Görümcem Yakınlık Kurmaya Çalışıyor Nasıl Davranmalıyım ??

inanırmsnz aynısını dedim.. bana inatlasma bak üzerime gelme ters teper.
biz olmadan kendiside gitmek istemiyormş. daha düne kadar tamam diyen eşime birşeyler oldu üstelik acıkca dile getirmeme ragmen

ben zaten dedim o gün görümceme cocugm ve eşimin hatrı için yoksa yüzünüze bakmam bunu unutma
ben hatayı en basta yaptm sıze deger verdm kendi ablam belledim ama hata bende haklsn.. bastan mesafeli olsa idim bu kadarını yapamazdn dedim..
ben birşey yapmadm.. kötü niyetli değilidm sen yalns anlamssn vırt zırt.
eşim biz olmadan gtmek istemiyorms ayrıca.. gtmezde zaten

yerden göğe haklısın erkekler kendi araları bozuk değilse eşinin gururunu filan hiçe sayabiliyor
lütfen taviz verme istediği suratı yapabilir takma sonuçta oturmuş konuşmuşsunuz ve TAMAM demiş eşiniz şimdi parkeye filan heveslenmesi ne kadar saçma taviz tavizi doğurur unutmayın

aynen haklsnz enisi tavrımada ddevam etmek .. suratda asarsa kendine asar alrımıcocugumu cıkarm balkona kendi kendine assın dursun suratını

inanırmsnz aynısını dedim.. bana inatlasma bak üzerime gelme ters teper.
biz olmadan kendiside gitmek istemiyormş. daha düne kadar tamam diyen eşime birşeyler oldu üstelik acıkca dile getirmeme ragmen
Sadece kendi gitse ne olur? Ben de bunu anlamıyorum. İlla seni neden yanında sürüklüyor? Kan bağın yok bir şey yok. Kaç senedir hayatındalar ki? Sana ne yararları oldu ne fedakarlık yaptılarda tolerans göstereceksin?

aynen haklsnz enisi tavrımada ddevam etmek .. suratda asarsa kendine asar alrımıcocugumu cıkarm balkona kendi kendine assın dursun suratını
Aynen öyle. Bırak surat asarsa assın. Senin duygularını önemsemeyen insanın sen neden duygularını önemsiyorsun?

Valla katı değilsin yaşadığını sen bilirsin.Bende eskisi gibi olmam.Hatta 15 , 20 güne bile gitmem.Ama eşime karışmam isterse her gün gitsin beni zorlamasın da ne yaparsa yapsin.Bende bir kere kalp soğukluğu oldumu kolay kolay bir daha isinamam.

evet bende onu anlatmak istiyorum aslnda bir hee dersem suyunu cıkartacaklar hiç gerek yok
eşime gelince
biz olmadan kendiside gitmek istemiyor zaten
Durduk yere mi size tepki göstermişler zamanında yani siz mükemmel onlar kötü mü?
Birazda kendinizden bahsedin ki tarafsız yazalım.
Sürekli eşin ailesinden kaçan,tatsızlık çıkaran, entrikalı gelinlerden misiniz?
Yoksa siz eşinizin ailesini kendi ailenizi nasıl önemsiyorsanız onlarıda öyle önemseyen,sorun çıkarmayan, eşini ailesinden koparmaya çalışmayan ender gelinlerden misiniz? Biraz açık anlatın
Taa başından
Görümce ve elti niye öyle davrandı.

aynen bende sizin gibiyim.. yinede ona ragmen 15 20 güne bir giderm.. dedm daha benden ne bekliyorsn ki be adam ?
biz olmadan gtmezmis.. gidemezmis ne düşünürlerms babasına ayıp olrmşs

kendi gidemezms tek canm baskaları ne düşünür ne dermiş babasına ayıp olurmş..

Gerçi konu sahibine yazmışsınız ama; ben de cevap vermek istedim. Kimsenin kimseyi ailesinden ayırma hakkı yok. Ne kadının ne erkeğin ama şu kendi ailen gibi önemseme kısmına katılamıyorum. Ben bir adamı seviyorum; aramda duygusal bir bağ var. Benim ona ,onun bana emeği geçiyor evet ama ailesi ile aramızda öyle bir bağ olmasına gerek yok. Ha şu olursa farklı; eşimin ailesi bana çok değer verir, kendi ailemin yaptığı gibi her kaprisimi, nazımı çeker; hastalandığımda başımda dururlar. Bak bunlar olursa amenna ama elin adamı, kadını sırf oğulları ile evlendim diye her hakkı kendilerinde bulamazlar. Sözlüyüm, sözlümün ailesine daha bir kere gitmedim mesela.Hep siz diye hitap ederim. Samimi olmam. Sınırımı aşmam ama aştırtmam da. Onun da ailemle vıç vıç olmasını istemem. Saygılı olsun yeter.

kendi gidemezms tek canm baskaları ne düşünür ne dermiş babasına ayıp olurmş..
Başkaları karısından daha mı önemliymiş? Ya şimdi kadın annesine tek başına gitse sorun olmuyor ama erkek tek başına giderse olmuyor. Neden? Erkekliğini mi ispat edemiyor?

En iyisini yapıyorsunuz .Baştan mesafeli oldunuzmu herkes daha dikkatli davranıyor.Nerde duracağını biliyor.Yasadigim tecrubelerden biliyorum.Mesafe iyidir .

işte o konusmayı yaptm ben eşime olay günü.. üzerime gelmwsin die daha 1 hafta olmamıs
görümcecim yemege cagırıyor eşimde hemen 360 derece dönüyor .. piknigimizi burnumuzdan getiriyor!!

Yalnız 360 derece olsa başladığı noktaya geri döner, hiç dönmemiş gibi olur 180dir o

Şaka bir yana
Eşinle sakince tekrar konuş
Onu cesaretlendir ki sensiz de gidebilsin
Belki sen kızarsın diye tek gitmek istemiyordur.

Benim sözlüm de mesafeli bir adamdır. Ben de öyleyim. Belki ailesi ile daha yakın olmamı isterdi ama huyum bu. Yapacak bir şey yok.
En iyisini yapıyorsunuz .Baştan mesafeli oldunuzmu herkes daha dikkatli davranıyor.Nerde duracağını biliyor.Yasadigim tecrubelerden biliyorum.Mesafe iyidir .

bu koca kafana mıçtırır ben demiş olayım ,

dakka 1 gol 1 yani hemen surat yapmaya başladı , hani verdiği sözler seni bir daha üzmeyecem lafları geçecen bunları , gönlün nasıl istiyorsa öyle davran , ama sakın haklıyken haksız duruma düşme

Siz akıllı bi kadınsıniz daha sözlü iken özel günler dışında (Bayramlada, anneler, babalar günü vs) birbirinin evlerine gitmeyi bende hoş bulmuyorum.Telefon aramaları da aynı şekilde...Suyunu çıkarmaya gerek yok .

Fakat evlilikte de karşılıklı samimi olmak gerekir yani vıcık vıcık iletişimden bahsetmiyorum.

Birbirinin Ailesine saygı göstermeleri gerekir burda birçok konu görüyoruz.Gelinler hep kendi anlatıyor karşı tarafın ne yaşadığını bilmeden yazıyoruz çiziyoruz.Gelin kızlarımızın çoğu köprüyü geçene kadar taktiğini uyguluyor sonra da ohh kocam yanımda olsun kimseyi istemem triplerine giriyorlar sonra yok kayınvaliden geldi, yok görümcemin çocukları, yok kaynım tuhaf ,yok beni eve çağırdı, kaynanama yemek yaptım,bulaşık yıkadım,kocam anneci diye diye hem kendisinin hem kocasının başını yiyor...

Maalesef ki evlilik sözlülük, nisanlılık gibi olmuyor.Kendi ailemiz olmasa bile evliliğe can attığımız kişinin ailesi...
Kimse ağaç kavuğundan çıkmıyor. ..Samimiyetle uzanan eli inan ki kimse geri çevirmez.Yeter ki duygularımız gerçek olsun.

Saygı ve sevgimizi samimi bir şekilde göstermeliyiz .Biz ailelerimize bu samimiyeti yapmazsak maalesef ki aile olamayız.Bizler de bir nevi çocuklarımıza örnek oluyoruz.
Evet yine söylüyorum başta eşin ailesini erkek olsun bayan olsun kendi ailesi gibi görmezse ,onlara sürekli tırnak çıkarırsa olaylar bitmez istediğiniz kadar araya mesafe koyun.Unutmayın ki karşı taraf ta sizin gibi bocaliyor onlarda sizi oğlu veya kızı sayesinde tanıyor ve katlanmak zorunda kalıyor.

Bu arada ben 15 yıllık evliyim.Burda yazdıklarımın çoğunu tecrübe etmedim
Çünkü eşimle birbirimizi çok sevdik o benim aileme ben onun ailesine içtenlikle saygı duyduk ve samimi bir şekilde sevdik.
Eşime olan sevgiden karşı tarafın yaptıkları çoğu şeyi görmedim,olay yapmadım, büyütmedim onları öyle kabul edip bağımi da koparmadım.

Son düzenleme:
yalnız ben kavga cıkarmadm ama gitmem de demedim gideceğimi fakat mesafemi koruyacagımı gitsem bile yemege değil
caya gideceğimi dile getirdim tamam diyerek kabul eden eşim ama.

Ya tamam da sonradan kardesi cagirinca cani gitmis demek ki. Ne var yani? Namus ve şeref meselesi mi ki once oyle dedin simdi boyle diyorsun diye sorun oluyor? Fikri ve hisleri degismis demek ki. Evlilik boyle bir sey degil. O zaman evlenmeyip beraber yasasaydiniz. Ozur dilemeden bunlar olsa haklisiniz da su anda degilsiniz. Nedir yani caniniza, maliniza mi kastettiler ki boyle bir türlü affedemiyorsunuz? Benc haksizsiniz su anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…