma şeklinden makul bir insan oldugun belli
inşallah bir an önce hallolur canım
sevgiler

ccok teşekkür ederim sagolun inşallah hallolur bende katımıyım değilmym bir karar veririm

Eşin kardeşliğine devam etsin siz çizginizi bozmayın. ben görümcenin hatasını anladığını düşünmüyorum çünkü hatasını anlayan yaptıklarını inkar etmez. bu erkeklerin bu tavırları beni gerçekten sinirlendiriyor. bağırarak surat asarak ya da bende senin kardeşinle ailenle görüşmeyeceğim ya da sende gidemezsin tavrıyla bişeyleri zorla yaptırmaya çalışmaları sinir ediyor beni.

Ne yaşadın bilmiyorum ama evine gelip ağlamış ozurdilemis..Daha ne yapsaydı..Nasıl affettirseydiki inanın bilemedim.Bence affedin kalbende yavaş yavaş kininizi azaltin.temkinli olun ama gelin gidin esinize ben kızmadım arada kalmış ve sizin onlarla iyi olmanızi istiyor.hakli bence.Sizinde kendinize göre haklı yonleriniz muhakkak var tabiki ama affedin..Olumlu düşünün.

bende hatasını anladıgını düşünmüyorum hatasını anlayan bir insan ben sana böle ypamadm söle yapmadm sen öle anlamssn köü niyetli değilim dior.. sonra ben hatamı anlamasam gelmezdim dior
ee herşeyi inkar ediyorsn madem öle hatanı nasıl anladn örümcek beyinli ey görümcem..

ben zaten affettim.. evime geldi geri cevirdm
ama hatasını anladını düşünmüyorum hatasını anlayan insan yapılanları inkar ettmez.. herşeyi inkar etti.
aglamasıda kendini acındrmasndan başka birşeyden değil..
ben zaten gtmeyecegm de demedim..

Timsah gözyaşlarına asla kanmam. temkinli davranın siz yine de. Bu konu eşinle seni uzun süre huzursuz edecek taki sen görümcene yakın durana kadar

Timsah gözyaşlarına asla kanmam. temkinli davranın siz yine de. Bu konu eşinle seni uzun süre huzursuz edecek taki sen görümcene yakın durana kadar
evet sanrm durumlar onu gösteriyor.. o gün bana teşekkür ediyor öpüyor erdemli davrandıgım için..
sonrası ben o konuşmayı yapıyorum tamam diyor
şimidde ayrı telden calışıyor ne yapsam bilemedim sizce ne yapaym bu tavra devam mı edeym yoksa gidip gelyim mi poofff..

Ve ayrıca görümcemn gözyaşları timsah gözyaşları inanın yapmacık agladı o kadar belli ki..

Ve ayrıca görümcemn gözyaşları timsah gözyaşları inanın yapmacık agladı o kadar belli ki..

gidip gelme işini çok sık yapmayın. hiç gitmezseniz malesef evliliğinizi etkiler. gittiğinizde de samimi olmayın mesafeli davranın. sorunlu görümce elti kaynana olayının malesef kökten çözümü yok

evli misiniz ?

Ne yaşandı yaptığı hata kabul edilir mi bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim onunla ilgili tek adıma olumlu cevap verdiğin an eşin her plana onu katacak senden habersiz onu çağıracak herşeye dahil esecek hasret gidermek adı altında haberin olsun

evet biliyorum farkındaym herşeyin

Ve bu baskıya dayanamayıp huzurun için kabul edeceğin aşikar çünkü başka çare YÖK o yüzden sürekli temkinli ol yine işler çevirmesinler arkandan
bana artık eşimin suratı sökmez asarsa assn napym.. ben olacakları düşünüyorum cok mu katıyım diyorum kendi kendime halende karar verms değilim böle devam mı edeym yoksa azda olsa yumusaym mı die

bana artık eşimin suratı sökmez asarsa assn napym.. ben olacakları düşünüyorum cok mu katıyım diyorum kendi kendime halende karar verms değilim böle devam mı edeym yoksa azda olsa yumusaym mı die
O size verdiği zarara göre değişir ben mesela namusuma vs laf ettiyse eğer asla affetmezdim ama basit bir konuda halkımda laf çıkarmışsa nadir gider gelir ama o kadar soğuk davranırdım ki tekken kendisi bile görüşmek istemezdi

Bence böyle katı olmaya devem edin. Neden mi ? Birincisi konuyu bilmiyorum ama eşiniz bile onlarla konuşmayıp size hak verdiyse demek ki ağır birşeyler yapmışlar. İkincisi eşler hep böyledir sizin haklı olduğunuzu bilse bile siz yanasmayinca kardeşi davet etti görüşmek istedi diye onları hep ılımlı bulur.
Üçüncüsü böyle görümceye böyle eltiye ne kadar yüz verip aynı ortamda kalırsanız sorun çıkma olasılığı o kadar artar.
Bence asla düşüncelerinizdüşüncelerinizden ve durusunuzdan taviz vermeyin

bende bilmiyorum karar veremiyorum kimi cok katısın madem barstk birazda yumusak olabilirsn diyor
kimi durusunda devam et inanın cok zor
ha birde tabi eşimin surat asmalarıda cabası
daha 3 gn önce tamam deyipde şimdi ılımlı olan o seytan olan ben oldm sanki gözünde bunu hissedebilyorum.. hep taviz verdikce daha fazlası isteniyor bende buna sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…