- 13 Eylül 2015
- 21.786
- 68.472
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
Neyse baya okudum,mesaj iyiydi begendim:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Idrakyollariiltihabi cevap gelince lütfeeeğğnnn beni etiketle
Yeğenine pijama almış diye temizlik için harcama yaptığını zannediyor zaten.
Hediye aldığın birine o cümleleri kurmak nasıl bir kafanın ürünüdür? Bu kadar yüzsüzlük olamaz.
Gidip yapmayın bir şey. "Elime mi yapışır" diyorsunuz da bir defa yaparsanız emin olun yapışır.
Kendi yaşadığı evi başkasına temizletmeye meraklıysa ya yardımcı tutsun ya da kardeşini çağırsın.
Siz de şu merhametinizi operasyonla mı aldırırsınız ne yaparsınız bilmiyorum ama o merhametten bir an önce kurtulsanız iyi olur.
Diğer konularınızı da biliyorum. Üzgünüm ama başınıza ne geliyorsa "acaba ben vicdansız mıyım" diye düşünmekten geliyor.
Siz vicdansız değilsiniz, insanlar yüzsüz ve hadsiz.
Gelsin.Şimdi gudubet görümcem yarın eli belinde bana gelecek. Ben de benim evime geldiği için nazik davranacağım mecbur. O da bunu gayet biliyor bu yüzden söylenip duracak. Ben cevap vereceğim ama kendisi paçozluk seviyesine gelince konuyu kapatacağım çünkü kavgadan yüksek sesten hoşlanmıyorum. Yine aynı döngü Devam edecek.
E ama öyle benimde kardeşimin eşi var yeminle anneme yardıma gitceksem ona asla haber vermem ki kendini mecbur hissetmesin. Çünkü mecbur değil. Annem çoğu zaman beni de istemez yardıma ama ben giderim.Hahaayyt pabucumun görümcesi, ağzın bal yesin bacım ahsjdkdk.
Gelsin.
Geldiği gibi yine lafini yer gider.
Yaptigi en basit dille terbiyesizlik. Hediye verip "faydasını goremedim temizlige gelmiyorsun" demek.
Bence ille de gelecegine eminseniz cikin carsiya pazara siz de ona bir pijema alin. Konuyu acarsa verip pazar kis temizligine yardima beklediğinizi soylersiniz
Oglunuza harcayacagi paralarina hizmetci tutsunlar. Hic sinirlenmeyin. Gerekeni demissiniz anlayana. Onun baska problemleri var hirsini sizden cikariyor. Evlenmemenin de sıkıntilari olabilir. Yanlis anlamayin evlenmemesini garip bulmuyorum ben, ben de bekarim gerci ben bosandim, ama o belki de bunu problem ediyordur. Bazilari oyle cunku bu durumun acisini baskalarindan cikariyorlar.Deme öyle bir ara plan yapmışlardı. Bir gün ben bir gün eltim süpürecek haftayı tamamlayacaktık ahsjsjs. Bak sadece bende istemiyor demokratik bir paylaşım söz konusu. Normalde yav he der geçerim de bugün ne olduysa ciddi ciddi gerildim. Bir ara kalbim ağzımda attı sinirden.
Süpersin bence hiç bozma aynen devam.. kaynananın gerçekten ihtiyacı oldupu zaman yardımcı olacağını düşünüyorum şimdiden dostlar alışverişte görsüne gerek yok. Görümceyi de Allah ıslah etsinAhshsjssj varmış meğer. Bir keresinde "ben sana buraya taşınmadan önce demiştim artık ben geri çekileceğim biraz da sen yap diye " dedi. "he öyle mi hatırlamıyorum muhtemelen ciddiye almamışımdır çünkü aşırı saçma" dedim yine küstü. Mütemadiyen küsüyor bana niye yapıyor bunu anlamıyorum. Kendisini kocam sanıyor olabilir. Yazık.
Görüldü yaptı mı? Kesin görmüştür ama zevk için yüzüne hönkürecek sanırımCevap vermeyebilir bizzat suratıma çemkirmeye gelir bence :)
Senin gibi yengem olsa kardeşime boşatırım seni. Çocuğunu da elinden alırım. Zamane gelinleri işte.Ahshsjssj varmış meğer. Bir keresinde "ben sana buraya taşınmadan önce demiştim artık ben geri çekileceğim biraz da sen yap diye " dedi. "he öyle mi hatırlamıyorum muhtemelen ciddiye almamışımdır çünkü aşırı saçma" dedim yine küstü. Mütemadiyen küsüyor bana niye yapıyor bunu anlamıyorum. Kendisini kocam sanıyor olabilir. Yazık.
Çok mantıklı yaagucunuz yeterse hediye olarak robot supurgelerden alin. tum gun supursun dursun. hem de aldigi pijamalarin karşılığıni vermis olursunuz. simdiki ve gelecekteki tum pijamalar icin.
Ahah yeteri kadar pijama gelmezse laf bile sokabilir, her iyiliğin karşılığı var ama bu robotun karşılığını göremiyoruz diyegucunuz yeterse hediye olarak robot supurgelerden alin. tum gun supursun dursun. hem de aldigi pijamalarin karşılığıni vermis olursunuz. simdiki ve gelecekteki tum pijamalar icin.
gucunuz yeterse hediye olarak robot supurgelerden alin. tum gun supursun dursun. hem de aldigi pijamalarin karşılığıni vermis olursunuz. simdiki ve gelecekteki tum pijamalar icin.Eki Görüntüle 2552311
Yok yapmadı. Ya üstten bakıp "ay hiç sinirimi bozamam" deyip okumadı ki bu hareket ona göre değil. Ya da görmedi gerçekten.Görüldü yaptı mı? Kesin görmüştür ama zevk için yüzüne hönkürecek sanırım