Sureci cidden merak ettim :)
Neden biliyormusunuz
1 ay evvel acaba hoşlanıyor mu diye düşünülen bir kişi ile ne ara kaynaşıp işi 1 ayda evliliğe getirdiğinize dair bi ayrıntı olmadığı için insanların inanası gelmiyor.
Hayatta herşey mumkun, bugun tanışıp yarın da evlenilebilir bu imkansız değil. Ama normal şartlarda bu işin bir sırası, bir süresi var. Mesela karşındaki kişiyi hoşlanıyor mu diye tartmak, hayatında biri var mı ona göre açılayım diye kestirmek minimum 1 hafta sürer. Görüşmeye başladığınızda huyunu suyunu, evlilik ile ilgili düşüncelerini öğrenmek öyle evlenecek kadar aşık olmak buna karar vermek falan da zaman alır. İlişki 1 aylık olsa neyse. 1 ay önce sevgili bile değildiniz butun bunlar ne ara oldu?
çok güzelde forumda gezene kadar az biraz yazıp bizi bu meraktan kurtarabilirdin ,görümcene ne oldu mesela iple mahsene mi kitlediler
Hersey cok hizli ilerlemiyor mu?
Gorumce problemi nasil cozulecek evlenince? Bunlari cozmeden evlilige adim atmasaydiniz keske.
Bana biraz fake gibi geldi konuvv
Niye konu fake diyorsunuz kiz gayet uslubuyla hanfendiligiyle arada bir cevap yaziyor.
Dedim ya münkündür olabilir elbette. 1 günde bile karar veren olabilir.
Şunu yazmayı eksik bıraktım, bir önceki konusunda iş görüşmesinde sorulan kişisel sorular için herkes olabilir sorulabilir demişti. Konu sahibi de ısrarla işle alakalı değil de kendisini tanımak amaçlı sorduğunu düşünüyordu.
Bu konuda da diyor ki "siz beni önceki konuda topa tutmuştunuz ama ben haklı çıktım bakın".
Bundan sebeptirki sanki kendini haklı çıkarmak için oturup hayal kurmuş senaryo yazmış gibi de hissediyor insan. Fake fake diyen (ben demedim sadece içimden geçirdim ama yazmadım) de buda istinaden diyor. Yoksa kimsenin kendisiyle alıp veremediği yok.
Ne gibi :)
Yani doğru mu değil mi bilemem ama
Sizce de çok saçma değil mi?
Kim neyi dert ediyorsa anında çözülüyot
Görümcenin vermek istediği mesaj ardından hemen gelen evlenme teklifi vs.
Fake demiyorum ama bu konuda bir şeyler beni rahatsız ediyor
Arkadaşlar merhaba,tüm soruları yanitlandiracagim. Yorumları henüz tek tek okumadım bu güncellemeyi yapayım yorumlarınıza da tek tek cevap verecem.
Öncelikle nasil 1 ayda bu mevzuya geldiniz diyenlere yazıyorum, ise başladım eski konuyu açtıktan hemen sonra. Zaten ilgisini fark etmiştim, iş yerinde de ilk 3 gün sürekli bulunduğum birime geldi birimdeki arkadaşlar bile şaşırdı, yönetici normalde şirkete uğramaz bizim birimden ayrılmıyor diye ayni günün akşamı için randevulastik ayrı ayrı gittik ama şirketten beraber çıkmadık. Tanımak istediğimizi belirttik her şey iyi hoştu, lakin şirkette bi arkadaşa yakalandık ve mevzu yayıldı. Buradaki işi babamın tanıdığı sayesinde öğrenmiştim,haliyle o babama söyledi. Babamda laf söz olur önünü alamazsınız diyince apar topar nişan yapmaya karar verdik. Düğün gündemimizde en az 1 sene sonra. Gelelim görümce mevzusuna ,gorumcem gelip özür diledi, mevzusu ayrıymış onunda. Nişana erkek arkadaşını da davet ettik ve gorumcemde benimle evlenmek mi istemiyor vs stresine girmiş 3 senedir beraberlermiş. O yüzden gelin gibi giyinip mesaj vereyim demiş, bari bana deseydi ona da elbise bakardık. Velhasıl nişanımın son kısmında gorumcem de evlenme teklifi aldı (nihayet). Nisanimin son saatleri haliyle onların evlilik kararini kutlamalarina döndü. Bende kendi elbisemi giydim yine,gorumcem de apar topar yine tasli tuşlu bi abiye aldı,ben kuaförde saçlarımı yaptırırken oda bana giyinip fotoğraflarını yolladı whatsapptan,beraber karar verdiğimizi aldı.Velhasıl bilerek uzun her detaya indim ki bi kulp bulmayın,fake değilim. Mutluyum herşey çözüldü,inşallah boyle devam eder.
13 temmuz öğlen vakti işten ayrılmaya karar verip patronla konuşma peşinden 14 temmuz günü ilk önce arkadaş aracılığıyla, şimdide baba tanıdığı vasıtasına ayarlanan iş
belki fake değilsin de aşırı ötesi yumuşaksın.. o kadar rezaletten sonra ne özrünü kabul ederdim ne de elbise seçerdim beraber.. düşünsene sevgilisine yapması gereken atarı senin en güzel gününün içine tükürerek sana yapıyor.. yarın sen hamileyken o hamile kalamasa çocuk odasını falan yakmaya kalkar ciddiyim.. o kızın üst düzey bir karakter ve akıl sorunu var aman aman ultra mesafeyi çek, asla samimi de olma..
Olaylar hizli ve abartili farkindayim ama konu sahibi burada ne konular var benim ki neden fake olsun dedi13 temmuz öğlen vakti işten ayrılmaya karar verip patronla konuşma peşinden 14 temmuz günü ilk önce arkadaş aracılığıyla, şimdide baba tanıdığı vasıtasına ayarlanan iş
Olaylar hizli ve abartili farkindayim ama konu sahibi burada ne konular var benim ki neden fake olsun dedi
Her ayrıntıyı vermiyordum öyle pat diye tanınmamak adına ama bu görümce konusundan sonra tanıyan zaten tanır diye gerçeği yazdım ne var bunda
yahu tanıyan çıksa zaten patronun kucağıma oturabilirsininde tanırdı sonuçta o durumda normal değildi.. tanıyan çıkacaksa asıl o konuda tanımıştır zaten.
Olaylar hizli ve abartili farkindayim ama konu sahibi burada ne konular var benim ki neden fake olsun dedi
Dedigin dogru bi sekilde çıkıyor ortaya.sır perdesi dizi gibiydi zaten anlık durum degisiyordu bi tuhaflik oldugu belliydie sır perdesi mi ne konusunun sahibide öyle dedi. üstelik üyeliği kapatılınca hızını alamayıp gelip yine konu açtı fake değilim diye.
herneyse çıkar elbet ortaya.
Hayirli olsun ama görümcen kiskanliğini tescillemiş oldu.yani evlilik teklifi almadigi için huzursuz ve kiskançti nişan gecenizde evlilik teklifi alip kutlama yapti ve geceye yine damgasini vurdu kisacasi ROL ÇALDI
e sır perdesi mi ne konusunun sahibide öyle dedi. üstelik üyeliği kapatılınca hızını alamayıp gelip yine konu açtı fake değilim diye.
herneyse çıkar elbet ortaya.
Ama ben onu kimseye anlatmadım. Hadi bu konuya gelen fake yorumları neyse ama o iş tecrübesi beni çok yıpratmıştı ve üzmüştü bir de fake gibi yorumlar gelince emin olun çok üzüldüm. bakın siz yazdınız gerçekten gözlerim doldu sanki basiretim bağlandı da o işe devam ettim.
Evet rol çaldı onun kutlamasına döndü bir an. Ama ne yapayım sevdiğim adam yanımda mutluyum dedim geçtim mecbur
Emin olun üyeliğim sizin yorumlarınıza dayanıp fake diye kapatılırsa bunu yönetime mail atarak vs çözerim konu açmam.
Yani yine dedigini yapmis oldu böyle oyunlara izin vermeyin bence .yada sevdiginiz adam daha net çözumler bulsunEvet rol çaldı onun kutlamasına döndü bir an. Ama ne yapayım sevdiğim adam yanımda mutluyum dedim geçtim mecbur
Emin olun üyeliğim sizin yorumlarınıza dayanıp fake diye kapatılırsa bunu yönetime mail atarak vs çözerim konu açmam.
kafamda soru işareti oluşturan tek şey şu sakin tavrınız ve açıklama yapmaya çalışmanız.
ben ne zaman ufak detayları yakalasam bana bu kadar ayrıntıya girmeye gerek yok dendi ve onlar fake çıktı.
Sakin bir insanım ve kendimi ispatlamak huyumdur. Sizin için huyumdan mı vazgeçeyim. Ayrıca benim konuma yorum yapıyorsunuz cevap vermemek bana göre kabalık olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?