- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel fikir :)Giysin gelsin üstüne meyva suyu dökün ay pardon deyin.:)) komedi.boyle birsey gormedim yahu
evet eltiydi. gelinlik taç kocasıda beyaz smokin giymişti
Hehehe iyi olmus gelin siyahmi secer ya nasil bir mantik
Demekki arkadas icin cenazemis cok sacma değilmi? Gelin olan canli renk alirbende şu özel günlerde siyahı hiç sevmiyorum nne öyle cenaze evi gibi tövbe tövbe
Böyle okadar cok olay oluyorki, ben kuaforde calistim bir ara ne kaynanalar var gelinle ayni topuzu yaptiran. Gelinile yarisanda var elti gorumce kardesilede... her kiz icin o gun ayridir ona özeldir birkere yasadigi birseydir baskasinin gölge yapmasi ömür boyu aklina gelcek birsey.Düğünümden bikaç gün önce kuaförüme uğramıştım son eksikleri, giderken getirmem gerekenleri kontrol etmek için. Orada nişan başı yapılıyordu. Kuaför tesettürlü bir kıza duvak takıyordu yaptığı türbanın arkasına ama bildiğin duvak. Kuaförüm nişan saçı olduğunu söyledi. Yanımda da ablam vardı şakalaşıyorduk bana bende senin kınanda böyle duvak yapayım mı dedi. Bende duvagı gelin yapar ben mi gelin sen mi belli olmaz dedim. (Ablamla ikiz gibi benziyoruz bu arada) sonra kuaförüm kıza duvak yaparken buda gelinin ablası zaten demesin mi. Gelin de bunun üstüne sen duvak yapma taç takma diyorum dinlemiyor dedi. Gülcem gülemiyorum kızda çok bozuldu. Sonra türbanını bozdurdu baska türlü topladı. Bide o duvaklı türbanın üstüne taç almış. Ayrıca kıyafeti de kardeşinin nişanlığı gibiydi. Ben kızı gelin sanmıştım. Ne utanmazlar var ya. Benimde ablam evlendi biz nişanda kınada sade giyindik kimse gelinin önüne geçmesin diye. İnsanlar ne kendini bilmez.