görumce derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haahah midemiz genişmiş. Onlar gibiler böyle yaşar işte, saçma sapan düşüncelerine de dini alet ederler. Kuran da da var demez mi biri, orada koptu film bende.. Böyle zihniyete acıyorum sadece, SAYGI gösteremem, tahammülüm yok çünkü.

Bilmiyorum diğer bayanlar ne der ama ben olsam eşime soylerdim ilerde başka iftiralarda atabilir

peygamber efendimiz bana on alimi getirin ama bi cahili getirmeyin sizin gibi din cahili insanlarla ugrasamam lütfen yorum yapmayın istemiyorum evet bule insanlara tahammülüm yok

"Bir erkekle (yabancı) bir kadın başbaşa kalmasın ki onların üçüncüsü şeytan olmasın."(Tirmizî rivâyet etmiş, Elbânî de "Sahîhu'l-Câmi'; hadis no: 2165'de hadis sahihtir, demiştir.)

Arkadaşım burada nerede yan yana gelmesinler yazıyor!!
Her halde eve gelen kişilerin yanında biz de edep yerlerimizi kapatıyoruz dimi.

"Bir erkekle (yabancı) bir kadın başbaşa kalmasın ki onların üçüncüsü şeytan olmasın."(Tirmizî rivâyet etmiş, Elbânî de "Sahîhu'l-Câmi'; hadis no: 2165'de hadis sahihtir, demiştir.)

çok garip,ne demek kızkardeşinin eşi gelince kaarısına ona çıkma diyen koca
. valla kocanız bir garipmiş

Iyi de arkadaşım sen konuyu nereye çektin? Söylediğinle kendin çelişiyorsun, yalnız kalmakla aynı şey mi bunlar? Nerenizle anlıyorsunuz, anlam çıkarıyorsunuz çok merak ediyorum doğrusu. Süs açıldığı fln yok burada, konuyu iyice bi anladın mı sen?

dini herkes istediği gibi yaşar caniliğe yol açmadığı sürece o yüzden bir sürü mezhep var.bence sen nihat hatipoğlugillerdensin tatlım dini anlamayan asıl snsin.

“Onlardan (peygamberin zevcelerinden) bir şey istediğiniz zaman, artık kendilerinden bir perde arkasından isteyin! Bu, hem sizin kalbleriniz için, hem de onların kalbleri için daha temizdir.” (Ahzab Suresi 53) ayeti

dini herkes istediği gibi yaşar caniliğe yol açmadığı sürece o yüzden bir sürü mezhep var.bence sen nihat hatipoğlugillerdensin tatlım dini anlamayan asıl snsin.

hahahahahahhahhahahahahha Heee ben nihat hatipoğlugillerdenimm selamıı var

Sizin gibiler yüzünden insanlar dinden soğuyorlar... Güzelim hoşgörülü dini ne hale soktunuz.. Allah sizi ıslah etsin.

What dedin canım? He o dediğindenim. Kusura bakma da elimde bana yol gösterecek bir kıtap varken, bir başkası çokda işime yaramaz benim. O kadar katı ki görüşleriniz , tartışmaya bile gelmiyorsunuz..

bakın görüşüm tam zıttı olsa da ters birşey yazmadım ki herkesin dini yaşayışı farklıdır diyerek.
ama siz saygısızlık yapıyorsunuz..
bana göre görümcemin ve eşi beraber ben yalnızken gelebilirler rahatlıkla,bu midesi geniş demek değildir..ben size saygı gösteriyorsam siz de bana göstermek "zorundasınız" beğenmeseniz de!!!!!!!!!!!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…