Görümcem resmen beni sevmiyor inanılır gibi değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Soyleme sekli cok terbiyesizce.
Belki kayınvalide gelip gitmenizi bekliyordur.
Bu sekilde soylemek yerine. Annem yalniz vok uuzun zaman geciriyor bazen ugrayip bir kahve yapiver ya da birlikte yemek hazırlayın vs biseyker dese belki daha tatli olabilirmiş.
Cunku burda bence asil mesele süpürmek degil. Sizin gelin olarak oraya gitmeniz bekleniyor

Hadsizlikte sınır tanımayan insanlar var. Kendi çalışıyorsa, gelince süpürsün yaşadığı evi. Çalışan kadınların hepsinin hizmetçisi mi var sanki.
Böyle bir densizlikle karşılaştım yıllar önce.İyi niyetli, sesiz sakin bir insanımdır. İlk zamanlarda,kayın valideye gidince elimden gelen işleri yapardım. Sonra sonra beklentileri iyiden iyiye artmaya başladı bunların. Eşimi kafaya almış, onu araya koyarak, her hafta evlerini temizlemeye gitmemi istemişlerdi.Aşırı sinirlenip, ağzıma ne geldiyse sayıştırdım.Evinizi ben mi kullanıp, kirletiyorum, gündelikçi yerine beni mi aldınız? Kocaman kızın her gün ziv ziv gezecek, ben gelinim diye düzenli ev temizlemeye mi geleceğim? Gelmiyorum, hadi ne yapacaksanız, yapında görelim. Kullandığım cümleler bunlardı.Az yesinde bir uşak tutsun o görümceniz kendine. Kavga çıkarsa da çıksın valla. Hiç yüz vermeyin bile.

Ne bileyim insanların bu denli sınır bilmez olduğunu kabullenmek, kendimi sorgulamaktan daha zor geliyor. Çünkü kendimi değiştirebilirim ama insanları değiştiremem. Kabul etmek de depresif yapıyor beni. Bir yerinden yakalayıp aslında sandığın gibi değil bende de hata olabilir diye düşünmek istiyorum belki de.

Gelsin.
Geldiği gibi yine lafini yer gider.
Yaptigi en basit dille terbiyesizlik. Hediye verip "faydasını goremedim temizlige gelmiyorsun" demek.
Bence ille de gelecegine eminseniz cikin carsiya pazara siz de ona bir pijema alin. Konuyu acarsa verip pazar kis temizligine yardima beklediğinizi soylersiniz

Hahaayyt pabucumun görümcesi, ağzın bal yesin bacım ahsjdkdk.
E ama öyle benimde kardeşimin eşi var yeminle anneme yardıma gitceksem ona asla haber vermem ki kendini mecbur hissetmesin. Çünkü mecbur değil. Annem çoğu zaman beni de istemez yardıma ama ben giderim.
Ve biliyorum söylesem kesin gelir.
Ben annemin evladıyım da, gelinimiz mantar mı?
Kızlarına kıyamayıp geline iş buyuranlara gıcık oluyorum.

Aslında bunu yapmak istiyorum ama ne bileyim kendime de yakıştıramıyorum. İyice çirkin olucaz. Pis pis davranışlar :)

Oglunuza harcayacagi paralarina hizmetci tutsunlar. Hic sinirlenmeyin. Gerekeni demissiniz anlayana. Onun baska problemleri var hirsini sizden cikariyor. Evlenmemenin de sıkıntilari olabilir. Yanlis anlamayin evlenmemesini garip bulmuyorum ben, ben de bekarim gerci ben bosandim, ama o belki de bunu problem ediyordur. Bazilari oyle cunku bu durumun acisini baskalarindan cikariyorlar.

Süpersin bence hiç bozma aynen devam.. kaynananın gerçekten ihtiyacı oldupu zaman yardımcı olacağını düşünüyorum şimdiden dostlar alışverişte görsüne gerek yok. Görümceyi de Allah ıslah etsin

Senin gibi yengem olsa kardeşime boşatırım seni. Çocuğunu da elinden alırım. Zamane gelinleri işte.

gucunuz yeterse hediye olarak robot supurgelerden alin. tum gun supursun dursun. hem de aldigi pijamalarin karşılığıni vermis olursunuz. simdiki ve gelecekteki tum pijamalar icin.
Ahah yeteri kadar pijama gelmezse laf bile sokabilir, her iyiliğin karşılığı var ama bu robotun karşılığını göremiyoruz diye

gucunuz yeterse hediye olarak robot supurgelerden alin. tum gun supursun dursun. hem de aldigi pijamalarin karşılığıni vermis olursunuz. simdiki ve gelecekteki tum pijamalar icin.Eki Görüntüle 2552311

Shsjsjje buna çok güldüm. Dırdırı ile bozar makineyi. Dünyada dırdırla bozulan ilk makine olur. Yahu kadın lavabosunun parlaklığı ile övünen bir tip, bu makineye o muhteşem parkelerini emanet eder mi hiç. Parkelerim diyor, sahiplenme Eki ile kullanıyor. Fayanslarım, lavabom vs. Sahi nereye düştüm ben ya, acıdım şu an kendime ahsjsjs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…