- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.031
-
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
Eltin daha once temizliklerini yapiyirsa alistirmistir onlari. Simdi de senden bekliyorlar. Alistirma. Benim annem 70 yasinda kendi yapiyor. Gorumcen calisiyorsa hafta sonlari torbaya mi girdi hafta sonu yapsin. Ben de calisiyorum hafta sonu yapiyorum.
Öncelikle ben sana bayıldım
Aynı durum bende de var ama benim şansım şu ki ben sadece senede bir iki ay kalmaya geldikçe geçecek bugünler diyerek yapıyorum işleri
Ama sana şöyle bir öneride bulanabilirim bendeki görümcede aynı bekar ve değişik bir karakter ama bende hümanistimdir bence ciddiye almamaya devam edin ve süpürmeyin süpüreceğin günlerde gelecek ama bence şuan sadece gereksiz bir kabulleniş olur
Her gun supurmeni istemezler umarim. Bunlar insan degil. Insanliktan nasibini almamislar.Her gün ev süpürülmeli onlara göre. Ben de her gün süpürüyorum ama ufak çocuk var dökülüyor süre süpürüyorum. Yalnız yaşasam her gün süpürmem.
Süpürmez canım çalışıyor ya bende de var bir tane böyle yaşı büyük ve bekar mantık şu gelinler ne güne duruyor hizmet etsinler.Hizmet ve gelin kelimesinide çok duymuşumdur ağzından.Nefret ederim o yüzden bu hizmet kelimesinden sayesindeKonuyu okurken aşiri sinirlendim.
Sakin kalmaniza şasirdim, ben olsam 3uncu dunya savaşi cikarmistim.
Yegenine hediye alip sizin başiniza kakiyor, terbiyesiz.
Hem kv gorumcenizle yasiyor, neden siz evini supurmelisiniz ki.
Gorumce neden kendi evinizi temizlemiyor. Kendi kollari tutmuyor mu?
Sinirim gecmiyor, ya sabr
Bu yüce görevi senin yapmanı bekliyomuş,hmm. Senin haberin var mıydı bundan?
Eltide yazık kendisin ben merhametliyi o yüzden yapıyorum diye teselli ediyor, yaptığı saçmalığa bir anlam yüklemeye çalışıyor tabi oda haklı ne yapsın. Kızma eltine idrak, üzüldüm ben ona
Her gun supurmeni istemezler umarim. Bunlar insan degil. Insanliktan nasibini almamislar.
gercekten oyledir, hepsi hizmet bekliyor. Sebebini anlasak keske ...Süpürmez canım çalışıyor ya bende de var bir tane böyle yaşı büyük ve bekar mantık şu gelinler ne güne duruyor hizmet etsinler.Hizmet ve gelin kelimesinide çok duymuşumdur ağzından.Nefret ederim o yüzden bu hizmet kelimesinden sayesinde
Basliga gelirsek
sevmezse sevmesin. Sanki siz ona bayiliyor musunuz?
Konuya gelince gereken her seyi yazmissin. Simdi o düşünsün. Ben olsam "pijemayi Alican'a aldin. Ille karsiligini istiyorsan ver eline supurge yapabildigi kadarini yapsin" derdim.
Gayet iyi durumları aslında. Rahatlıkla yardımcı alabilirler. Ancak takıntıları var.lüzumsuz görüyorlar temizlik için yapılan harcamayı.
Her konudaki gibi aşırı tatlı ve ponçik bir şekilde ifade etmişsiniz, yine bayıldım
Ayrıca bir başlığa baktım, bir konu sahibine..
Baya da bir inanamadim.
Size de kısmet olmuş sonunda
Konuya da, tabi ki süpürmek durumunda değilsiniz diyorum.
Ben kendi annemin de evini supurmem ihtiyacı yoksa, o da benimkini.
Aslında tabi ki süpürülür, bulaşık da yıkanır, konu o da değil.
Konu bunu gelinin görev tanımına sokmak..
İşte bu olmaz.
Ayrıca ne küçük hesaplar, yok kocana şunu aldım, yok ogluna bunu aldım falan..
Kocama dahil aldıklarını hayır olarak dağıtırdim..
Giyilmedigini görsün diye.
Velhasıl haklısınız bence, dert etmeyin, böyle devam edin
Görümce az yesinde kendine uşak tutsun