görumce derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kadının kocası evde yokken görümce ve eşi geliyormuş.çok abes bir durum bu gerçekten.el sonuçta ve dinen nikah düşen insanlarla tek kalınmaz.
ayrıca bazı insan güven vermez.görümcen kocasını bulunmaz hint kumaşı sanıyor o yüzden eşi sapık pis olsa dahi gözü görmüyor belli.görümcen cahil anladığım kadarıyla.aynısı bende de var

Besle kargayi oysun gözünü.. O kadar iyilikten sonra gorumcenin ettiği laflara bak . ESinizde niye istemiyor enistesini. Çocuk gibi yani insan hoşgeldin bile dedirtmez mi pess:KK12:
onlar gelip gitmelerinin hesabıni bilselerdi eşimde okadar şey değil durup dururken demedi eşim bişey eşimin korkusundan olmasaydı hiç bizden cikmazlardi eşimde kendi açısında haklı nekadar akrabada olsa doğru değil biz onlar okadar geniş dusunceli değiliz

Bunuda dine bağladınız yaa, pess! Görümcenize diyecek lafım yok, terbiyesizliği tavan yapmış. Fakat kocanızda pek normal gelmedi bana, azıcık da eşinizi eleştirsenız. Bu din akıllarını kim veriyor size? Neymiş dinimizde yokmuş. Sahi enişteniz geldiğinde napıyordu sizde?

onlar gelip gitmelerinin hesabıni bilselerdi eşimde okadar şey değil durup dururken demedi eşim bişey eşimin korkusundan olmasaydı hiç bizden cikmazlardi eşimde kendi açısında haklı nekadar akrabada olsa doğru değil biz onlar okadar geniş dusunceli değiliz
Anladigim kadarıyla çok yabanisiniz pencereleride iyice ortunde kimse görmesin disardan sizi bilirsiniz dinimizde yok çünkü tobe Yarabbi akil fikir ver

eşim gelmesin demiyor herşeyin bir usulü var zaten bende rahat değilim dinimizde böyle bişey yok nekadar akrabada olsa eşimin hoşuna gitmiyor illa bi sebep olmasına gerek yok
bu da sizin bakış açınız tabi de
siz evinize gelen hiçbir erkeğin mi karşısına çıkmıyorsunuz?
yoksa görümcenizin kocasından hoşlanmıyor musunuz bazı hareketlerinden falan
bende böyle anladınm açıkçası böyle açıklayıcı olursa daha iyi olur

Sorun dar veya geniş düşünce yapısı değil, anlamıyorsunuz sanırım. Madem düşünceniz böyle kardeşine öyle deseydi. Utanıyormusunuz düşüncenizden de söyleyemiyorsunuz karı koca? Biz namahrem buluyoruz o yüzden gelmeyin bu kadar basit.

Onun yerine görümce iftirası dinlemek daha çılgınca, esas genişlik o.

kadının kocası evde yokken görümce ve eşi geliyormuş.çok abes bir durum bu gerçekten.el sonuçta ve dinen nikah düşen insanlarla tek kalınmaz.
ayrıca bazı insan güven vermez.görümcen kocasını bulunmaz hint kumaşı sanıyor o yüzden eşi sapık pis olsa dahi gözü görmüyor belli.görümcen cahil anladığım kadarıyla.aynısı bende de var

Allah'ım sen bizi böyle düşünen insanlardan koru !!
Arkadaşım Allah aşkına adam karısının yanında ne yapacak !!!
Siz hangi dini yaşıyorsunuz anlamıyorum ki! Sizin bu düşünceniz kusura bakmayın ama en büyük sapıklık.. he eğer bir tehlikeli bir adamsa orayı bilemem ama bu konuda da hiç bir fikriniz yok!
Dinen dinen diyorsunuz adamı tanımadan etmeden bir ton hakkına giriyorsunuz!

Lütfeeeennn!!! Dinimizi saçma sapan düşüncelerinize alet etmeyin.. nikah düşmesi başka bir olay, bu konuşulan başka bir olay! İşinize gelen kısmı yorumlayın.. ohh ne güzel hayat..

Kadın kocasını da almış abisinin evine gitmiş.. ne var bunda abisi evde olsa ne olacak olmasa ne olacak! 3 ü birden bir şey mi yapacak konuşturuyorsunuz insanı pis pis ya.

demek ki kadın birşeyinden rahatsız olmuş.
mesela bende rahatsız oluyorum.toplu taşımada bacaklarını gererek oturan erkekler varya adam aynı öyle oturuyor bende onunla oturmam mesela.belki böyle birşeydir.kimi erkek karısının gözü kör olduğu için sapıklığını bakışlarıyla oturuşuyla yapabiliyor. bunu anlatmaya çalışıyorum

bu da sizin bakış açınız tabi de
siz evinize gelen hiçbir erkeğin mi karşısına çıkmıyorsunuz?
yoksa görümcenizin kocasından hoşlanmıyor musunuz bazı hareketlerinden falan
bende böyle anladınm açıkçası böyle açıklayıcı olursa daha iyi olur
tabikide gurumcemin eşi oda gelmeyi abartılı olduğu için

Dinen nikah düşen insanlarla tek kalınmazmış, bak seen. Ahh acıyorum inanın halinize, şu tabuları bir yıksanız. Millet de sizi gözlüyordu tek kalsak diye.. Yapılan yorumları hayretler içinde okudum. Sizin gibi insanlar, böyle sapkın nesiller yetiştirecek maalesef.

demek ki kadın birşeyinden rahatsız olmuş.
mesela bende rahatsız oluyorum.toplu taşımada bacaklarını gererek oturan erkekler varya adam aynı öyle oturuyor bende onunla oturmam mesela.belki böyle birşeydir.kimi erkek karısının gözü kör olduğu için sapıklığını bakışlarıyla oturuşuyla yapabiliyor. bunu anlatmaya çalışıyorum
O zaman açık açık konuşulacak, allem kullem etmenın anlamı ne? Denecek ki " ben eniştenden rahatsız oluyorum" karşındaki anlayacak bunu. Yoksa olayı ortada birşey yokken dine bağlamayın lütfen!

arkadaşım bak dinen açıklanmış şeyler var kuranı aç sahih hadisleri aç oku.
kim acınacak durumda onu Allah bilir tatlım

yorum yapan herkese teşekkür ediyorum ama malesef sizin kadar midemiz geniş değil hı din konusundada kusura bakmayın anlayabileceginizi dusundugum için paylaştım dini kimseden öğrenecek değiliz allah şükür babamın oğlu değil gitmek görmek sorunda değilim herkes haddini bilsin

O zaman açık açık konuşulacak, allem kullem etmenın anlamı ne? Denecek ki " ben eniştenden rahatsız oluyorum" karşındaki anlayacak bunu. Yoksa olayı ortada birşey yokken dine bağlamayın lütfen!
iyide bu görümce o konuşmayı anlamayacak bir tip belli.açıkça söylense kocamla beni kıskanıyorlar der gibi

arkadaşım bak dinen açıklanmış şeyler var kuranı aç sahih hadisleri aç oku.
kim acınacak durumda onu Allah bilir tatlım

Allah aşkına bana bir tanesini yazsana..

"Abin evde yokken eşi evdeyken.. kendi eşinle birlikte evine gitmek günahtır! "
Bunu beni tatmin edecek bir tane hadis söylesene !!!

Sorun dar veya geniş düşünce yapısı değil, anlamıyorsunuz sanırım. Madem düşünceniz böyle kardeşine öyle deseydi. Utanıyormusunuz düşüncenizden de söyleyemiyorsunuz karı koca? Biz namahrem buluyoruz o yüzden gelmeyin bu kadar basit.

Onun yerine görümce iftirası dinlemek daha çılgınca, esas genişlik o.
sonuna kadar okumuş olsaydiniz anlardiniz eşim on defa kardeşini uyardı kardeşi abisini biliyor zaten istemiyordu

yorum yapan herkese teşekkür ediyorum ama malesef sizin kadar midemiz geniş değil hı din konusundada kusura bakmayın anlayabileceginizi dusundugum için paylaştım dini kimseden öğrenecek değiliz allah şükür babamın oğlu değil gitmek görmek sorunda değilim herkes haddini bilsin
Sanaaa görümcen az bile yapmışş ohhhhhh!!!!!!
Daha iki dk da tanımadığın insanlara tahamülün yok Allah bilir ona neler yaptın!!

Midemiz geniş öyle mi ????
Hadi canım sen kavuğuna çekilll aman bir erkek çıkar şimdi buradan vallahii Günaaah Günaaah ... Hadeee !!!!

iyide bu görümce o konuşmayı anlamayacak bir tip belli.açıkça söylense kocamla beni kıskanıyorlar der gibi
Böylesi daha mı iyi olmuş peki? Ortada birşey olmalı kovulmak için. Görümcenın yaptığı terbıyesızliğe değinmiyorum bile..

Mümin kadınlara da söyle gözlerini sakınsınlar; edep yerlerini ve çevresini örtsünler. Görünen kısım dışındaki süslerini açmasınlar. Başörtülerini yakaları üstüne kadar indirsinler. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, kendi kadınları, elleri altında bulunan esirler, ele bakar hale gelmiş ve erkekliği kalmamış kimselerle kadınların edep yerlerinin farkına varamamış çocuklar dışında hiç kimseye süslerini açmasınlar…” (Nûr, 24/31)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X