- 3 Nisan 2015
- 835
- 1.261
Haahah midemiz genişmiş. Onlar gibiler böyle yaşar işte, saçma sapan düşüncelerine de dini alet ederler. Kuran da da var demez mi biri, orada koptu film bende.. Böyle zihniyete acıyorum sadece, SAYGI gösteremem, tahammülüm yok çünkü.Sanaaa görümcen az bile yapmışş ohhhhhh!!!!!!
Daha iki dk da tanımadığın insanlara tahamülün yok Allah bilir ona neler yaptın!!
Midemiz geniş öyle mi ????
Hadi canım sen kavuğuna çekilll aman bir erkek çıkar şimdi buradan vallahii Günaaah Günaaah ... Hadeee !!!!
Bilmiyorum diğer bayanlar ne der ama ben olsam eşime soylerdim ilerde başka iftiralarda atabilirmerhaba arkadaşlar bilmiyorum benmi yanlış düşünüyorum
..baştan anlatayim bildim bileli abisiyle zitlar hep gorumcem hasta bi ara bizde iki aya yakın kaldı ben baktım şimdi iyi hatta okadar iyiki hasta günlerinî unutmuş ona yaptıklarımı unutmuş ben ne yaptıysam allah rizasi için yaptım yoksa çok değer verilecek bi insan değil neyse abisiyle kötü oldular hiç biseyden haberim olmadığı halde beni araya soktu yok karın böyle yok karın şöyle neyse arada zaman geçti barıştilar bu sefer ikide bir kocasini alıp bize gelmeler abisi evde yoken eşimde böyle şeyleri hiç sevmez gorumcemi uyardı bukadar sık gelmenize gerek yok sen istiyorsan gel ama kocani getirme geldiği zamanda ben odaya gidip hosgeldin bile diyemiyordum eşim istemiyordu çünkü gelmelerin hadi hesabı yoktu eşim en sonunda patladı bidaha ne sen ne kocan bidaha gelmeyin dedi neyse artık gelmiyor ama bu sefer arkamda dedikodu çıkarmış yok kocası daha yakisikliymis da kocam onu kıskanıyormuş en sonundada şöyle demiş abim karisina guvenseydi bizi kovmazdi demiş allah aşkına gelde delirme eşime söylesem ne olacağını biliyorumda huzurumuz buzulsun istemiyorum allah a havale ediyorum bu insandan midem bulaniyor allah aşkına bu insandan artık her iftira beklenmezmi
Mümin kadınlara da söyle gözlerini sakınsınlar; edep yerlerini ve çevresini örtsünler. Görünen kısım dışındaki süslerini açmasınlar. Başörtülerini yakaları üstüne kadar indirsinler. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kendi kadınları, elleri altında bulunan esirler, ele bakar hale gelmiş ve erkekliği kalmamış kimselerle kadınların edep yerlerinin farkına varamamış çocuklar dışında hiç kimseye süslerini açmasınlar…” (Nûr, 24/31)
çok garip,ne demek kızkardeşinin eşi gelince kaarısına ona çıkma diyen kocamerhaba arkadaşlar bilmiyorum benmi yanlış düşünüyorum
..baştan anlatayim bildim bileli abisiyle zitlar hep gorumcem hasta bi ara bizde iki aya yakın kaldı ben baktım şimdi iyi hatta okadar iyiki hasta günlerinî unutmuş ona yaptıklarımı unutmuş ben ne yaptıysam allah rizasi için yaptım yoksa çok değer verilecek bi insan değil neyse abisiyle kötü oldular hiç biseyden haberim olmadığı halde beni araya soktu yok karın böyle yok karın şöyle neyse arada zaman geçti barıştilar bu sefer ikide bir kocasini alıp bize gelmeler abisi evde yoken eşimde böyle şeyleri hiç sevmez gorumcemi uyardı bukadar sık gelmenize gerek yok sen istiyorsan gel ama kocani getirme geldiği zamanda ben odaya gidip hosgeldin bile diyemiyordum eşim istemiyordu çünkü gelmelerin hadi hesabı yoktu eşim en sonunda patladı bidaha ne sen ne kocan bidaha gelmeyin dedi neyse artık gelmiyor ama bu sefer arkamda dedikodu çıkarmış yok kocası daha yakisikliymis da kocam onu kıskanıyormuş en sonundada şöyle demiş abim karisina guvenseydi bizi kovmazdi demiş allah aşkına gelde delirme eşime söylesem ne olacağını biliyorumda huzurumuz buzulsun istemiyorum allah a havale ediyorum bu insandan midem bulaniyor allah aşkına bu insandan artık her iftira beklenmezmi
Iyi de arkadaşım sen konuyu nereye çektin? Söylediğinle kendin çelişiyorsun, yalnız kalmakla aynı şey mi bunlar? Nerenizle anlıyorsunuz, anlam çıkarıyorsunuz çok merak ediyorum doğrusu. Süs açıldığı fln yok burada, konuyu iyice bi anladın mı sen?Mümin kadınlara da söyle gözlerini sakınsınlar; edep yerlerini ve çevresini örtsünler. Görünen kısım dışındaki süslerini açmasınlar. Başörtülerini yakaları üstüne kadar indirsinler. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kendi kadınları, elleri altında bulunan esirler, ele bakar hale gelmiş ve erkekliği kalmamış kimselerle kadınların edep yerlerinin farkına varamamış çocuklar dışında hiç kimseye süslerini açmasınlar…” (Nûr, 24/31)
Dine bağlandı konu, dinimizde yokmuş öyle diyorlar. Bu konu için banlanacağım o olacak!çok garip,ne demek kızkardeşinin eşi gelince kaarısına ona çıkma. valla kocanız bir garipmiş
gördüm. bunun yasak olduğunu tekrarlandığında ceza alındığını bilsinler getirenler o zaman.şimdi o mesajları tek tek yönetime bildireceğimDine bağlandı konu, dinimizde yokmuş öyle diyorlar. Bu konu için banlanacağım o olacak!
dini herkes istediği gibi yaşar caniliğe yol açmadığı sürece o yüzden bir sürü mezhep var.bence sen nihat hatipoğlugillerdensin tatlım dini anlamayan asıl snsin.
What dedin canım? He o dediğindenim. Kusura bakma da elimde bana yol gösterecek bir kıtap varken, bir başkası çokda işime yaramaz benim. O kadar katı ki görüşleriniz , tartışmaya bile gelmiyorsunuz..dini herkes istediği gibi yaşar caniliğe yol açmadığı sürece o yüzden bir sürü mezhep var.bence sen nihat hatipoğlugillerdensin tatlım dini anlamayan asıl snsin.
bakın görüşüm tam zıttı olsa da ters birşey yazmadım ki herkesin dini yaşayışı farklıdır diyerek.yorum yapan herkese teşekkür ediyorum ama malesef sizin kadar midemiz geniş değil hı din konusundada kusura bakmayın anlayabileceginizi dusundugum için paylaştım dini kimseden öğrenecek değiliz allah şükür babamın oğlu değil gitmek görmek sorunda değilim herkes haddini bilsin
anlaadım konu sahibi dine getirmiş. konu din içerkli olmuş. o yüzden konuyu kapatıp yönetime haber veriyorumeşim gelmesin demiyor herşeyin bir usulü var zaten bende rahat değilim dinimizde böyle bişey yok nekadar akrabada olsa eşimin hoşuna gitmiyor illa bi sebep olmasına gerek yok