Görümcem resmen beni sevmiyor inanılır gibi değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Her gün ev süpürülmeli onlara göre. Ben de her gün süpürüyorum ama ufak çocuk var dökülüyor süre süpürüyorum. Yalnız yaşasam her gün süpürmem.

Ya ben süpürürüm buna takılmıyorum. Hani asla yapmam ne münasebet kafasında değilim. Sadece bunun zorunluluk olarak algılanması ve bunun üzerinden vicdan testi yapılması beni itiyor. Yapasım gelmiyor.

Süpürmez canım çalışıyor ya bende de var bir tane böyle yaşı büyük ve bekar mantık şu gelinler ne güne duruyor hizmet etsinler.Hizmet ve gelin kelimesinide çok duymuşumdur ağzından.Nefret ederim o yüzden bu hizmet kelimesinden sayesinde

Bu yüce görevi senin yapmanı bekliyomuş,hmm. Senin haberin var mıydı bundan?

Ahshsjssj varmış meğer. Bir keresinde "ben sana buraya taşınmadan önce demiştim artık ben geri çekileceğim biraz da sen yap diye " dedi. "he öyle mi hatırlamıyorum muhtemelen ciddiye almamışımdır çünkü aşırı saçma" dedim yine küstü. Mütemadiyen küsüyor bana niye yapıyor bunu anlamıyorum. Kendisini kocam sanıyor olabilir. Yazık.

Her konudaki gibi aşırı tatlı ve ponçik bir şekilde ifade etmişsiniz, yine bayıldım
Ayrıca bir başlığa baktım, bir konu sahibine..
Baya da bir inanamadim.
Size de kısmet olmuş sonunda

Konuya da, tabi ki süpürmek durumunda değilsiniz diyorum.
Ben kendi annemin de evini supurmem ihtiyacı yoksa, o da benimkini.

Aslında tabi ki süpürülür, bulaşık da yıkanır, konu o da değil.
Konu bunu gelinin görev tanımına sokmak..
İşte bu olmaz.

Ayrıca ne küçük hesaplar, yok kocana şunu aldım, yok ogluna bunu aldım falan..

Kocama dahil aldıklarını hayır olarak dağıtırdim..
Giyilmedigini görsün diye.

Velhasıl haklısınız bence, dert etmeyin, böyle devam edin

Eltide yazık kendisin ben merhametliyi o yüzden yapıyorum diye teselli ediyor, yaptığı saçmalığa bir anlam yüklemeye çalışıyor tabi oda haklı ne yapsın. Kızma eltine idrak, üzüldüm ben ona

Ajsjsj başlarda üzülüyordum aslında ama sonradan kayınvalidemin küçük bir kopyası olduğunu anlayınca üzülmekten vazgeçtim. Zihniyet aynı.

Her gun supurmeni istemezler umarim. Bunlar insan degil. Insanliktan nasibini almamislar.

Deme öyle bir ara plan yapmışlardı. Bir gün ben bir gün eltim süpürecek haftayı tamamlayacaktık ahsjsjs. Bak sadece bende istemiyor demokratik bir paylaşım söz konusu. Normalde yav he der geçerim de bugün ne olduysa ciddi ciddi gerildim. Bir ara kalbim ağzımda attı sinirden.

gercekten oyledir, hepsi hizmet bekliyor. Sebebini anlasak keske ...

Şimdi gudubet görümcem yarın eli belinde bana gelecek. Ben de benim evime geldiği için nazik davranacağım mecbur. O da bunu gayet biliyor bu yüzden söylenip duracak. Ben cevap vereceğim ama kendisi paçozluk seviyesine gelince konuyu kapatacağım çünkü kavgadan yüksek sesten hoşlanmıyorum. Yine aynı döngü Devam edecek.

Gayet iyi durumları aslında. Rahatlıkla yardımcı alabilirler. Ancak takıntıları var.lüzumsuz görüyorlar temizlik için yapılan harcamayı.

Yeğenine pijama almış diye temizlik için harcama yaptığını zannediyor zaten.
Hediye aldığın birine o cümleleri kurmak nasıl bir kafanın ürünüdür? Bu kadar yüzsüzlük olamaz.

Gidip yapmayın bir şey. "Elime mi yapışır" diyorsunuz da bir defa yaparsanız emin olun yapışır.
Kendi yaşadığı evi başkasına temizletmeye meraklıysa ya yardımcı tutsun ya da kardeşini çağırsın.

Siz de şu merhametinizi operasyonla mı aldırırsınız ne yaparsınız bilmiyorum ama o merhametten bir an önce kurtulsanız iyi olur.
Diğer konularınızı da biliyorum. Üzgünüm ama başınıza ne geliyorsa "acaba ben vicdansız mıyım" diye düşünmekten geliyor.
Siz vicdansız değilsiniz, insanlar yüzsüz ve hadsiz.

Normal şartlar altında "eline mi yapışır, yaşlı insan. Arada bir çıkıp yalandan süpürüver" derdim de, böyle fesaat, kaknee, çenebaaaz görümce olduğu için "aslaaa" diyorum.

Ben de halayım. Ben de yeğenime bol bol, kardeşime ve geline ara sıra hediye alıyorum. Bir kere bile o hediyeleri bir şey karşılığında vermek aklımın ucundan geçmedi (tamam kabul yeğenim beni sevsin, halaaa diye sarılsın diye hediyelere boğan buldumcuk hala olabilirim ama ben 750 km uzaktayım, bahanem var).

Normal şartlar altında daha da sinirlenebilirdim konuya muhtemelen ama yazım dilinden dolayı hep Bi tebessüm oluştu suratımda. Hayatı size zindan etmelerine izin vermeyin.

Valla ben de kendime inanamıyorum görümce konusu açtım :/ normalde hayatıma etki etmesine müsaade etmediğim için dert olarak görmüyorum ama bugün tuhaf bir bir şekilde çarpıntım arttı, ellerim titredi. Lüzumsuz gerildim.

Bu yüzden bu durumun beni etkilemesine izin vermemek için konu açtım. Varsa hatam söylensin. Ben yapmış düşünüyor isem söylensin diye.

Güzel sözleriniz için de teşekkürler :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…