• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönlüm varmış gibi algılanıyor

Artık sinirim bozulmaya başladı. Erkekler tarafından sürekli gönlüm varmış gibi algılanıyor. Bir keresinde evimle ilgili bir sorun oldu. Apartman görevlisinin dairesine indim (telefonu evde bıraktım) kapıyı çaldım bekledim vs. açan yok o sırada o katta oturan biriyle karşılaştım rica ettim benim telefonum yukarıda kaldı sizden rica etsem numarasını bana yollar misiniz numaramı verdim yolladı. Neyse teşekkür ettim. Eve geldim mesajla da teşekkür ettim. Sonra sürekli mesaj atmaya başladı cevap veremiyorum tersliyorum ya da çok kısa yazıyorum gene yazıyor hatta konuşmak istemiyorsanız rahatsız etmeyeyim dedi istemiyorum dedim açık açık. Bir yere gideceğim askeriyeden(askermis) çıkınca sizi de işinizden alsam beni götürseniz ben buranın yabancisiyim dedi. Navigasyonu açın o sizi her yere götürür bana yazmayın artık dedim. Ne dese beğenirsiniz erkek arkadaşın varsa söyle rahatsiz etmeyeyim. Yani ben adama istemiyorum diyorum beni kaale almıyor erkek arkadaşım varsa beni kaale alacak. Engelledim. Dün de köpeğim kaçtı gece yarısı falan gene bizim civar apartmanlardan bir adam beni onu ararken gördü bu saatte sarhoşu vs çoktur ben size aramanızda yardım edeyim sorun olur mu dedi tamam dedim teşekkür ettim içimden diyorum ki adam ne kadar iyi niyetli bu saatte yardım ediyor. neyse köpeğimi buldum numarasını verdi bu şekilde bir durum olursa beni arayın diye ben de vermiş bulundum(keşke vermeseydim). Bugün de mesaj atmış günaydin işte kopeginize kemik getireyim. Bana gereksiz yere yazmayın dedim engelledim. Daha önceden de bu tarz bir durumla karşılaşmıştım. Köpeklerimiz gezerken arkadaş olmuştu dışarı çıkartacagimkzda haberleselim beraber çıkartalım diye numaralar alınıp verilmişti sürekli gereksiz yere yazıyordu. Kahveye davet etmeler falan ona da aynı sekilde cevap vermedigim halde sürekli yaziyordu. Benim anlamadığım öyle çok güzel eşsiz vs.. bir kadın değilim. Kendi halimde takılıyorum. Sadece biraz dikkat çeken bir giyim tarzim var. Yani aşırı dekolteli falan değil sadece etrafa bakarak kendimi kısıtlamam mesela spor yapacaksam esorfman değil tayt büstiyer giyerim,ise gideceksem kısa elbise giyerim. Kimseye özel hayatını sormuyorum. Gereksiz muhabbet etmiyorum.Sen demiyorum x bey diye hitap ediyorum. İstiyorum ki görünce selam nasılsınız diye iki kelime laf edelim. Fazlası olmasın ama her defasında sınırlarım aşılıp bana saygısızlık yapılıyor.
Canım sen de sorun yok erkekler her gülücüğü işve cilve anlıyor maalesef

Artık sinirim bozulmaya başladı. Erkekler tarafından sürekli gönlüm varmış gibi algılanıyor. Bir keresinde evimle ilgili bir sorun oldu. Apartman görevlisinin dairesine indim (telefonu evde bıraktım) kapıyı çaldım bekledim vs. açan yok o sırada o katta oturan biriyle karşılaştım rica ettim benim telefonum yukarıda kaldı sizden rica etsem numarasını bana yollar misiniz numaramı verdim yolladı. Neyse teşekkür ettim. Eve geldim mesajla da teşekkür ettim. Sonra sürekli mesaj atmaya başladı cevap veremiyorum tersliyorum ya da çok kısa yazıyorum gene yazıyor hatta konuşmak istemiyorsanız rahatsız etmeyeyim dedi istemiyorum dedim açık açık. Bir yere gideceğim askeriyeden(askermis) çıkınca sizi de işinizden alsam beni götürseniz ben buranın yabancisiyim dedi. Navigasyonu açın o sizi her yere götürür bana yazmayın artık dedim. Ne dese beğenirsiniz erkek arkadaşın varsa söyle rahatsiz etmeyeyim. Yani ben adama istemiyorum diyorum beni kaale almıyor erkek arkadaşım varsa beni kaale alacak. Engelledim. Dün de köpeğim kaçtı gece yarısı falan gene bizim civar apartmanlardan bir adam beni onu ararken gördü bu saatte sarhoşu vs çoktur ben size aramanızda yardım edeyim sorun olur mu dedi tamam dedim teşekkür ettim içimden diyorum ki adam ne kadar iyi niyetli bu saatte yardım ediyor. neyse köpeğimi buldum numarasını verdi bu şekilde bir durum olursa beni arayın diye ben de vermiş bulundum(keşke vermeseydim). Bugün de mesaj atmış günaydin işte kopeginize kemik getireyim. Bana gereksiz yere yazmayın dedim engelledim. Daha önceden de bu tarz bir durumla karşılaşmıştım. Köpeklerimiz gezerken arkadaş olmuştu dışarı çıkartacagimkzda haberleselim beraber çıkartalım diye numaralar alınıp verilmişti sürekli gereksiz yere yazıyordu. Kahveye davet etmeler falan ona da aynı sekilde cevap vermedigim halde sürekli yaziyordu. Benim anlamadığım öyle çok güzel eşsiz vs.. bir kadın değilim. Kendi halimde takılıyorum. Sadece biraz dikkat çeken bir giyim tarzim var. Yani aşırı dekolteli falan değil sadece etrafa bakarak kendimi kısıtlamam mesela spor yapacaksam esorfman değil tayt büstiyer giyerim,ise gideceksem kısa elbise giyerim. Kimseye özel hayatını sormuyorum. Gereksiz muhabbet etmiyorum.Sen demiyorum x bey diye hitap ediyorum. İstiyorum ki görünce selam nasılsınız diye iki kelime laf edelim. Fazlası olmasın ama her defasında sınırlarım aşılıp bana saygısızlık yapılıyor.
Komşumuz size numarayı yollamış sizde tessekkur etmişsiniz konu orada bitmiş siz sonradan eve gelip tekrar tessekkur mesajı atmanız gereksiz olmuş.
Ayrıca gece saatinde ilk kez karşılaştığınız birine de numara vermek tuhaf geldi bana yardımı için tessekkur eder evinize dönerdiniz..

hadi komşuya bana görevlinin numarasını atın dediniz onu anladım da akşam köpek arayana neden verdiniz, neden adamın numarasını aldınız, bugün yardımcı oldunuz teşekkür ederim deyip girin evinize

yani diyelim ki dünya iyisi bugün aradı köpeği buldunuz, yarın tekrar kaçsa cidden arayacak mıydınız

X bey, benim köpek kaçtı yardım eder misiniz diye

yani benim bunu diyecek konuma gelmem için o kişiyle birlikte bir fırın ekmek yemem lazım

tabii ki arkadaş olalım, herkese buzdolabı gibi yaklaşmayalım da neden hemen sıkı fıkı olalım

babanız yahut abiniz deseydi bu saatte yalnız gezme buralarda sarhoşlar var diye onlara çemkirirdiniz bir köpeği yalnız gezdiremeyecek miyim, ben kendimi korurum vs diye

o komşu da konuşmak istemiyorsan konuşmam aşamasından sevgilin varsa söyle aşamasına nasıl geliyor

engelle gitsin, engellemiyorsan da o yazar sen yazmazsın susar, neden muhatap oluyorsun ki
Ailesi deseydi söyleyecekleri hakkında tespitiniz mükemmel cidden. Gözümde muhtemel kk konu başlıkları dahi canlandı :) Karamela arkadaşımızın eski konuları malum. Sizde herkese vermeyin numara, numara vermek görüşmek, iletişimi ilerletmek isterim gibi algılanıyor ülkemizde.

En paspal halimle beni sık sık gören karşı komşum evime gelmek, benimle samimi olmak için taklalar atmıştı, atmaya da devam ediyor.Ne zaman görse memelerime gözü kayar, toz bezi kıvamına gelmiş tişörtüme rağmen.Bir de bu tip odtü mezunu,kırsaldan ilk defa kadın gören ergen falan değil... işyerinde sadece gülümseyerek günaydın dediğim tipler, fırsat yaratıp garip iltifatlar ediyorlar.Bu milletin erkekleri aç aç!

En paspal halimle beni sık sık gören karşı komşum evime gelmek, benimle samimi olmak için taklalar atmıştı, atmaya da devam ediyor.Ne zaman görse memelerime gözü kayar, toz bezi kıvamına gelmiş tişörtüme rağmen.Bir de bu tip odtü mezunu,kırsaldan ilk defa kadın gören ergen falan değil... işyerinde sadece gülümseyerek günaydın dediğim tipler, fırsat yaratıp garip iltifatlar ediyorlar.Bu milletin erkekleri aç aç!
Yok yaw, kopise kemik getircekti, tamamen iyiniyetli, hayvan 2 kemikde mi kemirmesin aaaaa 😐

Şu herkese numara dağıtma ve giyiniş tarzını anlatınca ne yazık ki ortadoğudan hallice olan ülkemizde ben senin için endişelendim, bi de sınıf öğretmenisin bozkırın bi köyüne öğretmen olarak atanırsan Allah aşkına o taytı büstiyeri giyip orman yolunda koşuya filan çıkma, valla abin baban haklı gibi geldi şu anda, senin başında bi aile üyesi olmalı sanki, biz bu ülkede evde yalnızken kapı önüne erkek ayakkabısı koyan kadınlarız sen hangi ara yürek yedin be karamel 🙄

Şu herkese numara dağıtma ve giyiniş tarzını anlatınca ne yazık ki ortadoğudan hallice olan ülkemizde ben senin için endişelendim, bi de sınıf öğretmenisin bozkırın bi köyüne öğretmen olarak atanırsan Allah aşkına o taytı büstiyeri giyip orman yolunda koşuya filan çıkma, valla abin baban haklı gibi geldi şu anda, senin başında bi aile üyesi olmalı sanki, biz bu ülkede evde yalnızken kapı önüne erkek ayakkabısı koyan kadınlarız sen hangi ara yürek yedin be karamel 🙄
büyükşehir de oturuyorum varoş bir semtte değil.ama tayt büstiyerle asla koşuya yürüyüşe gitmem gitsem dikkat çekerim bakanlar olur başka hoş olmayan şeylerde olur.onları evde spor yaparken giyiyorum.tatil kıyafetlerim ayrı mesela.orda daha rahatım.bu ülke böyle ben istediğim gibi davranırım demekle olmuyor

büyükşehir de oturuyorum varoş bir semtte değil.ama tayt büstiyerle asla koşuya yürüyüşe gitmem gitsem dikkat çekerim bakarlar olur başka hoş olmayan şeylerde olur.onları evde spor yaparken giyiyorum.tatil kıyafetlerim ayrı mesela.orda daha rahatım.bu ülke böyle ben istediğim gibi davranırım demekle olmuyor

Kesinlikle, yani muhafazakar kafası olan bi kadın da değilim üstelik , keşke çıplak gezsen de dönüp bakan olmasa ama öyle değil işte, kendini akıl beden sağlığını korumak için mecbur dikkat etmen gerekiyor bu ülkede, üzgünüm ama öyle

İzmirde yaşıyorum, rahat bir kadınım, çok da rahat giyinirim ama tayt ve büstiyerle koşuya çıkmam. O spor salonu kıyafetidir, sokakta giyilmez. Bu biraz aşırı baskıdan kurtulur kurtulmaz ne yapacağını şaşırmış genç kadın davranış biçimi bence.

Evet cinsel açıdan aç bir ülkedeyiz ama kimse kusura bakmasın “köpeği aramana yardım ederim” gibi salakça bir bahaneyle telefonunu istediğim adam telefon numarasını verirse (biraz da ilgimi çektiyse) yürürüm arkadaş. Bu yürü bana demektir çünkü.

Ve yalnız yaşarken kapımda erkek ayakkabısı vardı 😂

ben olsam köpeğimi aramakta bana yardımcı olan birine numaramı vermem ama şimdi numaramı verdim diye de istemediğim halde sürekli mesajlar aramalar falan illa taciz mi edilmem lazım??

Ya da sokakta kimseye selam vermeyecek miyiz arkadaş 🥴

Canım yani kafana takacağın bir durum olmasın bence.. Canın ister numaranı verirsin baktın rahatsız ediliyorsun engeli bas gitsin.. Senlik bir durum yok bence bazı adamlar da böyle işte.. Ama talihsizliğin hep arizona kertenkelelerine rastlamak olmuş..

İzmirde yaşıyorum, rahat bir kadınım, çok da rahat giyinirim ama tayt ve büstiyerle koşuya çıkmam. O spor salonu kıyafetidir, sokakta giyilmez. Bu biraz aşırı baskıdan kurtulur kurtulmaz ne yapacağını şaşırmış genç kadın davranış biçimi bence.

Evet cinsel açıdan aç bir ülkedeyiz ama kimse kusura bakmasın “köpeği aramana yardım ederim” gibi salakça bir bahaneyle telefonunu istediğim adam (biraz da ilgimi çektiyse) telefon numarasını verirse yürürüm arkadaş. Bu yürü bana demektir çünkü.

Ve yalnız yaşarken kapımda erkek ayakkabısı vardı 😂

Bi de şey var gece yemek söylersin içeri seslenirsin “Baba yemek geldi ben ödüyorumm,zahmet etmeee” 😁 Burası Türkiye 🤓

Kesinlikle, yani muhafazakar kafası olan bi kadın da değilim üstelik , keşke çıplak gezsen de dönüp bakan olmasa ama öyle değil işte, kendini akıl beden sağlığını korumak için mecbur dikkat etmen gerekiyor bu ülkede, üzgünüm ama öyle
aynen katılıyorum ben de modern kadınım.Ama gittiğim yerlerin insan profillerine göre giyiniyorum.bir de mesafeli olmak lazım yakından tanımadığımız insanlara özellikle erkeklere.açık kapı gösteriyor sanıyorlar hemen.kafaları pırıl pırıl :KK53: ben yağmur sağanak yağarken sınıftaki erkek veliyi komşumu bile almam arabama.ne gerek var?

Back
X