inanırmsnz aynısını dedim.. bana inatlasma bak üzerime gelme ters teper.Gitme yemeğe falan. Ona de ki; o senin kardeşin, canın ciğerin olabilir ama benim için bir yabancı. Bir yabancının bana bu kadar saygısızlaşmasını kabul edemiyorum. Sen üstüme geldikçe ters tepiyor, beni zorlama. Sen git gel ama bana bulaşma de.
ben zaten dedim o gün görümceme cocugm ve eşimin hatrı için yoksa yüzünüze bakmam bunu unutmaEşinizin kardeşi olduğu için hemen yelkenleri suya indirmesini anlaşılabilir ama sizi zorlayamaz..
Bence barışmanız hata olmuş orda he he bakarız diye geçiştirebilirdiniz, yapılanları unutmadım unutmam vs. diye tavır koymadığınız için belki de görümce hemen affettiniz unuttunuz vs sanıyor.
Ben olsaydım hiç görüşmezdim, zorunlu olarak aynı ortama gelince de bir şey olmamış gibi davranır mesafeli dururdum yine de.
Gidicekse eşiniz gitsin inşallah duygu sömürüsü vs. doldurmazlar...
yerden göğe haklısın erkekler kendi araları bozuk değilse eşinin gururunu filan hiçe sayabiliyoraynen onun içi gidiyor.. dediğiniz dogru..
ben kinli değilim sadece demek istediğim hee dersem devamı gelecek anlıyormsnz bben gtmemde demedm
15 20 güne bir gider bir bardak cay içer gelirm dedim
şimdi üzerime neden geliyor sizce eşim ?
aynen haklsnz enisi tavrımada ddevam etmek .. suratda asarsa kendine asar alrımıcocugumu cıkarm balkona kendi kendine assın dursun suratınıyerden göğe haklısın erkekler kendi araları bozuk değilse eşinin gururunu filan hiçe sayabiliyor
lütfen taviz verme istediği suratı yapabilir takma sonuçta oturmuş konuşmuşsunuz ve TAMAM demiş eşiniz şimdi parkeye filan heveslenmesi ne kadar saçma taviz tavizi doğurur unutmayın
Sadece kendi gitse ne olur? Ben de bunu anlamıyorum. İlla seni neden yanında sürüklüyor? Kan bağın yok bir şey yok. Kaç senedir hayatındalar ki? Sana ne yararları oldu ne fedakarlık yaptılarda tolerans göstereceksin?inanırmsnz aynısını dedim.. bana inatlasma bak üzerime gelme ters teper.
biz olmadan kendiside gitmek istemiyormş. daha düne kadar tamam diyen eşime birşeyler oldu üstelik acıkca dile getirmeme ragmen
Aynen öyle. Bırak surat asarsa assın. Senin duygularını önemsemeyen insanın sen neden duygularını önemsiyorsun?aynen haklsnz enisi tavrımada ddevam etmek .. suratda asarsa kendine asar alrımıcocugumu cıkarm balkona kendi kendine assın dursun suratını
Durduk yere mi size tepki göstermişler zamanında yani siz mükemmel onlar kötü mü?evet bende onu anlatmak istiyorum aslnda bir hee dersem suyunu cıkartacaklar hiç gerek yok
eşime gelince
biz olmadan kendiside gitmek istemiyor zaten
haklsnz enisi önemsememk önemsedikce ben birşeylerden fedakarlık ettikce hep daha fazlasını isteyecek çünküAynen öyle. Bırak surat asarsa assın. Senin duygularını önemsemeyen insanın sen neden duygularını önemsiyorsun?
aynen bende sizin gibiyim.. yinede ona ragmen 15 20 güne bir giderm.. dedm daha benden ne bekliyorsn ki be adam ?Valla katı değilsin yaşadığını sen bilirsin.Bende eskisi gibi olmam.Hatta 15 , 20 güne bile gitmem.Ama eşime karışmam isterse her gün gitsin beni zorlamasın da ne yaparsa yapsin.Bende bir kere kalp soğukluğu oldumu kolay kolay bir daha isinamam.
kendi gidemezms tek canm baskaları ne düşünür ne dermiş babasına ayıp olurmş..Sadece kendi gitse ne olur? Ben de bunu anlamıyorum. İlla seni neden yanında sürüklüyor? Kan bağın yok bir şey yok. Kaç senedir hayatındalar ki? Sana ne yararları oldu ne fedakarlık yaptılarda tolerans göstereceksin?
Durduk yere mi size tepki göstermişler zamanında yani siz mükemmel onlar kötü mü?
Birazda kendinizden bahsedin ki tarafsız yazalım.
Sürekli eşin ailesinden kaçan,tatsızlık çıkaran, entrikalı gelinlerden misiniz?
Yoksa siz eşinizin ailesini kendi ailenizi nasıl önemsiyorsanız onlarıda öyle önemseyen,sorun çıkarmayan, eşini ailesinden koparmaya çalışmayan ender gelinlerden misiniz? Biraz açık anlatın
Taa başından
Görümce ve elti niye öyle davrandı.
Başkaları karısından daha mı önemliymiş? Ya şimdi kadın annesine tek başına gitse sorun olmuyor ama erkek tek başına giderse olmuyor. Neden? Erkekliğini mi ispat edemiyor?kendi gidemezms tek canm baskaları ne düşünür ne dermiş babasına ayıp olurmş..
En iyisini yapıyorsunuz .Baştan mesafeli oldunuzmu herkes daha dikkatli davranıyor.Nerde duracağını biliyor.Yasadigim tecrubelerden biliyorum.Mesafe iyidir .Gerçi konu sahibine yazmışsınız ama; ben de cevap vermek istedim. Kimsenin kimseyi ailesinden ayırma hakkı yok. Ne kadının ne erkeğin ama şu kendi ailen gibi önemseme kısmına katılamıyorum. Ben bir adamı seviyorum; aramda duygusal bir bağ var. Benim ona ,onun bana emeği geçiyor evet ama ailesi ile aramızda öyle bir bağ olmasına gerek yok. Ha şu olursa farklı; eşimin ailesi bana çok değer verir, kendi ailemin yaptığı gibi her kaprisimi, nazımı çeker; hastalandığımda başımda dururlar. Bak bunlar olursa amenna ama elin adamı, kadını sırf oğulları ile evlendim diye her hakkı kendilerinde bulamazlar. Sözlüyüm, sözlümün ailesine daha bir kere gitmedim mesela.Hep siz diye hitap ederim. Samimi olmam. Sınırımı aşmam ama aştırtmam da. Onun da ailemle vıç vıç olmasını istemem. Saygılı olsun yeter.
işte o konusmayı yaptm ben eşime olay günü.. üzerime gelmwsin die daha 1 hafta olmamıs
görümcecim yemege cagırıyor eşimde hemen 360 derece dönüyor .. piknigimizi burnumuzdan getiriyor!!
En iyisini yapıyorsunuz .Baştan mesafeli oldunuzmu herkes daha dikkatli davranıyor.Nerde duracağını biliyor.Yasadigim tecrubelerden biliyorum.Mesafe iyidir .
kendi gidemezms tek canm baskaları ne düşünür ne dermiş babasına ayıp olurmş..
Siz akıllı bi kadınsıniz daha sözlü iken özel günler dışında (Bayramlada, anneler, babalar günü vs) birbirinin evlerine gitmeyi bende hoş bulmuyorum.Telefon aramaları da aynı şekilde...Suyunu çıkarmaya gerek yok .Gerçi konu sahibine yazmışsınız ama; ben de cevap vermek istedim. Kimsenin kimseyi ailesinden ayırma hakkı yok. Ne kadının ne erkeğin ama şu kendi ailen gibi önemseme kısmına katılamıyorum. Ben bir adamı seviyorum; aramda duygusal bir bağ var. Benim ona ,onun bana emeği geçiyor evet ama ailesi ile aramızda öyle bir bağ olmasına gerek yok. Ha şu olursa farklı; eşimin ailesi bana çok değer verir, kendi ailemin yaptığı gibi her kaprisimi, nazımı çeker; hastalandığımda başımda dururlar. Bak bunlar olursa amenna ama elin adamı, kadını sırf oğulları ile evlendim diye her hakkı kendilerinde bulamazlar. Sözlüyüm, sözlümün ailesine daha bir kere gitmedim mesela.Hep siz diye hitap ederim. Samimi olmam. Sınırımı aşmam ama aştırtmam da. Onun da ailemle vıç vıç olmasını istemem. Saygılı olsun yeter.
yalnız ben kavga cıkarmadm ama gitmem de demedim gideceğimi fakat mesafemi koruyacagımı gitsem bile yemege değil
caya gideceğimi dile getirdim tamam diyerek kabul eden eşim ama.