- 12 Ocak 2010
- 1.811
- 6.062
- 32
-
- Konu Sahibi sassyassyy
Bu kadin siz hastalikla mucade ederken "cocuklarima bulastirir"diye gorusmenizi istememisti, yanlis mi hatirliyorum?
Abiniz dahil tum sulalenizim geline hak ettigi puani vermesi icin bu fazlasiyla yeterli benceaynen oyle. simdi de ben cocuklarina yaklasmiyorum o beni sucluyor yassy bizi istemiyor diye.
Abiniz dahil tum sulalenizim geline hak ettigi puani vermesi icin bu fazlasiyla yeterli bence
Bence aileniz sizin yeteri kadar arkanizda durmuyor sanki
abinle tencere kapak olmuşlar.
en çok abine kızdım.
kot kafalı.
benim yenge bu forumdan bi uyeye cok benziyo ama asiri ahsjhsjshs
bizim sulalede erkeklerin bi kadin sevdasi var anlamiyorum. mesela evliyken babam da boyleydi. okey abi eslerinizi destekleyin guzel ama o destek bu destek mi yani?
valla ben senin yerinde olsam daha hastayken ki mevzuda abiyi silerdim.
kadını hiç saymıyorum bile.
senin eğitimini kıskanmamış ki babanı kıskanmış...üstte biri yazmış bağcılar rusu diye..aynen katılıyorumkendisi benden cok daha guzel, egitim olarak da esit sayiliriz. hatta dedigi gibi ben ucretli okudum hep, o sanirim burslu falan okumus emin degilim. yani kiskanmasina gerek yok aslinda. ama tabi kimin neyi kiskanacagi da belli olmuyor. kiskaniyorsa yazik kafasina jdkdhdkshssj
senin eğitimini kıskanmamış ki babanı kıskanmış...üstte biri yazmış bağcılar rusu diye..aynen katılıyorum