ama ben zaten gitmem demedim ki dediğimValla işin doğrusu ve sizin iyiliğinize olan kısmı politik ve seviyeli olarak, eşinizin beynini yemeden nadir de olsa gorusmeniz.
Ne de olsa kardeşi . O size tamam derken sizi yatistirmak istiyor. Görümcen adım atarken sen sürekli reddedersen kocanın gözünde sen seytan olacaksın malesef.
Haklı olman önemli değil. Evlilik ne yazık ki böyle b.ktan bisey yeri geldiğinde.
O belli ki eskisi gibi olsun istiyor.Bence esinin istedigi zamanlar ugrayin ama yine ayni hatalar yapilirsa kesin gorusmeyi. Bi dene bence ama huzursuzluk yasarsan kesip atacagini da bilsin esin.aynen onun içi gidiyor.. dediğiniz dogru..
ben kinli değilim sadece demek istediğim hee dersem devamı gelecek anlıyormsnz bben gtmemde demedm
15 20 güne bir gider bir bardak cay içer gelirm dedim
şimdi üzerime neden geliyor sizce eşim ?
ben zaten gideceğim gelecegimAslinda insan yeri geliyor ailesi ile bile tartisiyor birbirini kirabiliyor ..ama kendi cani diye affedebiliyor.
Bence gorumce dersini almistir..uc gunluk dunya icin uzatmayin. Samimi olmaniza gerek yok tabiki. Ama cokta kotu bir insan degilse yinede bir sans verin gidip gelin. Esiniz zaten birdaha izin vermez kardesinin sizi uzmesine. Hem neolursa olsun esinizin kardesi/ablasi..yarin oburgun basiniza birsey gelse ilk kosan en yakinlar oluyor.
Gidip yiyin gelin hazır yemek dediğiniz gibi. Çay içip kalkın. Bir erkeğin karısı konuşmuyor diye kız kardeşiyle 1 yıl konuşmaması bile size verdiği değeri gösteriyor. Eşiniz icin katlanın. Ama uyarın da senin mutlu olman için yapıyorum benden hep daha fazlasını isteme diye.ama ben zaten gitmem demedim ki dediğim
15 20 güne bir gider bir bardak çay içerim .. bu kadar
daha 1 hafta olmş benm evime gelip özür dileyeli
hemen yemege cagırıyor
eşimin yelkenler fora..
zten ben gitmem die bir kural koymadm giderm dedim.. ama üzerime gelme dedim uyardm halen üzerime geliyorO belli ki eskisi gibi olsun istiyor.Bence esinin istedigi zamanlar ugrayin ama yine ayni hatalar yapilirsa kesin gorusmeyi. Bi dene bence ama huzursuzluk yasarsan kesip atacagini da bilsin esin.
işte eşimde ben yaptıkca daha fazlasını istiyorGidip yiyin gelin hazır yemek dediğiniz gibi. Çay içip kalkın. Bir erkeğin karısı konuşmuyor diye kız kardeşiyle 1 yıl konuşmaması bile size verdiği değeri gösteriyor. Eşiniz icin katlanın. Ama uyarın da senin mutlu olman için yapıyorum benden hep daha fazlasını isteme diye.
Şart koş. Buna gidiyorum görüşme sıklığını ben belirleyeceğim diye. Bir sonrakine istediğiniz zaman kabul edin veya gidin.işte eşimde ben yaptıkca daha fazlasını istiyor
bugun yeme giderm..
yarn baska birşey ister onu yaparm
bu seferde baska birşey o zaman ne yapacagm
evet cok agır agırlıgını zaten 1 yıl konumamamızdan anlamısssndr die belirttimYaşadıkların ağırsa ben senden de daha katı olurdum.
Eşin seni yavaş yavaş işlemeye başladı. O eski halinize dönmenizi istiyor.
Bence tavrını bozma.
işte o konusmayı yaptm ben eşime olay günü.. üzerime gelmwsin die daha 1 hafta olmamısŞart koş. Buna gidiyorum görüşme sıklığını ben belirleyeceğim diye. Bir sonrakine istediğiniz zaman kabul edin veya gidin.
ben zaten gideceğim gelecegim
benm anlamadm eşşimin tavrı ve dönekliği
ben gidip geleceğimi söylemissin.
neden bu kadar üzerme geliniyor ?
bir yemege cagırdı die hemen gidilmesimi lazm yani
sizce cok mu katıyım hala... gercekten bilemiyorum su anda o yüzden actm bu konuyu.. acaba katımıyım değilmym bir hee dersem devamı gelecek bende arada kalıyorum
Çay. Mesafeni koru. Samimi olma. Çok muhabbete girme.evet cok agır agırlıgını zaten 1 yıl konumamamızdan anlamısssndr die belirttim
aynen eşim tamam dior ama yavas yavas işlemeye calışıyor yalnz ters tepiyor peki sizce yemege gitmelimiyim yoksa cay içmek yeterli mi ?
keske görümcem dedinğiz gibi biiri olsa ama ne yazıkkı değilEvet haklisin..esinde biliyordur da.. Simdi bir yil gorusmemisse sonra gorunce tabi yelkenler inmistirsonucta cani..
Ama kendisi goruselim niyetini gorelim demis yinede..bence Olayi inada bindirmeye okadar da tetikte olmaya gerek yok. Planli davranip gitsem ne Olur yuz mu bulur gibisinden dusunmek yipratir..akisina birakin. Belki de gorumce kendini affettirmek adina caba icinde olma pesindedir..zamanda kisitlidir yani 3 ay sizin oralara gelmisken tatliya baglamak duzeltmek istiyordur o yuzden bir hafta sonrasinda hemem yemege davet etmistir..
Kan çekimi diye bişe var işteO nasıl bir adam ya dün yanındayım diyip bugün karşında dikili veriyor pes yani bu kadar da laftan dönek olunmaz yani
evet cok agır agırlıgını zaten 1 yıl konumamamızdan anlamısssndr die belirttim
aynen eşim tamam dior ama yavas yavas işlemeye calışıyor yalnz ters tepiyor peki sizce yemege gitmelimiyim yoksa cay içmek yeterli mi ?
yalnız ben kavga cıkarmadm ama gitmem de demedim gideceğimi fakat mesafemi koruyacagımı gitsem bile yemege değilYa adamin kardesi. Tabii ki yelkenler fora olacak. Olmasa tuhaf olurdu.sizin kadar kati durmasini nasil bekliyorsunuz ben de bunu anlamiyorum. Ben yerinizde olsam giderdim. Zaten 3 ay orda duruyorlarmis. Hani sonu gelmeyecek bir durum degil. Ustelik bir de yeni barismissiniz bence kendini affettirmek icin jest yapıyor. Kardesini de ozlemistir. Her sey normale donunce o da bu kadar sik cagirmaz zaten. Sizin kardesiniz esinizden ozur dileseydi ağlasaydı filan, sonra esiniz ben gitmem diye kavga cikarsaydi eminim siz de surat asardiniz. Kardes çünkü bu. Anneye babaya benzemez. Kardes apayrı bir sey benim gozumde.