görumce derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Balkupumm

RABBİM beni bana bırakma
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.766
2.974
30
merhaba arkadaşlar bilmiyorum benmi yanlış düşünüyorum
..baştan anlatayim bildim bileli abisiyle zitlar hep gorumcem hasta bi ara bizde iki aya yakın kaldı ben baktım şimdi iyi hatta okadar iyiki hasta günlerinî unutmuş ona yaptıklarımı unutmuş ben ne yaptıysam allah rizasi için yaptım yoksa çok değer verilecek bi insan değil neyse abisiyle kötü oldular hiç biseyden haberim olmadığı halde beni araya soktu yok karın böyle yok karın şöyle neyse arada zaman geçti barıştilar bu sefer ikide bir kocasini alıp bize gelmeler abisi evde yoken eşimde böyle şeyleri hiç sevmez gorumcemi uyardı bukadar sık gelmenize gerek yok sen istiyorsan gel ama kocani getirme geldiği zamanda ben odaya gidip hosgeldin bile diyemiyordum eşim istemiyordu çünkü gelmelerin hadi hesabı yoktu eşim en sonunda patladı bidaha ne sen ne kocan bidaha gelmeyin dedi neyse artık gelmiyor ama bu sefer arkamda dedikodu çıkarmış yok kocası daha yakisikliymis da kocam onu kıskanıyormuş en sonundada şöyle demiş abim karisina guvenseydi bizi kovmazdi demiş allah aşkına gelde delirme eşime söylesem ne olacağını biliyorumda huzurumuz buzulsun istemiyorum allah a havale ediyorum bu insandan midem bulaniyor allah aşkına bu insandan artık her iftira beklenmezmi

Tam bir görümce yani hakkını vermiş görümceiğin
Sen kulaklarını tıka eşinede söyleme bence.
Sana bunları kim anlatıyor?
O anlatana herkes önce kendine baksın bana bunları anlatma lütfen de.

Yok artık.Terbiyesiz.
Senin kocanda onun ne olduğunu anlamıs cnm..hic takmaa..
İt ürür kervan yürür..
oylede aramizi bozmak için daha konuşmasından korkuyorum her iftira bekliyorum eşim inanmaz ama bule biseyin olması bile mide bulandırıcı

Onu bu kadar düsünmek bile ona prim vermekten baska birsey degil..
Umursamamayı öğrenin azcıkk..

gorumcen ipini koparmis,tutabilene ask olsun !
abisine bunu soyleyen birinden,size iltifatlar etmesini beklemek hata zaten. esinizin kovmasi isabet olmus. hak edene hak ettigi gibi davranmali

eşim gelmesin demiyor herşeyin bir usulü var zaten bende rahat değilim dinimizde böyle bişey yok nekadar akrabada olsa eşimin hoşuna gitmiyor illa bi sebep olmasına gerek yok

Besle kargayi oysun gözünü.. O kadar iyilikten sonra gorumcenin ettiği laflara bak . ESinizde niye istemiyor enistesini. Çocuk gibi yani insan hoşgeldin bile dedirtmez mi pess

eşim gelmesin demiyor herşeyin bir usulü var zaten bende rahat değilim dinimizde böyle bişey yok nekadar akrabada olsa eşimin hoşuna gitmiyor illa bi sebep olmasına gerek yok

Dinimiz akrabalık ilişkilerine çok önem veriyor.. lütfen farklı yorumlamayalım orası çok ayrı bir konu.
Görümceniz tam bir terbiyesiz.. hatta anlattıklarına göre ötesi.

Fakat ben abimin evine eşimle gitmek .. hatta sık sık gitmek kadar normal bir şey görmüyorum.. ne demek sen gel eşin gelmesin !!
Aranızdaki ilişkinin dinle bir alakası yok.

Ayrıca en sevmediğim uye tarzı.. işine gelmeyen yorumlarda sertleşip işine gelenlerde ahh vahh tipi.. o yüzden size daha cevap vermeyeceğim.

yuh ya yuhhh..kocana soylede bı daha hayatınıza gırmesin cok yakısıklı kocasyla yollarına devam etsınler..mıllet sapıtmıs ya

Ben konuyu şu şekilde anladım size de aktarayım.
Konu sahibinin eşi evde yokken görümce ve eşi sık sık geliyormuş. Yani bundan rahatsız sanırım eş ve konu sahibi.
Diğer türlüsü tabiki de saçma.
Bende rahat edemezdim 2 kadın 1 erkek aynı evde kadınların konuşacağı şeyler var rahat oturmak isterler falan filan.

Sebep olmasına gerek var tabi ki, madem eşinizin ve sizin düşünceleriniz bu yönde kardeşine bu şekilde söyleseydi. Durduk yere olmadığı halde, ne sen ne de kocan bu eve bir daha gelmeyin diye kovulurlarsa elbette gözlerini yumup ağızlarını açarlar.

Çok cok haklisiniz. Millet dini kafasına gore yorumlar olmuş iyice.. Gorumcenin kocasinada ben rahat edemiyordum yaninda iyi oldu hem dinimizce boyle bir şey yok demek kadar saçma bir şey olamaz

bu insanlar çalışmıyorlar mı? akşam vakti mi geliyorlar size ? ben anlamadı durumu...gündüz vakti kadın kocasıyla gelmiyor heralde? ya da eşiniz "henüz" eve gelmeden mi geliyorlar? eşiniz arkadalrından geliyor?
bi de demişsiniz,ben yanına çıkmıyordum adamın diye..eeee napıyodunuz adam içerde yalnız oturuyor,siz görümceyle mi anlamadım??
yani durumunuz canlanmadı bir türlü gözümde,nerden baksan saçma geldi..

Gelene hoş geldin demezseniz arkanızdan da konuşur

Ne yalan söyleyim sonunu okumadan benim de aklıma geldi görümcenizin söyledikleri

Görümcemin kocası ile her yere giderim evime de gelir eşim yokken hiç aklıma böyle bir şey gelmedi

Aynı evde oturunca aramızda bir şey olmadı ama yapacağımız varsa gider başka yerde de yaparız

Bakış açınız ve bunu görümcenize yansıtışınız hatalı maalesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…