- 6 Mart 2015
- 661
- 1.926
- 46
- Konu Sahibi ektekidosya
Ben de aile düzeni kurana kadar çocuk yapmayı planlamıyorum
Yok yok hemen yapmalısınız o çocuğu bence. Tek çocuk eksik bu şahaaaaaaane adama, hayata evliliğe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aile düzeni kurana kadar çocuk yapmayı planlamıyorum
Eşiniz annesi ilk aradığında sana danisacakti. Şimdi sen ne dersen öyle yapalım demesi birşey ifade etmiyor. Şimdi kaynana doyecekki gelin istemiyor. Hoş desin. Yeni evli çifte kızını göndermeden önce dusunseydim eşiniz emrivaki yapmış hata onda. Annesi arayınca ne işi var anne uzak degilki yeni evliyiz. İsrra ederse de eşime sormadan olmaz şimdi haber ederim deseydi. Bile bile kabul etmis.Yarım saat te uzak değil ayrıca. Tepkinizi koymazsamiz pişman olursunuz.Eşim sen ne dersen öyle yapalım diyor ama ben kötülük de çıksın istemiyorum bu gidişle çıkması gerekiyor gibi
ya kırsalda yaşayan insanlarda var bu kafaİlçeye yarım saat uzaklıkta ise köyden ilçeye ulaşım yok mu, ne munasebet sizde kalıyor. Sanki 1000 km yoldan gelmiş.
Durup durup abi evlendikten sonra işe girmek de zaten "abimin evi var orda kalırım" demek değil mi?Millet iki vasıta değiştererek günde iki saat yol çekiyor sırf işi için şaka gibi . Annesi kızını birazda abisi yengesi ilgilensin, baksın mantığıyla başından savmış, kız da bana da değişiklik olur mantığıyda kabul etmiş bence. Yengesi hizmet eder o da misafir gibi takılır mis gibi.
Okuyunca inanamadım.Bu nasıl rahatlık böyle.Daha çok yeni evliler.Burası neresi.Hangi il.Çok kabalık bu.Oralarda doğal mı acaba.Çok merak ettim.Sizin haberiniz yok görümce çıkıp geliyor.Biz aman o kırılacak aman bu kırılacak diye içimizde tutuyoruz.Merhaba henüz evleneli iki ay olmadı. İlçede ikamet ediyorum. Kayınvalidem ve görümcelerim ilçeye yarım saat uzaklıkta bir köyde yaşıyor. Bir görümcem çalışmak için ilçede işe başladı. Sorun şu ki bizimle kalmaya başlayacağını bilmiyordum. İlk akşam eve geldi ertesi gün eşyalarını görünce eşime sordum. Eşim annem beni aradı böyle böyle dedi Bi süre kalsın dedi dedi. Ama benim bundan haberim yok. Bunun üzerine eşimle kavga ettim ve ilk kavgamızı etmiş olduk. Tepkim ilk olarak neden kimse bana bu evde olacaklar ile ilgili bir şey söylemiyor sormuyor. Çok zoruma gitti. Bir anda kendimi görümcem ile aynı evde yaşıyor olarak buldum. Henüz kimse ile bu konu hakkında görüşmedim. Kayınvalidemi ve görümcelerimin seviyorum aslında ama bu şekilde emri vaki ile karşılaşmam onların beni aynı sevgi ve saygı duymadıklarını hissettirdi. Şimdi kayınvalidem ve görümcem ile konuşmayı düşünüyorum. Bu konuda sınırımı nasıl çizeceğim ve bu durumdan nasıl kurtulacağım.
Benim bir arkadaşıma eşi danisarak getirdi kız kardesini ama kız kısa süreli diye kabul etti.
Uzak şehirdi iş buldu vs İstanbul'da kiralar pahalı asgari ücretli için neyse.
Baktılar kızı cikaramiyorlar kızı İstanbul'da o evde bırakıp arkadaşım iş bahanesiyle başka ile giderek kurtuldu
Sen orada o evin uşağısın sanki de hiç soru sormayıp bi anda evini gasp ediyorlar. Kocanın da seninle kavga etmeye ağzı açılıyor da niye kardeşinin geleceğini haber etmede sus pus takılıyor? Ne kocanın ne ailesinin tavrını sevmedim. Tepkini net ortaya koy hiç imayla falan da uğraşma. İnsanlar her şeyi yapacak ama biz kırılıp üzülmesinler diye mi uğraşacağız? Yok öyle dünya.Merhaba henüz evleneli iki ay olmadı. İlçede ikamet ediyorum. Kayınvalidem ve görümcelerim ilçeye yarım saat uzaklıkta bir köyde yaşıyor. Bir görümcem çalışmak için ilçede işe başladı. Sorun şu ki bizimle kalmaya başlayacağını bilmiyordum. İlk akşam eve geldi ertesi gün eşyalarını görünce eşime sordum. Eşim annem beni aradı böyle böyle dedi Bi süre kalsın dedi dedi. Ama benim bundan haberim yok. Bunun üzerine eşimle kavga ettim ve ilk kavgamızı etmiş olduk. Tepkim ilk olarak neden kimse bana bu evde olacaklar ile ilgili bir şey söylemiyor sormuyor. Çok zoruma gitti. Bir anda kendimi görümcem ile aynı evde yaşıyor olarak buldum. Henüz kimse ile bu konu hakkında görüşmedim. Kayınvalidemi ve görümcelerimin seviyorum aslında ama bu şekilde emri vaki ile karşılaşmam onların beni aynı sevgi ve saygı duymadıklarını hissettirdi. Şimdi kayınvalidem ve görümcem ile konuşmayı düşünüyorum. Bu konuda sınırımı nasıl çizeceğim ve bu durumdan nasıl kurtulacağım.
5. Yıldan sesleniyorum hala bize gelecekleri zaman eşim aranir. Araba da yer yok diye gorumcemin kızı okula gidecekken bizde kalır fakat dayı kalabilir miyim der. Bisey desen surat düşer huzurun kaçar eşek başıyım evde diyorum okadarMerhaba henüz evleneli iki ay olmadı. İlçede ikamet ediyorum. Kayınvalidem ve görümcelerim ilçeye yarım saat uzaklıkta bir köyde yaşıyor. Bir görümcem çalışmak için ilçede işe başladı. Sorun şu ki bizimle kalmaya başlayacağını bilmiyordum. İlk akşam eve geldi ertesi gün eşyalarını görünce eşime sordum. Eşim annem beni aradı böyle böyle dedi Bi süre kalsın dedi dedi. Ama benim bundan haberim yok. Bunun üzerine eşimle kavga ettim ve ilk kavgamızı etmiş olduk. Tepkim ilk olarak neden kimse bana bu evde olacaklar ile ilgili bir şey söylemiyor sormuyor. Çok zoruma gitti. Bir anda kendimi görümcem ile aynı evde yaşıyor olarak buldum. Henüz kimse ile bu konu hakkında görüşmedim. Kayınvalidemi ve görümcelerimin seviyorum aslında ama bu şekilde emri vaki ile karşılaşmam onların beni aynı sevgi ve saygı duymadıklarını hissettirdi. Şimdi kayınvalidem ve görümcem ile konuşmayı düşünüyorum. Bu konuda sınırımı nasıl çizeceğim ve bu durumdan nasıl kurtulacağım.
Eşimde annem böyle şeyleri düşünemiyor diyor
Olay entrika olunca sonuna kadar varlar ama? Aynen kesin düşünemiyordur aynennEşimde annem böyle şeyleri düşünemiyor diyor