Görümcem Yakınlık Kurmaya Çalışıyor Nasıl Davranmalıyım ??

canım en başta eşin zaten hatalarını görmüş onların ve kendisi de uzak kalmayı seçmiş
ama araya uzun zaman girmiş ve kardeşininde bir adım atmasıyla bu küslüğün bitmesini istemiştir haliyle
tekrardan sıkı fıkı olmak yersiz o konuda haklısın ama eşininde gönlünü edecek şekilde hareket et canım
git yemeğe hazırlasın getirsin ağırlasın sen keyfine bak :)
eşininde gönlü olmuş olur
bu acıdan bakıldıgnda evet ama soncda ben eşimle bir konşma yptm görümcem geldikten sonra bana tamam dedi pazar günü kıvırdı hemen bence buna gerek yoktu böyle yapması aslnda işleri daha cok inada bindiriyor :KK51:

bu acıdan bakıldıgnda evet ama soncda ben eşimle bir konşma yptm görümcem geldikten sonra bana tamam dedi pazar günü kıvırdı hemen bence buna gerek yoktu böyle yapması aslnda işleri daha cok inada bindiriyor :KK51:

seni anlıyorum canım ama kocana karşı dolma
o anda öyle tepki vermiş olabilir
zamanla çözülebilecek bir durum bence
surat yapıp tartışmaya girmeden halletmeye çalış önemli olan sizin huzurunuz
halledeceğine inanıyorum sorununu anlatma şeklinden makul bir insan oldugun belli
inşallah bir an önce hallolur canım
sevgiler

seni anlıyorum canım ama kocana karşı dolma
o anda öyle tepki vermiş olabilir
zamanla çözülebilecek bir durum bence
surat yapıp tartışmaya girmeden halletmeye çalış önemli olan sizin huzurunuz
halledeceğine inanıyorum sorununu anlatma şeklinden makul bir insan oldugun belli
inşallah bir an önce hallolur canım
sevgiler
ccok teşekkür ederim sagolun inşallah hallolur bende katımıyım değilmym bir karar veririm :işsiz:

Eşin kardeşliğine devam etsin siz çizginizi bozmayın. ben görümcenin hatasını anladığını düşünmüyorum çünkü hatasını anlayan yaptıklarını inkar etmez. bu erkeklerin bu tavırları beni gerçekten sinirlendiriyor. bağırarak surat asarak ya da bende senin kardeşinle ailenle görüşmeyeceğim ya da sende gidemezsin tavrıyla bişeyleri zorla yaptırmaya çalışmaları sinir ediyor beni.

Ne yaşadın bilmiyorum ama evine gelip ağlamış ozurdilemis..Daha ne yapsaydı..Nasıl affettirseydiki inanın bilemedim.Bence affedin kalbende yavaş yavaş kininizi azaltin.temkinli olun ama gelin gidin esinize ben kızmadım arada kalmış ve sizin onlarla iyi olmanızi istiyor.hakli bence.Sizinde kendinize göre haklı yonleriniz muhakkak var tabiki ama affedin..Olumlu düşünün.

Eşin kardeşliğine devam etsin siz çizginizi bozmayın. ben görümcenin hatasını anladığını düşünmüyorum çünkü hatasını anlayan yaptıklarını inkar etmez. bu erkeklerin bu tavırları beni gerçekten sinirlendiriyor. bağırarak surat asarak ya da bende senin kardeşinle ailenle görüşmeyeceğim ya da sende gidemezsin tavrıyla bişeyleri zorla yaptırmaya çalışmaları sinir ediyor beni.
bende hatasını anladıgını düşünmüyorum hatasını anlayan bir insan ben sana böle ypamadm söle yapmadm sen öle anlamssn köü niyetli değilim dior.. sonra ben hatamı anlamasam gelmezdim dior
ee herşeyi inkar ediyorsn madem öle hatanı nasıl anladn örümcek beyinli ey görümcem..

Ne yaşadın bilmiyorum ama evine gelip ağlamış ozurdilemis..Daha ne yapsaydı..Nasıl affettirseydiki inanın bilemedim.Bence affedin kalbende yavaş yavaş kininizi azaltin.temkinli olun ama gelin gidin esinize ben kızmadım arada kalmış ve sizin onlarla iyi olmanızi istiyor.hakli bence.Sizinde kendinize göre haklı yonleriniz muhakkak var tabiki ama affedin..Olumlu düşünün.
ben zaten affettim.. evime geldi geri cevirdm
ama hatasını anladını düşünmüyorum hatasını anlayan insan yapılanları inkar ettmez.. herşeyi inkar etti.
aglamasıda kendini acındrmasndan başka birşeyden değil..
ben zaten gtmeyecegm de demedim..

bende hatasını anladıgını düşünmüyorum hatasını anlayan bir insan ben sana böle ypamadm söle yapmadm sen öle anlamssn köü niyetli değilim dior.. sonra ben hatamı anlamasam gelmezdim dior
ee herşeyi inkar ediyorsn madem öle hatanı nasıl anladn örümcek beyinli ey görümcem..
Timsah gözyaşlarına asla kanmam. temkinli davranın siz yine de. Bu konu eşinle seni uzun süre huzursuz edecek taki sen görümcene yakın durana kadar

Timsah gözyaşlarına asla kanmam. temkinli davranın siz yine de. Bu konu eşinle seni uzun süre huzursuz edecek taki sen görümcene yakın durana kadar
evet sanrm durumlar onu gösteriyor.. o gün bana teşekkür ediyor öpüyor erdemli davrandıgım için..
sonrası ben o konuşmayı yapıyorum tamam diyor
şimidde ayrı telden calışıyor ne yapsam bilemedim sizce ne yapaym bu tavra devam mı edeym yoksa gidip gelyim mi poofff..

Ve ayrıca görümcemn gözyaşları timsah gözyaşları inanın yapmacık agladı o kadar belli ki..

Ve ayrıca görümcemn gözyaşları timsah gözyaşları inanın yapmacık agladı o kadar belli ki..

evet sanrm durumlar onu gösteriyor.. o gün bana teşekkür ediyor öpüyor erdemli davrandıgım için..
sonrası ben o konuşmayı yapıyorum tamam diyor
şimidde ayrı telden calışıyor ne yapsam bilemedim sizce ne yapaym bu tavra devam mı edeym yoksa gidip gelyim mi poofff..
gidip gelme işini çok sık yapmayın. hiç gitmezseniz malesef evliliğinizi etkiler. gittiğinizde de samimi olmayın mesafeli davranın. sorunlu görümce elti kaynana olayının malesef kökten çözümü yok

evli misiniz ?

Görümcem ve Eltim ile yaşadıgımız sorunlardan ve yaptılarından dolayı gecen sene tüm ipleri kopardm 1 yıl boyunca hiç bir şekilde iletişim kurmadm ( ben haklıydım. eşimde gördü haklılıgımı ve yanmda durdu 1 yıl gecti ve oda hiç konuşmadı .) bana söylediği; susmak en iyi cevaptır bazen insanı eşşekten düşmüşe çevirir dedi..
Görümcem geleli 15 gün oluyor ( normalde istanbulda yaşıyorlar buraya okullar kapannca 3 ay geliyor cocukları ile)
O geldiği günden itibaren kv kp in evine kesinlkle gitmedim eşimde gitmedi.. kendi gitmek istemedi zaten
Bir gün akşam çıkageldi görümcem kp ile birlikte ... ( hatasını anladıgı için gelmiş güya hala gülüyorum buna.. )
Nese evime gelen insana hiç birşey yapamazdm hoşgeldinz dedim eşime sarıldı agladı felan..
cay koydum çay içtilre mutfaga yanıma geldi ağlıyor.... yaptıklarını konuştuk herşeyi inkar etti tabiki.. ben o niyetle yapmadım fırt zırt benm kötü bi niyetim yok hatamı anlamsam gelmezdm felan konuşuyoruz..
sonra kp uzatmayn artık barısın dedi.. barıştırdılar bizi.. eşim bana teşekkür etti bu erdemliği gösterdim için
Ve ben eşimle bir konuşma yaptm; bak ben senn ve cocugumun hatrı için barştm ama sanmaki herşey eskisi gibi olacak asla.. 15 20 güne bir gider 1 bardak çay içer gelirim, yemek olayı ,birlikte biyerlere gitme, yahu birlikte plan yapmak gibi birşeylere asla girişmeyin dedim..
Eşim : tamam teşekkür ederm merak etme zaten bende mesafeli olacagm hatasını gercekten anlams mı yoksa art niyetlimi bakacagız dedi.. ve asla söz veriyorum yine aynı şeyleri sana yaşatmam.. izin vermem dedi..
görümcem beni face book hesabmdan eklemiş telefonumda halen engelli.. nese ayıp olmasın diye kabul ettim.
oglumla resmimim attm hemen yorum yazmıs cevap vermedim telefonumda halen engelli
Pazar günü piknige gidelim dedik neyse piknikteyiz..
görümcem eşime mesaj atmış
'akşam işiniz yok ise yemege gelin '
eşim bana gidelim mi diye sordu hayır dedim..
- o zaman aksam caya gidelim tamam yemeğe gtmeyelim bir çay içer geliriz
- hayır ben gitmek istemiyorum başka zaman gideriz zaten yemege felanda gitmeyecemi söyledim lütfen üzerime gelme zaten gecen hafta pazar günü geldiler..
- ama babam eve parke yaptrdı tavanları yaptırdı bi gidip bakamadım bile bak ..' Dedi
- hafta içi gidersin cok mu zor ? bugun pazar bütün hafta zaten çalışıyoruz bugünümüde baskalarına ayıramam dedim.. '
- tamam diyerek suratını astı.. piknikten birşey anlamadık ve bana ;
ben ne kadarda cabalasam dikiş tutmayacak anlasıldı dedi.
Bende,evet öyle lütfen konuştuklarmızı unutma dedim.
eve geldik surat beş karış üstelik konuşmama ragmen .. keskin sirke küpüne zarar dedi. ! neyse seslenmedim
Aklı sıra bana surat asarak herşeyi yaptırabileceğini sanıyor ama geçti o iş artık eski lady yok karsısında..
Ben görümceme nasıl davranmalıyım ? yemege cagırıyor gitmesem evde gerginlik oluyor. adım gtmedi oluyor
ama beni olay günü yemek yenecegi zaman aglatıpda içeri göndermesini unutamıyorum ve onun hazırladıgı yemegi yemek istemiyorum. ama biryandada diyorum ki kendi kendime aman git otur ye gel .. bırak hazırlasn boşver hatta hiç birşeyede elini sürme!! çünkü bunlara iyilik degil kötülük yaranır şimdiye kadar hep iyi niyetli oldum olmadı.. tepeme cıktılar ama ne yapacagımı bilmiyorum yüz bulsun istemiyorum
Kaç güne bir gitmeliyim ? bilmiyorum eşim surat asıyor die kesinlikle ödün vermeyeceğim bu sefer
Nasıl davranmalı ne yapmalı ??
Daha eltim gelmedi o geldiğinde zaten kesinlikle onunla yüz yüze dahi gelmek istemiyorum eltimle ilgili bir adım atılmasını dahi istemiyorum evime gelirse zaten görümceme gösterdiğim erdemliği asla ona göstermem
bu arada görümcem kp in evinde kalıyor.
bir kere evet desem devamı gelecek suyunu cıkaracaklar bu cok acık birşey
ama bir yandan da cok mu katıyım ?
Ne yaşandı yaptığı hata kabul edilir mi bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim onunla ilgili tek adıma olumlu cevap verdiğin an eşin her plana onu katacak senden habersiz onu çağıracak herşeye dahil esecek hasret gidermek adı altında haberin olsun

Ne yaşandı yaptığı hata kabul edilir mi bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim onunla ilgili tek adıma olumlu cevap verdiğin an eşin her plana onu katacak senden habersiz onu çağıracak herşeye dahil esecek hasret gidermek adı altında haberin olsun
evet biliyorum farkındaym herşeyin :KK47:

Ve bu baskıya dayanamayıp huzurun için kabul edeceğin aşikar çünkü başka çare YÖK o yüzden sürekli temkinli ol yine işler çevirmesinler arkandan
bana artık eşimin suratı sökmez asarsa assn napym.. ben olacakları düşünüyorum cok mu katıyım diyorum kendi kendime halende karar verms değilim böle devam mı edeym yoksa azda olsa yumusaym mı die :işsiz:

bana artık eşimin suratı sökmez asarsa assn napym.. ben olacakları düşünüyorum cok mu katıyım diyorum kendi kendime halende karar verms değilim böle devam mı edeym yoksa azda olsa yumusaym mı die :işsiz:
O size verdiği zarara göre değişir ben mesela namusuma vs laf ettiyse eğer asla affetmezdim ama basit bir konuda halkımda laf çıkarmışsa nadir gider gelir ama o kadar soğuk davranırdım ki tekken kendisi bile görüşmek istemezdi

Bence böyle katı olmaya devem edin. Neden mi ? Birincisi konuyu bilmiyorum ama eşiniz bile onlarla konuşmayıp size hak verdiyse demek ki ağır birşeyler yapmışlar. İkincisi eşler hep böyledir sizin haklı olduğunuzu bilse bile siz yanasmayinca kardeşi davet etti görüşmek istedi diye onları hep ılımlı bulur.
Üçüncüsü böyle görümceye böyle eltiye ne kadar yüz verip aynı ortamda kalırsanız sorun çıkma olasılığı o kadar artar.
Bence asla düşüncelerinizdüşüncelerinizden ve durusunuzdan taviz vermeyin

Bence böyle katı olmaya devem edin. Neden mi ? Birincisi konuyu bilmiyorum ama eşiniz bile onlarla konuşmayıp size hak verdiyse demek ki ağır birşeyler yapmışlar. İkincisi eşler hep böyledir sizin haklı olduğunuzu bilse bile siz yanasmayinca kardeşi davet etti görüşmek istedi diye onları hep ılımlı bulur.
Üçüncüsü böyle görümceye böyle eltiye ne kadar yüz verip aynı ortamda kalırsanız sorun çıkma olasılığı o kadar artar.
Bence asla düşüncelerinizdüşüncelerinizden ve durusunuzdan taviz vermeyin
bende bilmiyorum karar veremiyorum kimi cok katısın madem barstk birazda yumusak olabilirsn diyor
kimi durusunda devam et inanın cok zor
ha birde tabi eşimin surat asmalarıda cabası
daha 3 gn önce tamam deyipde şimdi ılımlı olan o seytan olan ben oldm sanki gözünde bunu hissedebilyorum.. hep taviz verdikce daha fazlası isteniyor bende buna sinir oluyorum

X