Görümcem ve Eltim ile yaşadıgımız sorunlardan ve yaptılarından dolayı gecen sene tüm ipleri kopardm 1 yıl boyunca hiç bir şekilde iletişim kurmadm ( ben haklıydım. eşimde gördü haklılıgımı ve yanmda durdu 1 yıl gecti ve oda hiç konuşmadı .) bana söylediği; susmak en iyi cevaptır bazen insanı eşşekten düşmüşe çevirir dedi..
Görümcem geleli 15 gün oluyor ( normalde istanbulda yaşıyorlar buraya okullar kapannca 3 ay geliyor cocukları ile)
O geldiği günden itibaren kv kp in evine kesinlkle gitmedim eşimde gitmedi.. kendi gitmek istemedi zaten
Bir gün akşam çıkageldi görümcem kp ile birlikte ... ( hatasını anladıgı için gelmiş güya hala gülüyorum buna.. )
Nese evime gelen insana hiç birşey yapamazdm hoşgeldinz dedim eşime sarıldı agladı felan..
cay koydum çay içtilre mutfaga yanıma geldi ağlıyor.... yaptıklarını konuştuk herşeyi inkar etti tabiki.. ben o niyetle yapmadım fırt zırt benm kötü bi niyetim yok hatamı anlamsam gelmezdm felan konuşuyoruz..
sonra kp uzatmayn artık barısın dedi.. barıştırdılar bizi.. eşim bana teşekkür etti bu erdemliği gösterdim için
Ve ben eşimle bir konuşma yaptm; bak ben senn ve cocugumun hatrı için barştm ama sanmaki herşey eskisi gibi olacak asla.. 15 20 güne bir gider 1 bardak çay içer gelirim, yemek olayı ,birlikte biyerlere gitme, yahu birlikte plan yapmak gibi birşeylere asla girişmeyin dedim..
Eşim : tamam teşekkür ederm merak etme zaten bende mesafeli olacagm hatasını gercekten anlams mı yoksa art niyetlimi bakacagız dedi.. ve asla söz veriyorum yine aynı şeyleri sana yaşatmam.. izin vermem dedi..
görümcem beni face book hesabmdan eklemiş telefonumda halen engelli.. nese ayıp olmasın diye kabul ettim.
oglumla resmimim attm hemen yorum yazmıs cevap vermedim telefonumda halen engelli
Pazar günü piknige gidelim dedik neyse piknikteyiz..
görümcem eşime mesaj atmış
'akşam işiniz yok ise yemege gelin '
eşim bana gidelim mi diye sordu hayır dedim..
- o zaman aksam caya gidelim tamam yemeğe gtmeyelim bir çay içer geliriz
- hayır ben gitmek istemiyorum başka zaman gideriz zaten yemege felanda gitmeyecemi söyledim lütfen üzerime gelme zaten gecen hafta pazar günü geldiler..
- ama babam eve parke yaptrdı tavanları yaptırdı bi gidip bakamadım bile bak ..' Dedi
- hafta içi gidersin cok mu zor ? bugun pazar bütün hafta zaten çalışıyoruz bugünümüde baskalarına ayıramam dedim.. '
- tamam diyerek suratını astı.. piknikten birşey anlamadık ve bana ;
ben ne kadarda cabalasam dikiş tutmayacak anlasıldı dedi.
Bende,evet öyle lütfen konuştuklarmızı unutma dedim.
eve geldik surat beş karış üstelik konuşmama ragmen .. keskin sirke küpüne zarar dedi. ! neyse seslenmedim
Aklı sıra bana surat asarak herşeyi yaptırabileceğini sanıyor ama geçti o iş artık eski lady yok karsısında..
Ben görümceme nasıl davranmalıyım ? yemege cagırıyor gitmesem evde gerginlik oluyor. adım gtmedi oluyor
ama beni olay günü yemek yenecegi zaman aglatıpda içeri göndermesini unutamıyorum ve onun hazırladıgı yemegi yemek istemiyorum. ama biryandada diyorum ki kendi kendime aman git otur ye gel .. bırak hazırlasn boşver hatta hiç birşeyede elini sürme!! çünkü bunlara iyilik degil kötülük yaranır şimdiye kadar hep iyi niyetli oldum olmadı.. tepeme cıktılar ama ne yapacagımı bilmiyorum yüz bulsun istemiyorum
Kaç güne bir gitmeliyim ? bilmiyorum eşim surat asıyor die kesinlikle ödün vermeyeceğim bu sefer
Nasıl davranmalı ne yapmalı ??
Daha eltim gelmedi o geldiğinde zaten kesinlikle onunla yüz yüze dahi gelmek istemiyorum eltimle ilgili bir adım atılmasını dahi istemiyorum evime gelirse zaten görümceme gösterdiğim erdemliği asla ona göstermem
bu arada görümcem kp in evinde kalıyor.
bir kere evet desem devamı gelecek suyunu cıkaracaklar bu cok acık birşey
ama bir yandan da cok mu katıyım ?