Görümcem Yakınlık Kurmaya Çalışıyor Nasıl Davranmalıyım ??

Öncelikle hoşunuza gitmeyecek teklifleri başka ortamlarda söyleyip teklif ediyorsa mutlaka bunu evde konuşalımmı?etraflıca düşünelim derim çünkü olumsuz cevap karşısında erkekler suratlarını sallayıp burnunuzdan getiriyor.İkincisi görümce daha önce özür dilemesinin ardından iyi niyetini göstermek anlamında davet etmiş.Eğer gitmezseniz siz suçlu olursunuz.''Bak ben zeytindalı uzattım özür de diledim ama bizim gelin böyle davrandı.''olur.Gidin ama çay içmeye.Sohbetler fazla samimi olmasın ki görümce bir adım öteye geçmeye cesaret edemesin.Fazla da hizmetlenmeyin.
Bunun ardından ne mi olacak?Eşiniz kısa bir süre sonra onları eve davet etmek isteyecek.Siz de o zaman yaptığınız konuşmayı hatırlatmadan top sektirin.yok yorgunum ,başka arkadaşlara söz verdim v.s Zamanla aralıkları böyle böyle açarsınız.

görümcem özür dilemedi ki.. ben hatamı anladm geldim dedi.. agladı ve timsah gözyaşları
soruyorum size hatasını anlayAN İnsan sizce yaptılarını inkar eder mi ?

öncelikle Merhaba umarim huzurunuz kacamdan olayları halledersiniz siz annesiyle sorunlar yaşayan uyemiydiniz bakıcı konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…