gorumce oldugumu iliklerime kadar hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ya aslinda yazliga bizim cagirmama gibi bir durumumuz olmadi. biz unuttuk shsjshsjshsjsh yolda aklimiza geldi babam dedi abinleri de cagirsak mi diye ben de aydinlandim anaaa abimler vardi lan falan oldum. zaten planli degildi yarim saat icinde konustuk kalktik gittik ikimiz.

cagirsak guzel olabilirdi ama ne bileyim daha haziranin basindaydi, yazin en basi yani daha cok gideriz dedik. hata etmisiz.

abim konusunda bir sey demiyorum gercekten benim abim tescilli bir mal olmus.

Ay çok tatlı ve komik yazmışsınız Yenge sıkıntılı galiba hele baba konusunda duygusallaşmasına bittim Yapılacak şey ciddiye almamak,günü geçirmek,bildiğinizi okumak ve tabii ki çocukların yanında Türkçe konuşmak.Bir zahmet Türkçe’yi de öğrensin çocuklar

Okurken sebebsizce keyfim geldi niye bilmiyorum babanada söyle herkese söyle ne hali varsa görsün

Yabancı gelin istiyorum bu yaştan sonra tantana çekemem diyen bir halam var. Bu konuyu okuyacağım ona.

kesinlikle yabanci gelin bulsun halaniz, hele bir de miras mevzusu acilinca cok senleniyor ortalik ozellikle rus tavsiye ederim

yengeye okudukça tepkim şu "sen ne diyon ya değişik" yazık la acıdım normal değil o

kesinlikle yabanci gelin bulsun halaniz, hele bir de miras mevzusu acilinca cok senleniyor ortalik ozellikle rus tavsiye ederim

Of of of bir elinde tansiyon aleti bir elinde dil altıyla beraber geldi gözümün önüne şuan.
İfşa olmak riskiyle yazıyorum, kuzen Portekizde Türk kızı buldu, olmayacak bu benim oğlumdan valla bi cacık olmayacak diye geziyordu en son. diyeceklerim bu kadar.

Eninde sonunda abin nasıl olsa boşanacak boş ver üzülme, gelmiş başka bir kültüre adaptasyon sorunu yaşıyorsa onun derdi
Ayrıca seni acaip kıskanıyor , ayağını denk al

Canım ya gel sana sarılayım kız Yeğenlerini görüştürmedi sen hastalıklısın diye ha vicdansız cani kadın. Cazgır Cemile bu bildiğin Anlat babana ayrıca abini de yaz bir kenara. Sendeki de görümcelik mi yahu sen kk da konuları az mı okuyorsun bakim

Ayyiiiiiķkkk ergen konusmalari

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…