gorumce oldugumu iliklerime kadar hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen oyle. simdi de ben cocuklarina yaklasmiyorum o beni sucluyor yassy bizi istemiyor diye.
Abiniz dahil tum sulalenizim geline hak ettigi puani vermesi icin bu fazlasiyla yeterli bence
Bence aileniz sizin yeteri kadar arkanizda durmuyor sanki

Eski konunuzda çok kızmıştım ona. öyle bir insanla diyaloğum hı hı evet yo hmm bilmiyorum olabilir sanırım kelimelerinden öteye gitmez sanırım. Çoğunlukla da yokmuş gibi davranırım. Bir süre sonra o da gelmek istemez, meydan bana kalır. Babasının evi değil sonuçta. her cümlemin altında kötülük tohumu aramasa tamam da arıyor, laf sokuyor, cevap verince kavga ediyor. Konuşmam daha iyi

Abiniz dahil tum sulalenizim geline hak ettigi puani vermesi icin bu fazlasiyla yeterli bence
Bence aileniz sizin yeteri kadar arkanizda durmuyor sanki

zaten annemle bu olanlarin cok alakasi olmuyor. onlar annemle daha cok gorusuyorlar ben cok gorusmuyorum. babam da yazik evde oldugunda boyle mutlu aile tablosu istiyor. bu tartismalar hep babam yokken oluyor ben de anlatmiyorum zaten yasli diye. bilse kizar iste ama abimle aralari acilir diye cekiniyorum acikcasi. dusundugum tek kisi babam yani.

Aman zaten kırk yılda bir gorusuyomussunuz. Babanıza söyleyin sizle tatile gelmesin kendinizde bı sorun görmüyorsanız niye gizleyesiniz ki.

babamdan elin ayıbını saklamak gibi bi gaflete dusmezdim ben olsam. abime de babam ne isterse onu desin. ailede köprü, aracı, idare eden olmak kadar moktan bi durum yok.

yapmayınız efenim. söyleyin sizden çıksın. kadın cok dillilik kazandirmak istiyo ama kendi ayarları klasik kötü kalpli gelinde kalmış

abinle tencere kapak olmuşlar.
en çok abine kızdım.
kot kafalı.

benim yenge bu forumdan bi uyeye cok benziyo ama asiri ahsjhsjshs

bizim sulalede erkeklerin bi kadin sevdasi var anlamiyorum. mesela evliyken babam da boyleydi. okey abi eslerinizi destekleyin guzel ama o destek bu destek mi yani?

Okurken koptum valla 😂 Baya baya sonlara doğru dalmanızı bekledim yok gelmedi😄 Önceki konunuzuda hatırlıyorum çok yıpranmış olmalısınız, lütfen bırakın uzak kalsınlar bunlar sizi yenide kanser eder Allah korusun 😬 Kıskanıyor olmalı sizi gelin hanım

benim yenge bu forumdan bi uyeye cok benziyo ama asiri ahsjhsjshs

bizim sulalede erkeklerin bi kadin sevdasi var anlamiyorum. mesela evliyken babam da boyleydi. okey abi eslerinizi destekleyin guzel ama o destek bu destek mi yani?

valla ben senin yerinde olsam daha hastayken ki mevzuda abiyi silerdim.
kadını hiç saymıyorum bile.

İnanın okurken yüreğime çöktü ne zor işmiş miltulingil midir nedir yetiştirmek Türkçe de konuşabilirsiniz ne var bunda kendisi misafir şuan biraz ara versin mutiye bakalım çok multiciyse hayde ülkesine evine 😂😂bi de ne naz yahu her millette var mıymış bu kadar naz ben hep Türklere özgü sanmıştım 😂😂

valla ben senin yerinde olsam daha hastayken ki mevzuda abiyi silerdim.
kadını hiç saymıyorum bile.

ciddiye almiyorum normalde. hani bir araya gelmiyoruz ya sosyal medyadan falan engellemek de bana gore degil. nereden ciktiysa su corona yuzunden basima bir de bu yenge belasi cikti.

gorumcelik de bana yakisir ama dimi :KK53:

kendisi benden cok daha guzel, egitim olarak da esit sayiliriz. hatta dedigi gibi ben ucretli okudum hep, o sanirim burslu falan okumus emin degilim. yani kiskanmasina gerek yok aslinda. ama tabi kimin neyi kiskanacagi da belli olmuyor. kiskaniyorsa yazik kafasina jdkdhdkshssj
senin eğitimini kıskanmamış ki babanı kıskanmış...üstte biri yazmış bağcılar rusu diye..aynen katılıyorum

Öncelikle herkes kafasında beliren Rus imajını silsin:KK76:

Abileri yada kuzenleri Rusla evli olan arkadaşlarım o gelinlerden bahsettiklerinde cok şaşırmıştım. Hatta tripli sürekli açık arıyan bizim Türk kadınları onların yanında melek kalır belki de. Yengeniz de arkadaşlarımın anlattığı modelden tam. Sizi ya kıskanıyor yada sıkıntıdan saracak bir şey arıyordu sizi buldu. Yazlığa giderken çağırabilirdiniz ama sonuçta hoşlanmıyorsun ki çağırmamışsın. Bunu anladığı zaman o da mesafeli durup minimum ölçüde görüşebilirdi senle. Ama o içinde tutmayıp carlamayı seçmiş. Babana söyleyebilirsin ama ortalık karışır babamla abimin arası yine bozulur diye korkuyorsan babana bir şey deme. Onlar gideceği zaman bir bahane bulup gitmezsin anlamaz baban da.

Konuda suçlu olan abin biraz da. Kendi dilinin nasıl çocuklarına öğretilmesine izin vermez? Bence yengen yokken abinle konuşmak için rica et, güzellikle konuş. Yengemle bir sorunum yok ama sende dilimiz konusunda beni demeden bir orta yol bul eşinle diye. Kendisi Rusça ve ingilizce öğretmek istiyorken Türkçe de o çocuklara büyük katkı olur. Almanyada olan bir sürü akrabam var. Kimisi Yunan ve Rus’la evliler. Çocuklar anne babadan Türkçe Rusça yada Yunanca öğreniyor, yaşadıkları ülke nedeniyle Almanca İngilizce zaten öğreniyor etti 4 dil. Yani bu cok büyük bir şans aslında. Yengeniz bizim cahil dediğimiz kesimden gibi, ama eğitim de almış öyle yazmıştınız. Umarım halledersiniz sorunu.

senin eğitimini kıskanmamış ki babanı kıskanmış...üstte biri yazmış bağcılar rusu diye..aynen katılıyorum

babami herkes kiskanir canim orda hak verdim ona hsjshsjshs

cidden bilsem babasiyla sorunu oldugunu hic lafini etmezdim belki baska bir sekilde dalga gecerdim :KK53: ailesinin adini bile bilmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X