- 18 Aralık 2009
- 6.041
- 6.213
- Konu Sahibi ektekidosya
Yanlış anlamayın ama sizin fikrinizin bu ailede bir önemi yok. Çocuk için bile onlar ne derse o olur. Onlar ne zaman tamam derse.Ben de aile düzeni kurana kadar çocuk yapmayı planlamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış anlamayın ama sizin fikrinizin bu ailede bir önemi yok. Çocuk için bile onlar ne derse o olur. Onlar ne zaman tamam derse.Ben de aile düzeni kurana kadar çocuk yapmayı planlamıyorum
Merhaba henüz evleneli iki ay olmadı. İlçede ikamet ediyorum. Kayınvalidem ve görümcelerim ilçeye yarım saat uzaklıkta bir köyde yaşıyor. Bir görümcem çalışmak için ilçede işe başladı. Sorun şu ki bizimle kalmaya başlayacağını bilmiyordum. İlk akşam eve geldi ertesi gün eşyalarını görünce eşime sordum. Eşim annem beni aradı böyle böyle dedi Bi süre kalsın dedi dedi. Ama benim bundan haberim yok. Bunun üzerine eşimle kavga ettim ve ilk kavgamızı etmiş olduk. Tepkim ilk olarak neden kimse bana bu evde olacaklar ile ilgili bir şey söylemiyor sormuyor. Çok zoruma gitti. Bir anda kendimi görümcem ile aynı evde yaşıyor olarak buldum. Henüz kimse ile bu konu hakkında görüşmedim. Kayınvalidemi ve görümcelerimin seviyorum aslında ama bu şekilde emri vaki ile karşılaşmam onların beni aynı sevgi ve saygı duymadıklarını hissettirdi. Şimdi kayınvalidem ve görümcem ile konuşmayı düşünüyorum. Bu konuda sınırımı nasıl çizeceğim ve bu durumdan nasıl kurtulacağım.
O düşünemiyor da çalışma yaşına gelmiş görümce de mi düşünmüyor?Eşimde annem böyle şeyleri düşünemiyor diyor
Yok kız saçmalama hemen yapBen de aile düzeni kurana kadar çocuk yapmayı planlamıyorum
Yanlış konuKonu sahibi, eşinizin evde olduğu saatte öğrencilere ders verseniz öyle olabilir sanki. Hatta aynı odada bile bulunabilirler eşiniz bir kenarda öylece oturup takılabilir siz de ders verirsiniz. Bunu görüştünüz mü eşinizle
Hahah iyi ki söyledin sildim hemenYanlış konu
İstemiyorum ben evlenirken ortada böyle bir durum yoktu, bu evin hanımı ben miyim annen mi o karar veriyor diyeceksinEşim sen ne dersen onu yapalım diyor. Ben ne diyeceğim peki
Eşim sen ne dersen onu yapalım diyor. Ben ne diyeceğim peki
Dur simdi sen de ya daha korunurken hamile kalacakti bütün sırrı bozdunBen
Konu sahibi: Lütfen cocuk yapma
Tavrınızı başta koyun,sınırlarınızı çizin ;annem 20 sene ara ara kayınlarını çekti böyle.Kovunca da kötü oldu,kimse yıllarca baktı demedi.Merhaba henüz evleneli iki ay olmadı. İlçede ikamet ediyorum. Kayınvalidem ve görümcelerim ilçeye yarım saat uzaklıkta bir köyde yaşıyor. Bir görümcem çalışmak için ilçede işe başladı. Sorun şu ki bizimle kalmaya başlayacağını bilmiyordum. İlk akşam eve geldi ertesi gün eşyalarını görünce eşime sordum. Eşim annem beni aradı böyle böyle dedi Bi süre kalsın dedi dedi. Ama benim bundan haberim yok. Bunun üzerine eşimle kavga ettim ve ilk kavgamızı etmiş olduk. Tepkim ilk olarak neden kimse bana bu evde olacaklar ile ilgili bir şey söylemiyor sormuyor. Çok zoruma gitti. Bir anda kendimi görümcem ile aynı evde yaşıyor olarak buldum. Henüz kimse ile bu konu hakkında görüşmedim. Kayınvalidemi ve görümcelerimin seviyorum aslında ama bu şekilde emri vaki ile karşılaşmam onların beni aynı sevgi ve saygı duymadıklarını hissettirdi. Şimdi kayınvalidem ve görümcem ile konuşmayı düşünüyorum. Bu konuda sınırımı nasıl çizeceğim ve bu durumdan nasıl kurtulacağım.
Abla deccalle evlenmiş mübarek absbasjslsksYa ablacım şimdi eski konularına baktım, dedim böyle bir adam kendini belli etmemiş olamaz. Sevgiliyken aldatmış, nişanlıyken borsada kumar gibi oynayıp para dünya para kaybetmiş daha da okumadım kapadım. Kör müsünüz, kafanız mı tuhaf çalışıyor ne yaşıyorsunuz da evleniyorsunuz boyleleriyle ya? Otur bak gorumcene de başka türlüsünü yapamazsın.
Gerçek sanıp yaparsa peki?Yok kız saçmalama hemen yap
İstemiyorum diyeceksiniz istemiyorsanız. Ha üç beş günlük kalacağını düşünüyorsanız belki alttan alabilirsiniz tek seferlik tabii yine rahatsızlığınızı belli ederek yapmalısınız bunu yoksa sonu gelmez çat kapı gelmelerin.Eşim sen ne dersen onu yapalım diyor. Ben ne diyeceğim peki
Bekleyin bir hafta. Baktınız gitmiyor ev bakıyormusun vs deyin. Baktınız yine olmuyor b9yle olmaz dersiniz net bir şekildeMerhaba henüz evleneli iki ay olmadı. İlçede ikamet ediyorum. Kayınvalidem ve görümcelerim ilçeye yarım saat uzaklıkta bir köyde yaşıyor. Bir görümcem çalışmak için ilçede işe başladı. Sorun şu ki bizimle kalmaya başlayacağını bilmiyordum. İlk akşam eve geldi ertesi gün eşyalarını görünce eşime sordum. Eşim annem beni aradı böyle böyle dedi Bi süre kalsın dedi dedi. Ama benim bundan haberim yok. Bunun üzerine eşimle kavga ettim ve ilk kavgamızı etmiş olduk. Tepkim ilk olarak neden kimse bana bu evde olacaklar ile ilgili bir şey söylemiyor sormuyor. Çok zoruma gitti. Bir anda kendimi görümcem ile aynı evde yaşıyor olarak buldum. Henüz kimse ile bu konu hakkında görüşmedim. Kayınvalidemi ve görümcelerimin seviyorum aslında ama bu şekilde emri vaki ile karşılaşmam onların beni aynı sevgi ve saygı duymadıklarını hissettirdi. Şimdi kayınvalidem ve görümcem ile konuşmayı düşünüyorum. Bu konuda sınırımı nasıl çizeceğim ve bu durumdan nasıl kurtulacağım.