• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gönlüm varmış gibi algılanıyor

Taşradan İstanbul’a okumaya gelip dağıtan kız modeli gibisin karamel. Geçen de yazmıştım, ben ailene hak veriyorum artık.
Ne yazik ki ben de. Tayt ve bustiyerle kosuya cikmak nedir 🙈 ki ben cok rahat bir insanimdir ama o sekilde ben degil kosuya bakkala gitmem. Anca spor salonu 🙈🙈🙈 karamel su an resmen baskidan kacip her seyi deneyen ve varligini ozgurlugunu ispatlamaya calisan tasrali kiz profili ciziyor
 
Valla bekar kadın var yavşayalım ya tutarsa diyorlar işte. Kılık kıyafetle alakası yok, ben spor giyinsem de suit giyinsem de yavşayan oluyor.
Bekarsan avcıların kokunu almaması imkansız, Serengeti düzlüklerinde sıradan bir günde bir avcı 10 tane dişi kovalayabiliyor.

Ben valla havalanına adım atar atmaz tacize uğramaya başlıyorum. Bir kez bir adam pasaport kontrol kuyruğunda gevşedi, gideceğiniz yere bırakayım dedi ben de insanca teşekkür ederim ihtiyacım yok dedim. Adam ısrar edince tersledim.

Başka bir gün, freelance yaptığım yere ofis ziyaretine gittim aynı gece geç saatte alakasız bir herif mesaj atmış uyudun mu yazmış ben de yavşak yazdım. Yanlış anladın yazmış, bırak bunları insan gece gece neden mesaj atar geç ayak yapma dedim. Böyle tipler yüzsüz de oluyor lafı hemen çevirip sen yanlış anladına getiriyorlar ben yer miyim hiç :63:

İstanbula geldiğimde artık yüzük takıyorum ne yapayım yani apaçilikte son noktaya geldim bu ayılar yüzünden
Cem yılmaz mod uyudun mu? Ben uyumadim da :KK8: tabi mesajı atan baska tarafı :70:
 
tanışmak isteseniz siz de bir adım atardınız zaten.bu göz tacizleri haftalarca aylarca sürmezdi

Aynen öyle.Üstelik bildğiniz tersliyorum, gıcık davranıyorum.Bana mısın demiyor, beni tersleseler yolumu değiştiririm.Adam kapıma çikolata,cips falan asıyor içinden gelmişmiş
 
Artık sinirim bozulmaya başladı. Erkekler tarafından sürekli gönlüm varmış gibi algılanıyor. Bir keresinde evimle ilgili bir sorun oldu. Apartman görevlisinin dairesine indim (telefonu evde bıraktım) kapıyı çaldım bekledim vs. açan yok o sırada o katta oturan biriyle karşılaştım rica ettim benim telefonum yukarıda kaldı sizden rica etsem numarasını bana yollar misiniz numaramı verdim yolladı. Neyse teşekkür ettim. Eve geldim mesajla da teşekkür ettim. Sonra sürekli mesaj atmaya başladı cevap veremiyorum tersliyorum ya da çok kısa yazıyorum gene yazıyor hatta konuşmak istemiyorsanız rahatsız etmeyeyim dedi istemiyorum dedim açık açık. Bir yere gideceğim askeriyeden(askermis) çıkınca sizi de işinizden alsam beni götürseniz ben buranın yabancisiyim dedi. Navigasyonu açın o sizi her yere götürür bana yazmayın artık dedim. Ne dese beğenirsiniz erkek arkadaşın varsa söyle rahatsiz etmeyeyim. Yani ben adama istemiyorum diyorum beni kaale almıyor erkek arkadaşım varsa beni kaale alacak. Engelledim. Dün de köpeğim kaçtı gece yarısı falan gene bizim civar apartmanlardan bir adam beni onu ararken gördü bu saatte sarhoşu vs çoktur ben size aramanızda yardım edeyim sorun olur mu dedi tamam dedim teşekkür ettim içimden diyorum ki adam ne kadar iyi niyetli bu saatte yardım ediyor. neyse köpeğimi buldum numarasını verdi bu şekilde bir durum olursa beni arayın diye ben de vermiş bulundum(keşke vermeseydim). Bugün de mesaj atmış günaydin işte kopeginize kemik getireyim. Bana gereksiz yere yazmayın dedim engelledim. Daha önceden de bu tarz bir durumla karşılaşmıştım. Köpeklerimiz gezerken arkadaş olmuştu dışarı çıkartacagimkzda haberleselim beraber çıkartalım diye numaralar alınıp verilmişti sürekli gereksiz yere yazıyordu. Kahveye davet etmeler falan ona da aynı sekilde cevap vermedigim halde sürekli yaziyordu. Benim anlamadığım öyle çok güzel eşsiz vs.. bir kadın değilim. Kendi halimde takılıyorum. Sadece biraz dikkat çeken bir giyim tarzim var. Yani aşırı dekolteli falan değil sadece etrafa bakarak kendimi kısıtlamam mesela spor yapacaksam esorfman değil tayt büstiyer giyerim,ise gideceksem kısa elbise giyerim. Kimseye özel hayatını sormuyorum. Gereksiz muhabbet etmiyorum.Sen demiyorum x bey diye hitap ediyorum. İstiyorum ki görünce selam nasılsınız diye iki kelime laf edelim. Fazlası olmasın ama her defasında sınırlarım aşılıp bana saygısızlık yapılıyor.
Erkekler sever öyle şeyleri :):)Bu ilk deıl sonda olmucak .Bı yoklama yapıolar işte .Etrafımız kötü nıyetlerle dolu .Bazen kendımı taht oyunlarını canlandırıomuşuz gıbı dusunuorum .Kımseye hıc kımseye guven olmuo
 
Aynen öyle.Üstelik bildğiniz tersliyorum, gıcık davranıyorum.Bana mısın demiyor, beni tersleseler yolumu değiştiririm.Adam kapıma çikolata,cips falan asıyor içinden gelmişmiş
ayyy korku filmlerinde ki sapık gibi.hiç te ponçik davranış gelmezdi bana bir süre sonra ürkerdim kapımı da 3 yerinden kilitlerdim :KK53:
 
Tam oturan tabir bu 👏👏👏
ha ha ha üniversite deneyimimden gördüğüm kadarıyla ilk sevgiliyi onlar buldu en ağır makyajı onlar yaptı miniyi dekolteyi onlar giydi ilk yıldan.bara bile ilk onlar gitti.çocuğunu çok kısıtlayan ailelere ders olsun yapmasınlar ters tepiyor
 
Aılesı ne demıs kı .
Ailesiyle ilgili olayları çok bilmiyorum ben. Okumuyorum çünkü her okuduğumda abisine ya da ailesine hak verdiğim için karamel hoşlanmıyor yorumlarımdan.😂

“İstanbul’a okumaya gelmiş taşralı kız” tabirini sevdim.
 
Ailesiyle ilgili olayları çok bilmiyorum ben. Okumuyorum çünkü her okuduğumda abisine ya da ailesine hak verdiğim için karamel hoşlanmıyor yorumlarımdan.😂

“İstanbul’a okumaya gelmiş taşralı kız” tabirini sevdim.
O da ole demekkı
 
Bizim toplumda numarasını verdi bana iş atıyor kafasında erkeklerin çoğu.
Keşke böyle olmasa ama malesef durum bu.
Geçen sene çantası çalınan bir turiste karakolda tercümanlık yaptım, ifadede benim de numaram alındı neyse eve gittikten sonra ifadeyi alan polis arkadaştan mesaj aldım. Konuyla tamamen alakasız bir yem atma mesajı.. Yani sizlik bir durum değil, özel ders ilanları vermiyorum bu yüzden. Değişik değişik tipler arıyor. Ne diyorlardı cinsel açlığın afrikası işte..
 
Ne yazik ki ben de. Tayt ve bustiyerle kosuya cikmak nedir 🙈 ki ben cok rahat bir insanimdir ama o sekilde ben degil kosuya bakkala gitmem. Anca spor salonu 🙈🙈🙈 karamel su an resmen baskidan kacip her seyi deneyen ve varligini ozgurlugunu ispatlamaya calisan tasrali kiz profili ciziyor
Tayt ve büstiyerle koşuya çıkarım ama anca ziyagil korusu benim olacakta orda koşucam falan filan. Ben çok genişimdir, rahatımdır. Ama bana çok komik gelir böyle özgür kız ayakları. Pardon ailemi aramam lazım diyen birine bile telefonumu vermem. Telefon kartı almayı teklif ederim, çünkü neden vereyim? Ne malum? Ha diyelim ki birine verdim es kaza, yazmasanaa cnmmm ltfnnn yazmam. Direkt engeller geçerim, muhatap olmayı bizim erkekler iş atma naz yapma olarak algılıyor.
He köpeği bulan adama numarayı verip kaybolursa ararım muhabbeti bana da iş atma gibi geldi yalan yok:D
 
Tayt ve büstiyerle koşuya çıkarım ama anca ziyagil korusu benim olacakta orda koşucam falan filan. Ben çok genişimdir, rahatımdır. Ama bana çok komik gelir böyle özgür kız ayakları. Pardon ailemi aramam lazım diyen birine bile telefonumu vermem. Telefon kartı almayı teklif ederim, çünkü neden vereyim? Ne malum? Ha diyelim ki birine verdim es kaza, yazmasanaa cnmmm ltfnnn yazmam. Direkt engeller geçerim, muhatap olmayı bizim erkekler iş atma naz yapma olarak algılıyor.
He köpeği bulan adama numarayı verip kaybolursa ararım muhabbeti bana da iş atma gibi geldi yalan yok:KK70:
Apartmandaki elemana verdin mecburen diyelim, eve gidince niye tekrar tsk ediyorsun. Adam onu is atma algiliyor. Kopegi ararken hadi yardim teklifini bir anlik gafletle kabul ettin, adam bi daha olursa ara diyince cok tsk ben artik kopek beslemeyi biraktim de, ben zaten burda oturmuyorum de, kendim bulurum de, kacirmam artik bu bana yetti de ama de bi sey. Karsilikli numara alisverisi nedir 😂 bi de hadi bunlari diyemedin, adamin numarasini al tsk et kaybol ortadan ama karamel ne yapmis isik hiziyla tlf dagitmis. Boyle yetmez karamel bir dahakine ucaktan konfeti gibi tlf numarani attir 😂😂😂
 
Back
X