Görümcem nişanımda benimle aynı elbiseyi giyecekmiş:(

Sureci cidden merak ettim :)

Anlattım süreci geç oldu ama ancak vakit bulabildim.

Ya benim bir arkadaşım adamla tanıştı 1 ay sonra evliydi. Neden bu kadar garip geldi size anlamadım forumda bile bi sürü örnek var.

çok güzelde forumda gezene kadar az biraz yazıp bizi bu meraktan kurtarabilirdin ,görümcene ne oldu mesela iple mahsene mi kitlediler

Forumda gezmedim ki o mesajı yazıp çıktım aslında belki bir konu başlığı ilgimi çekmişti ona bakmışımdır hatırlamıyorum telaştan.

Hersey cok hizli ilerlemiyor mu?
Gorumce problemi nasil cozulecek evlenince? Bunlari cozmeden evlilige adim atmasaydiniz keske.

Evlilik için önümüzde uzun zaman var niye acele ettiğimizi de anlattım üst mesjaımda.

Bana biraz fake gibi geldi konuvv

Ya burada ne fake konular görüyoruz konu sahibi yazıyor da yazıyor ben zar zor vakit ayırıp girebiliyorum takip eden gören mutlaka vardır bugün ilk defa şuan girdim zaten foruma. Bir de fake konu açmakla mı uğraşayım.

Niye konu fake diyorsunuz kiz gayet uslubuyla hanfendiligiyle arada bir cevap yaziyor.

Çok teşekkür ederim gerçekten.

Evet 1 ay yemedim içmedim bana laf eden 3 kişiyi içimde tuttum ve onlara günlerini göstermek için 1 ay sonra böyle bir konu açtım. Çok mantıklı.

Sizin bakışınızdan her şey hemen çözülmüş gibi duruyor ama bir de benim açımdan bakın. Etrafa rezil oldum, en güzel zamanalrım burnumdan geldi, nişan attım ağladım zırladım, nişanlımın ailesıyle şimdiden yüz göz olduk. Aslında hiçbirşey çözülmüyor üstü kapanıyor sadece

belki fake değilsin de aşırı ötesi yumuşaksın.. o kadar rezaletten sonra ne özrünü kabul ederdim ne de elbise seçerdim beraber.. düşünsene sevgilisine yapması gereken atarı senin en güzel gününün içine tükürerek sana yapıyor.. yarın sen hamileyken o hamile kalamasa çocuk odasını falan yakmaya kalkar ciddiyim.. o kızın üst düzey bir karakter ve akıl sorunu var aman aman ultra mesafeyi çek, asla samimi de olma..

13 temmuz öğlen vakti işten ayrılmaya karar verip patronla konuşma peşinden 14 temmuz günü ilk önce arkadaş aracılığıyla, şimdide baba tanıdığı vasıtasına ayarlanan iş

Her ayrıntıyı vermiyordum öyle pat diye tanınmamak adına ama bu görümce konusundan sonra tanıyan zaten tanır diye gerçeği yazdım ne var bunda

Görümcemin erkek arkadaşı istanbula yerleşecek evlenirlerse görümcem de onunla gider. İster istemez aramıza mesafe girecek umarım.

Ben insanları kıramıyorum gerçekten vur ensesine al ekmeğini bi insanım kötü ama huyum bu

13 temmuz öğlen vakti işten ayrılmaya karar verip patronla konuşma peşinden 14 temmuz günü ilk önce arkadaş aracılığıyla, şimdide baba tanıdığı vasıtasına ayarlanan iş
Olaylar hizli ve abartili farkindayim ama konu sahibi burada ne konular var benim ki neden fake olsun dedi

Olaylar hizli ve abartili farkindayim ama konu sahibi burada ne konular var benim ki neden fake olsun dedi

Ya bir de fake konu açacak olsam açar devam ettiririm. Vakit yaratıp dur iki dakika bi foruma gireyim yorumlara cevap vereyim demem kısıtlı vaktimde konu açmam. Mantıksız bu fake yorumları her açıdan

Her ayrıntıyı vermiyordum öyle pat diye tanınmamak adına ama bu görümce konusundan sonra tanıyan zaten tanır diye gerçeği yazdım ne var bunda

yahu tanıyan çıksa zaten patronun kucağıma oturabilirsininde tanırdı sonuçta o durumda normal değildi.. tanıyan çıkacaksa asıl o konuda tanımıştır zaten.

yahu tanıyan çıksa zaten patronun kucağıma oturabilirsininde tanırdı sonuçta o durumda normal değildi.. tanıyan çıkacaksa asıl o konuda tanımıştır zaten.

Ama ben onu kimseye anlatmadım. Hadi bu konuya gelen fake yorumları neyse ama o iş tecrübesi beni çok yıpratmıştı ve üzmüştü bir de fake gibi yorumlar gelince emin olun çok üzüldüm. bakın siz yazdınız gerçekten gözlerim doldu sanki basiretim bağlandı da o işe devam ettim.

Hayirli olsun ama görümcen kiskanliğini tescillemiş oldu.yani evlilik teklifi almadigi için huzursuz ve kiskançti nişan gecenizde evlilik teklifi alip kutlama yapti ve geceye yine damgasini vurdu kisacasi ROL ÇALDI yani elbise giymesede yapti yapacagini

e sır perdesi mi ne konusunun sahibide öyle dedi. üstelik üyeliği kapatılınca hızını alamayıp gelip yine konu açtı fake değilim diye.

herneyse çıkar elbet ortaya.
Dedigin dogru bi sekilde çıkıyor ortaya.sır perdesi dizi gibiydi zaten anlık durum degisiyordu bi tuhaflik oldugu belliydi

Hayirli olsun ama görümcen kiskanliğini tescillemiş oldu.yani evlilik teklifi almadigi için huzursuz ve kiskançti nişan gecenizde evlilik teklifi alip kutlama yapti ve geceye yine damgasini vurdu kisacasi ROL ÇALDI

Evet rol çaldı onun kutlamasına döndü bir an. Ama ne yapayım sevdiğim adam yanımda mutluyum dedim geçtim mecbur

e sır perdesi mi ne konusunun sahibide öyle dedi. üstelik üyeliği kapatılınca hızını alamayıp gelip yine konu açtı fake değilim diye.

herneyse çıkar elbet ortaya.

Emin olun üyeliğim sizin yorumlarınıza dayanıp fake diye kapatılırsa bunu yönetime mail atarak vs çözerim konu açmam.

kafamda soru işareti oluşturan tek şey şu sakin tavrınız ve açıklama yapmaya çalışmanız.
ben ne zaman ufak detayları yakalasam bana bu kadar ayrıntıya girmeye gerek yok dendi ve onlar fake çıktı.

yok olurmu öyle şey burda üye yorumlarına dayanarak üyelik iptali yapılmaz zaten merak etmeyin..

Yani yine dedigini yapmis oldu böyle oyunlara izin vermeyin bence .yada sevdiginiz adam daha net çözumler bulsun

kafamda soru işareti oluşturan tek şey şu sakin tavrınız ve açıklama yapmaya çalışmanız.
ben ne zaman ufak detayları yakalasam bana bu kadar ayrıntıya girmeye gerek yok dendi ve onlar fake çıktı.

Sakin bir insanım ve kendimi ispatlamak huyumdur. Sizin için huyumdan mı vazgeçeyim. Ayrıca benim konuma yorum yapıyorsunuz cevap vermemek bana göre kabalık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…