Görümce kayınvalide tartışma

Öyle diyorsanız öyledir tabii…
Ama neden sürekli görümcenizin eşinin evi, aldığı bilezikler dilinizde birde bunu düşünün derim.
Size ne milletin kocasının ne yaptığındanda sen yapma senin kocanda ters teper diyorsunuz?
Yani sizin kıskanmadım demeniz bendeki izlemini değiştirmedi.

Evet bizde aynı durumdayız ama. Bugün onlar bişey demeye çalışıyor eşim sert tepki veriyor ben konuşurken beni dinliyor bana yapmaz o tavrı onlarda istiyorki eşim bana desin sen nasıl anneme ablama böyle konuşursun. Çünkü görümcem sürekli benim bı lafına bakar senin evden dışarı adımını atmaman der sonra saçma bı şekilde güler ben ciddiye almazdim ama artık gerçekten benmle ilgili sorunları olduğunu düşünüyorum

Mesafe koyun yinede. Ve özel hayatinizla ilgili konusmayin. Havadan suda dünya gündeminden. Gerekirse esra eroldan ama kendiniz hakkinda konusmayin.

madem bu kadar komplekslisin gidip görümcene tuzlu su ritüeli yapma aman ters teper şeklinde iğneleme yapmayacaksın sonra bu şekilde ezip ağlatmışlar işte.

Benim dilimde değil yani konu bu diye açıldı bana ima ettiği onunla yarismami istediği konular bunlar bunu demek istiyorum. Bı insanın birini kıskanması için benim eşimde her ay kenara bı bilezik alacak gücünün olması lazım almasa ya seninki aliyo benmki almıyor diye kıskanırım benim eşim bizi rahat yaşatacak kadar ama kenara atamayacak bı maaş alıyor mesai yaparsa ekstra gezerim yine kenara atma huyu yok bı şekilde harcanır. İstediğinizi anlayabilirsiniz tabiki bakış açısı

Canım senin maddi durumdan dolayı bişeyler içinde ukde kalmış. Hassas noktandan laf söylenince yanardağ gibi patlamışsın çok uzatılacak bişey değil. Sen aşırı tepki vermişsin. Olabilir insan maddi durumu iyi olmadığı zamanlarda başka iyi hayatları kıyaslayıp özenebilir. O sebeple sende işe gir bence. Kocanızın parası üzerinden tartışmak çok ne bileyim yakışıksız işte

Mesafe koyun yinede. Ve özel hayatinizla ilgili konusmayin. Havadan suda dünya gündeminden. Gerekirse esra eroldan ama kendiniz hakkinda konusmayin.
:))Bugün tartışma içinde geçen mevzunun biri buydu işte sizene benim eşimin maaşından mesaiden ne kadar aldığından dedim kayinvaldem e ne konuşalım yanyana gelince susalimmi dedi eşimde bizim evin gelir gideri olmasın konunuz ozaman anne dedi kayınvalidemde hemen aaaaayyyy ne yaptikki ne dedikkiii falan demeye başladı iste

E küsmeyin ama böyle diyaloglara da girmeyin.
Mesafeli olun.
Anadan varlıklı doğmayla sonradan görme olma arasında böyle bir fark var.
Birinde çeneye vuruyor.
Yaşadığınız olayda kaprisli gelin izlenimi uyandırdınız bende. En başından görümcenizi karşınıza alıp maddi konularda tam bir hanzo olduğunu söyleseydiniz daha makbule geçerdi bence.

madem bu kadar komplekslisin gidip görümcene tuzlu su ritüeli yapma aman ters teper şeklinde iğneleme yapmayacaksın sonra bu şekilde ezip ağlatmışlar işte.
Yahu bu iğneleme değilki ben o anlamda söylemedim laf sokacak olsam bunu saçma bı konu üzerinden yapmam bunu herkes bu şekilde anlamış burda

Kesinlikle bu cümle yakışırdı o ortama.

Ama öyle söyleyip cizgi cizeceksiniz iste. Esiniz de ayni kafadan sükür

Ben size eşinizin durumunu sormadimki neden anlatıyorsunuz? Heray bilezikte alabilir, yine merak etmedim.
Maddi konular bukadar zorunuza gidiyorsa sizde bir işe girin heray bilezik alamazsınız belki ama birikim yaparsınız, maddi açıdan ezikmiş gibi hissetmezsiniz.

Maddi durumdan içimde ukte olan bişey yok dengim olan birinde olan biseyi görüp neden benim yok diye kocamı darsalam evet haklısınız derdim. Ama onu kiskanmam için benimde eşimin bir senede bir ev ve araba alacak para getirisi olan ek bir işte çalışması gerekirdi.

Vallaha ne yalan söyliyim. Görümcenden bahsettiginde gözümün önüne bu tip geldi:

Eklentiler

• E984E15A9B605F609056EC468B377B29_640x360.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 40
Valla kusura bakma öyle olsa zoruna gitmezdi. Ayrıca sen neden çalışmıyorsun eşine destek ol birlikte çalışırsanız bir yerden başlayabilirsiniz ama gerek yok değil mi koca var o yapsın

Ama öyle söyleyip cizgi cizeceksiniz iste. Esiniz de ayni kafadan sükür
Eşim zaten çok yanlış buluyor böyle mevzuları. Kimse kimsenin ne yediğini ne kazandığını bilmesine gerek yok benim maaşımı sen bil senin ne istediğinize ben bileyim sana aldığımı gittiğimiz mekanı gezdiğimiz yeri paylaşmaz hatta kayinvalidemler çocukların ağzından duyar şaşırır garip gelir gizli saklı iş yapiyonuz niye foto atmadiniz niye bize anlatmadiniz söylenir durur benim bugün canımı sıkan şey sadece senin kocan sana hediye bilezik almıyor diye sana değer vermiyor iması.

Valla kusura bakma öyle olsa zoruna gitmezdi. Ayrıca sen neden çalışmıyorsun eşine destek ol birlikte çalışırsanız bir yerden başlayabilirsiniz ama gerek yok değil mi koca var o yapsın

Konu sahibinin öyle bir derdi yok ki. Yani kocam bana niye yapmiyor almiyor etmiyor demiyor ki. Digerleri bunu ama dile getirip duruyor. Konu sahibinin öyle talepleri yok. O yüzden istedigi gibi de ev hanimi olabilir. Kimseye el acmiyorlar sonucta

Diğeri dile getirebilir. Konuşurken konu sahibine mi soracak.

Görümcen bence daha cok arkasini kollasin. Öyle cok hediye tasiyan kocalar aklima hep Yaprak dökümündeki oguzu getirir..Leylayi aldattiginda bile susturmak icin hep birseyler aliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…